Osto-opas

Löydä täydellinen liesi keittiöösi

AEG:n liesi tummanpuhuvassa keittiössä

TILA JA SIJAINTI

Valitse liesi sen perusteella kuinka paljon tilaa keittiössäsi on laitteelle. Lattialiesissä on valittavana erilaisia uunien ja keittotasojen yhdistelmiä, eli lieden ostaminen erillisten uunin ja keittotason sijaan ei rajoita mahdollisuuksiasi saada juuri sellaiset laitteet kuin haluat.

AEG:n liedet ovat 60 cm tai 50 cm leveitä, joten valikoimastamme löytyy loistavia liesiä myös pieniin keittiöihin.

Vinkki: Valitessasi liettä ja puntaroidessasi eri keittotasojen ja uunien yhdistelmien välillä, kannattaa tutustua myös keittotasojen ja uunien osto-oppaisiimme saadaksesi lisätietoa eri vaihtoehtdoista.

MINKÄLAINEN LIESI?

Induktioliesi on erittäin nopea, joten kattilat ja pannut kuumenevat liedellä hetkessä. Kosketusnäytön ansiosta säätelet lieden toimintaa tehokkaasti, ja saat helposti ja nopeasti juuri haluamasi lämpötilan.

Keraaminen liesi on helppo pitää puhtaana, ja se toimii kaikenlaisten patojen ja kattiloiden kanssa.

Lieden ohjauspaneeli

ENERGIANKULUTUS

Säästä rahaa sekä ympäristöä, ja valitse liesi alhaisella energiankulutuksella. Laitteen energiamerkinnöissä noudatetaan asteikkoa huippuluokasta A alhaisimpaan luokkaan G. Pienentääksesi sähkölaskua ja säästääksesi ympäristöä kannatttaa valita korkean energialuokan liesi.

Lähikuva keittotasosta

LIEDEN PUHTAANAPITO

Haluatko säästää siivoamiseen kuluvaa aikaa ja välttää kemikaalien käyttöä? Valitse uuni itsestään puhdistuvalla ominaisuudella.

Pyrolyysiuuni - Uuni on helppo pitää puhtaana pyrolyysiohjelman avulla. Ohjelman aikana uuni kuumenee miltei 500 asteeseen, jolloin uunissa oleva lika muuttuu tuhkaksi ja putoaa uunin pohjalle, josta se on helppo pyyhkiä pois uunin viilennyttyä.

Katalyyttinen pinnoite - Katalyyttisen uunin seinät imevät itseensä rasvaa ja likaa, jonka jälkeen uuni polttaa sen pois. Pinnoite aktivoituu 200 asteen lämpötilassa, ja katalyyttisen puhdistuksen ohjelma kestää noin tunnin ajan.

 

Lisää höyryä

Osassa liesistämme on Plussteam-höyrytoiminto, jonka avulla voit viedä ruuanlaiton täysin uudelle tasolle. Kuumuuden ja höyryn yhdistelmä antaa ruuille rapean, kullanruskean pinnan tehden niistä samalla mehukkaita sisältä. Höyryn kanssa voit aina odottaa täydellisiä lopputuloksia.

Vinkki! AirFry-uunipellin avulla valmistat herkullisen rapeita vihanneksia ja ranskanperunoita ilman öljyä. Lue lisää täältä

AEG:n liesi

VALITSE SINULLE SOPIVA LIESI

Halusit sitten kokkailla runsaita illallisia tai helppoja aterioita, AEG:n valikoimassa on varmasti juuri sinulle sopiva liesi.