Kilpailut ja erikoistarjoukset

Kampanjat ja tarjoukset

Löydä alennuksia, erikoistarjouksia ja muuta jännittävää.

Vaaleanpunainen suolakivi

Rekisteröi uusi höyryuunisi niin saat suolakiven kaupan päälle

AEG haluaa antaa Himalajan vaaleanpunaisesta suolasta valmistetun suolakiven sinulle lahjaksi, kun ostat ja rekisteröit paistolämpömittarilla varustetun höyryuunin. Tarjous koskee valikoituja tuotteita 1. lokakuuta ja 30. marraskuuta 2019 välisenä aikana.

Plancha Grill

Rekisteröi uusi keittotasosi niin saat Plancha-grillin kaupan päälle

AEG tarjoaa sinulle Plancha-grillin lahjaksi, kun ostat ja rekisteröit uuden keittotasosi. Tarjous koskee valikoituja tuotteita 1. lokakuuta ja 30. marraskuuta välisenä aikana.

Pekka Terävä ja AEG:n uusi SteamPro-höyryuuni

PARANNA MAKUA OIKEALLA LÄMPÖTILALLA

Huippukokit, kotikokit, aloittelijat ja ammattilaiset. Kaikilla on oma mielipide mikä on täydellinen lämpötila esimerkiksi lihalle. AEG:n uusi höyryuuni SteamPro ymmärtää juuri miten haluat valmistaa ruokasi!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

Tarjous koskee valikoituja ruuanlaiton ja pyykinpesun tarvikkeita, joista saat 25% alennuksen verkkokaupassamme. Huomaat kuuluuko tuotteesi tarjouksen piiriin, kun rekisteröit tuotteesi.

HUOM: Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostitse, jos tuotteesi kuuluu tarjouksen piiriin. 25% alennuksen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

10 vuoden Inverter-moottorin takuu

10 vuoden Inverter-moottorin takuu

AEG tarjoaa 10 vuoden takuun uuden pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen Inverter-moottorille. Tämän edun saat käyttöösi rekisteröimällä tuotteesi.