Tutustu

Jäähdytykseen

Pitkään säilyvä luonnon tuoreus

TwinTech -jäähdytysjärjestelmämme varmistaa, että luonnon parhaat aromit säilyvät optimaalisessa lämpötilassa, jotta kaikki vihannekset lehtikaalista kurkkuun säilyisivät mahdollisimman tuoreina pitempään. Lehdet ja omenat ovat rapeampia ja kaikki maistuu herkullisemmalta. Kun hankit paljon vihanneksia, tilavan säilytystilan ansiosta voit aina säilyttää ne tuoreina.

TwinTech -jäähdytysjärjestelmän avulla jääkaappipakastimien osastot toimivat erikseen optimaalisen lämpötilan ja kosteustason ylläpitämiseksi, jotta elintarvikkeet säilyisivät tuoreina tai pakastettuina pitempään

TwinTech® -tekniikan avulla säilytät kaikkia aineksiasi optimaalisissa olosuhteissa.

ProFresh -jääkaappipakastin

Luonnon aromit parhaimmillaan

Suojele makuja, unohda huurtuminen. AEG:n TwinTech+ -järjestelmän avulla säilytät tuoreet ja pakasteruoat parhaimmillaan. Se säilyttää tarkoin lämpötilan ja kosteustasot, ja niiden vaihtelu on minimaalista, jotta pakastimessa ei tapahtuisi huurtumista ja tuoreet elintarvikkeet säilyisivät parhaimmillaan. Hedelmät ja vihannekset säilyvät rapeina ja maukkaina ja liha ja kala säilyvät tuoreina pitempään.

Mukautettavissa omiin tarpeisiin

Mukauta jääkaappisi omiin tarpeisiisi modulaarisen CustomFlex® -säilytysjärjestelmän ansiosta. Oven lokeroita voidaan vaihtaa ja siirtää muutamassa sekunnissa maksimaalista joustavuutta varten. Yrttien pidikkeet. Läpinäkyvät juustorasiat. Kestävät hyllyt maitotuotteita, kastikkeita ja lisukkeita varten. Maksimoit jääkaapin säilytystilan ja mukautat sen omiin tarpeisiin.

Liha- ja kalaruokien on todettu säilyvän jopa kolme päivää pitempään 0 asteen lämpötilassa vakiojäähdytykseen verrattuna.

Tarkkaa jäähdytystä erinomaiseen ruoanlaittoon

Loistava ateria alkaa laadukkaista aineksista. Ainekset kuten liha ja kala säilyvät parhaiten ja maistuvat maukkaimmilta likimäärin 0 asteen lämpötilassa säilytettyinä. Jääkaappipakastimessamme on tätä varten erityinen Zero Degree -osasto, joka säilyttää ainekset tarkalleen oikeassa lämpötilassa. Voit nauttia lihan ja kalan tuoreudesta - ja jokaisesta suupalasta.