Pyykinpesukoneiden tekniikan ja muotoilun uusi aikakausi

Pyykinpesukoneiden tekniikan ja muotoilun uusi aikakausi

Tekniikan ja muotoilun uusi aikakausi

Uusi vallankumouksellinen tapa hoitaa suosikkivaatteitasi. AEG mullistaa pyykinhoidon innovatiivisilla ratkaisuillaan, jotka perustuvat kuluttajapalautteeseen ja tieteeseen. Värejä, kuituja ja rakennetta suojaavan tekniikan ansiosta voit nyt pestä ja kuivata turvallisesti arkalaatuisimmatkin vaatteesi koneessa.

Hellävaraisesti pestyyn silkkipaitaan pukeutunut nainen

Intuitiivinen innovaatio, tyylikäs muotoilu

Ensiluokkainen laatu ja pitkälle kehittynyt tekniikka yhdistettynä tyylikkääseen saksalaiseen muotoiluun tarjoaa ennennäkemättömän kokemuksen ja kaikkien aikojen innovatiivisimman ratkaisun. Uusi pyykinpesuvalikoimamme ei ole ainoastaan jatkoa aikaisemmille tuotteillemme. Se edustaa uutta pyykinhoitoa, koska AEG on aina askeleen edellä.

Lähikuva tyylikkäästä säätimestä
 • Uuden pesukoneen ja kuivausrummun tyylikkäät lisäominaisuudet näyttävä animaatio
  1
  Täydellinen yhdistelmä

  Yhdistä pesukoneesi yhteensopivaan kuivausrumpuun tyylikkään kokonaisuuden luomiseksi ja edistyneiden pyykinhoitotekniikoiden hyödyntämiseksi.

 • Animaatio, joka osoittaa tyylikkään turbiinitehon luukussa
  2
  Ensiluokkaista muotoilua

  Tyylikäs muotoilu on luotu parhaiden ergonomisten ominaisuuksien mukaan kestäviä metalleja käyttäen - koska pyykinhoitoratkaisut voivat olla myös silmäänpistävän kauniita.

 • Animaatio, joka osoittaa digitaalisen käyttöpaneelin symmetrian
  3
  Älykkäät säätimet

  Täydellinen hallinta on nyt helppoa helppokäyttöisen ja herkästi reagoivan tyylikkään käyttöliittymän ansiosta.

Ainutkertaista tekniikkaa joka sarjassa

Jokaisessa pesukoneessa ja kuivausrummussa on käytetty ainutkertaista tekniikkaa. Eri sarjoihin kuuluvien koneiden tarjoama pyykinhoitotaso on progressiivinen. Parhaiden tuloksien saavuttamiseksi suosittelemme yhdistämään pesukoneen vastaavaan kuivausrumpuun. Ensiluokkainen yhdistelmä parasta pyykinhoitoa varten.

Valikoimamme pesukoneet

Tutustu kaikkiin pesukoneisiin

Musta mekko ennen 30 pesua ja sen jälkeen, ei huomattavaa värien haalistumista

SoftWater -tekniikkaa käyttävä 9000-sarja

Uuden AEG 9000 -sarjan pesukone tarjoaa käyttöösi nyt pyykinhoidon uraauurtavan ratkaisun. Ensimmäinen SoftWater -tekniikkaa käyttävä kone maailmassa, sen älykäs ioninvaihtoon pohjautuva veden suodatusjärjestelmä muuttaa haitalliset mineraalit natriumioneiksi pehmeää ja puhdasta vettä varten. Pesuaineiden tehokkuus paranee rumpuun syöttämisen jälkeen. Se mahdollistaa 60-asteen pesutehon saavuttamisen 30 asteessa haalistamatta värejä.

Lähikuva 9000-sarjan pesukoneen säätimestä
 • ProSense®-tekniikkaa käyttävä 6000-sarja
  ProSense® -tekniikkaa käyttävä 6000-sarja

  Älykkäät anturit tunnistavat pyykkimäärän automaattisesti optimoiden pesuohjelman keston sekä veden- ja energiankulutuksen. Pyykkien liiallinen pesu vältetään aina, pesitpä sitten täyden koneellisen tai yhden paidan.

