Valitse jääkaappipakastin

tai lue lisää valikoimastamme.

Energiatehokkaimmat jääkaappimme

ECOLINE-jääkaapit ovat energiatehokkaimpia mallejamme. Niissä on ainutlaatuinen kierrätetystä muovista valmistettu sisäosa ja käyttöliittymä, joka ohjaa sinut energiatehokkaampiin asetuksiin, mikä auttaa vähentämään ruokahävikkiä.*

 

Oikealla säilytyksellä vähennät ruokahävikkiä ja säilytät ravintoaineet

AEG:n jääkaapit pidentävät ruoan säilyvyyttä ja auttavat säilyttämään jopa 95 % vitamiineista*. Suojaa elintarvikkeiden laatua ylläpitämällä tasaista lämpötilaa ja ilmankosteutta kaikkialla jääkaapissa. Tehokkaailla tuuletusaukoilla jääkaappi viilentää lämpötilan nopeasti oven avaamisen jälkeen, mikä auttaa vähentämään ruokahävikkiä jopa 28 %**.

 • Jopa 28 % vähemmän ruokahävikkiä
  Jopa 28 % vähemmän ruokahävikkiä

  Cooling 360° - säilyttää elintarvikkeet ja niiden koostumuksen kaikkialla jääkaapissa. Kylmän ilman tehokas kierrätys saavuttaa joka nurkan, ja palauttaa lämpötilan nopeasti oven avaamisen jälkeen, minkä ansioista voit vähentää ruokahävikkiä jopa 28%

 • Jopa 95% vitamiineista säilyy
  Jopa 95% vitamiineista säilyy

  Elä terveellisemmin yksinkertaisella tavalla. Tiivistetty GreenZone -vihanneslaatikko automaattisella kosteudensäädöllä. Auttaa estämään ruoan pilaantumista ja säilyttämään vihannekset ravitsevina tavallista pidempään.​

 • Ainutlaatuinen jääkaappi kierrätysmuovilla
  Ainutlaatuinen jääkaappi kierrätysmuovilla

  Esittelyssä ainutlaatuinen jääkaappi, jonka sisäosa on kierrätysmuovia. Jääkaapin sisäosat on valmistettu jopa 70% kierrätysmuovista, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Säilytä maut

Uudet integroitavat jääkaappipakastimet on suunniteltu suojaamaan elintarvikkeiden laatua, terveyttäsi ja planeetta. Olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka säätävät lämpötilaa ja kosteustasoa. Suljetut laatikot tarjoavat optimaalisen säilytyksen erilaisille elintarvikkeille.

 • Mies keittiössä
  Ratkaisuja kestävämpään elämäntapaan

  Pienennämme ympäristövaikutuksia vähentämällä CO₂-päästöjä jopa 20 % aikaisempiin malleihin verrattuna, lisäämällä kierrätettävien materiaalien käyttöä, ja valmistamalla ne tehtaissa, joilta ei viedä lainkaan jätettä kaatopaikalle.

 • Jääkaapin ovi auki
  Suorituskyvyn riman nosto

  Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita jääkaappipakastimia erinomaisella suorituskyvyllä. MaxiSpace-kaapeissa on jopa 45% suurempi kapasiteetti, se on hiljainen, ja energiatehokas edistyneen kaksoisjäähdytystekniikan sekä markkinoiden nopeimman asennuksen ansiosta.

Uutuus

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°-kaappi säilyttää elintarvikkeet pidempään, koska lämpötila jakautuu 30% paremmin jokaiselle erilliselle hyllylle. Jääkaappipakastimen ilmakanavat ylläpitävät tasaista lämpötilaa ja ruostumaton teräs antaa tyylikkään ensiluokkaisen ilmeen.

Suosituin tuotteemme

6000 TwinTech® No Frost

TwinTech® No Frost estää elintarvikkeiden kuivumisen ja suojaa niiden laatua. Edistyksellinen kaksoisjäähdytystekniikka (erilliset jääkaappille ja pakastimelle) ovat parempia kuin NoFrost-järjestelmät perinteisissä jääkaappipakastimissa.

Tutustu jääkaappipakastimiimme

Vähemmän ruokahävikkiä 30 % paremman lämpötilajakautumisen ansiosta.
 • Sopiva kosteustaso
 • Suljettu lokero optimaalisella säilytystilalla
 • Vakaa lämpötila
Syö terveellisemmin ja pidä jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista tallessa säilyttämällä hedelmät suljetussa GreenZone-laatikossa.
 • Sopiva kosteustaso
 • Suljettu lokero optimaalisella säilytystilalla
 • Vakaa lämpötila
Ruoka pysyy 60 % mehukkaampana ja kosteampana sekä suojassa kuivumiselta älykkään NoFrost-teknologian ja kaksijäähdytystekniikan ansiosta.
 • Sopiva kosteustaso
 • Vakaa lämpötila
Raaka-aineet säilyvät pidempään reaktiivisten jäähdytyssensoreiden ansiosta, jotka ylläpitävät sopivaa lämpötilaa. Tämä vähentää elintarvikkeiden pilaantumista ja minimoi ruokahävikkiä jopa 20 %.
 • Vakaa lämpötila

Lue lisää jääkaappipakastimistamme

Löydä tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva jääkaappipakastin valikoimastamme. Valitse suuremman pakastimen tai tilavamman jääkaapin väliltä.