  Näytä 6000 -sarjan pesukoneet

 • ProSteam® -tekniikkaa käyttävä 7000-sarja
  ProSteam® -tekniikkaa käyttävä 7000-sarja

  Uuden tehokkaan PlusSteam -toiminnon avulla voit vähentää ryppyjä jopa 30 % ja käyttää vähemmän aikaa silittämiseen. Toiminto lisää pesuohjelmaan höyryä ryppyjen poistamiseksi ja vaatteiden raikastamiseksi sekä hoitamiseksi.

  Näytä 7000 -sarjan pesukoneet

 • ÖKOMix -tekniikkaa käyttävä 8000-sarja
  ÖKOMix -tekniikkaa käyttävä 8000-sarja

  Kaikkien aikojen ensimmäinen pesukonetekniikka, joka jakaa pesu- ja huuhteluaineet tasaisesti – kaikkien pyykkien perusteellista pesua ja hoitoa varten.

  Näytä 8000 -sarjan pesukoneet

Kuivausrumpujen valikoimamme

Tutustu valikoimamme kaikkiin kuivausrumpuihin

Kahden villapaidan vertailukuva, yksi paidoista on kutistunut kun taas toinen on käsitelty AEG:n AbsoluteCare®-järjestelmällä kutistumisen estämiseksi

Villapaidan täydellinen suoja

Etkö ole koskaan uskaltanut kuivata villaa, silkkiä tai ulkoiluvaatteita kuivausrummussa? Nyt voit kuivata kaikki pyykkisi kuivausrummussa käyttämällä mukautettuja kuivausohjelmia, jotka hoitavat arkalaatuisimpiakin tekstiilejä. AbsoluteCare® -järjestelmää käyttävien 8000-sarjan kuivausrumpujemme villaohjelma vastaa tasaisella alustalla kuivaamista – jotta voisit kuivata myös käsinpestävät suosikkivaatteesi turvallisesti kuivausrummussa ilman kutistumisen vaaraa.

8000-sarjan kuivausrumpu
 • ProSense® -tekniikkaa käyttävä 6000-sarja
  ProSense® -tekniikkaa käyttävä 6000-sarja

  Kosteus- ja lämpötila-anturit säätävät ohjelman keston ja energiankulutuksen automaattisesti kunkin pyykkimäärän mukaan, jotta tekstiiliesi kuluminen ja liiallinen kuivaus vältettäisiin.

  Näytä 6000 -sarjan kuivausrummut

 • SensiDry® -tekniikkaa käyttävä 7000-sarja
  SensiDry® -tekniikkaa käyttävä 7000-sarja

  Tekstiilien kosteus poistuu puolet alhaisemmassa lämpötilassa perinteisiin kuivausrumpuihin verrattuna, jotta tekstiilit suojattaisiin liian korkealta lämmöltä — ja pysyisivät uudenveroisina pitempään.

  Näytä 7000 -sarjan kuivausrummut

 • AbsoluteCare® -järjestelmää käyttävä 8000-sarja
  AbsoluteCare® -järjestelmää käyttävä 8000-sarja

  Rummun liikkeisiin mukautuvien ainutkertaisten ohjelmien avulla voit kuivata turvallisesti arkalaatuisimmatkin villa-, silkki- ja ulkoiluvaatteet kuhunkin tekstiilityyppiin sopivimmassa lämpötilassa.

  Näytä 8000 -sarjan kuivausrummut

Silkkipaita ja kultaketju

Korvaa vanhentuneet pyykinpesutavat

Uudet pesukoneet ja kuivausrummut on tarkoitettu säilyttämään vaatteet uudenveroisina pesu toisensa jälkeen. AEG:n koneilla voit turvallisesti pestä ja kuivata arkalaatuisimmatkin tekstiilit — kuten silkki- ja villapaidat, vettä hylkivät ulkoiluvaatteet — säilyttäen ne uudenveroisina.