Tutustu

Kuivausrumpuihin

Oranssi untuvatakki
9000-sarja

AEG:n uusin ja innovatiivisin kuivausrumpu.

AEG-kuivausrumpu

Tehokas kuivaus. Huolella ja tarkkuudella

Ainutlaatuinen 3DScan-teknologia analysoi pyykin kosteustason ja valitsee sen perusteella ohjelman keston, säästäen tekstiilejä kulumiselta. Jopa untuvatakkien lämpöeristys säilyy tehokkaampana kuin huoneilmassa kuivatessa. Voit siis luottaa siihen, että lempivaatteesi kuivataan huolellisesti ja hellävaraisesti.

Uskalla kuivata kaikki vaatteesi

Untuvatakit säilyttävät ulkomuotonsa ja jopa 30% paremman lämpöeristyksen kuin huoneilmassa kuivatessa.

8000 -sarja

8000 -sarjan kuivausrummut ovat AEG-valikoiman tilavimpia, sillä niihin mahtuu helposti 9 kg pyykkiä

AEG:n kuivausrumpujen 8000-sarja

Villapaita

8000 -sarjan kuivausrummuillamme voit nyt kuivata arkalaatuisimmatkin vaatteesi — kuten pehmeät villapaitasi. Woolmark -sertifioinnin saaneet kuivausrumpumme käyttävät ainutkertaista AbsoluteCare® -järjestelmää, jonka mukautettu ohjelma säätää kuivausrummun liikettä ja lämpötilaa tarkoin. Arkalaatuiset ainoastaan käsinpestävät villavaatteet pysyvät tasaisesti rumpua vasten rummun pyöriessä, mikä vastaa tasaisella alustalla kuivumista. Puserosi säilyttävät alkuperäisen muodon ja rakenteen, ei kutistumisvaaraa. 

Sisäkuva 8000 -sarjan kuivausrummun rummusta

Raikkaampi ja vahvempi

AEG:n AbsoluteCare® -järjestelmän avulla käsittelet ulkoiluvaatteesi kaikkiin tarpeisiin. Kuivausrummut voivat usein vaarantaa kalliit ja erittäin tekniset tekstiilit, ei kuitenkaan meidän koneidemme kohdalla. 8000 -sarja sisältää innovatiivisen ulkoiluvaatteiden ohjelman, joka tarjoaa tarkan ajan ja lämpötilan hallinnan ulkoiluvaatteiden vettä hylkivien kalvojen suojaavan pinnan palauttamiseksi ilmakuivausta paremmin — luotettavaan pyykinhoitoon.

AbsoluteCare -järjestelmällä ja narulla kuivattujen silkkipaitojen vertailukuva

Yhtä hellävarainen kuin luonnollinen kuivaus

AbsoluteCare® -järjestelmää käyttävillä 8000 -sarjan kuivausrummuilla voit kuivata kaikki vaatteesi. Se säilyttää arkalaatuiset kuidut ilmassa kuivaten ne alhaisella nopeudella, jotta jopa 100 % silkkivaatteet säilyttäisivät muotonsa ja pysyisivät entistä sileämpinä. (Tulossa)

Perinteisen kuivausrummun ja SensiDry-tekniikkaa käyttävän kuivausrummun vertailukuva. SensiDry suojaa pyykkejä jäähdyttimen ja paremman ilmavirtauksen avulla.
SensiDry®-tekniikka

Suojaa tekstiilejäsi ja vähennä niiden kulumista turvallisten ja energiaa säästävien lämpötilojen avulla.

Uudenveroinen

Jotkin kuivausrummut voivat vahingoittaa tekstiilejä. Eivät kuitenkaan meidän kuivausrumpumme. AEG 7000 -sarjan kuivausrummut käyttävät energiatehokasta SensiDry® -tekniikkaa vaatteiden kuivaamiseksi hellävaraisesti lähes puolet alhaisemmassa lämpötilassa perinteisiin kuivausrumpuihin verrattuna. Tarkat anturit tarkkailevat kuivausohjelmaa, jotta vaatteesi eivät altistuisi koskaan liian suurelle lämmölle. Tekstiilit säilyvät uudenveroisina pitempään.

Näytä 7000 -sarjan kuivausrummut

Lähikuva pehmeästä ProTex-rummusta

Suunniteltua suojaa

Tekstiilien suojaamisessa on kyse muustakin kuin jostakin toiminnosta. Kuivausrumpumme on suunniteltu sitä varten. AEG 6000 -sarja sisältää pehmeän ProTex-rummun, jonka erityinen pintakuvio parantaa ilmavirtausta vaatteisiin. Tämä vähentää niiden yhteen kiertymistä ja ryppyjä. Varmaa laatua jokapäiväiseen käyttöön.

Kuivausrumpujen valikoimamme

AEG:n uuden pyykinhoitovalikoiman avulla kuivaat arkalaatuisimmatkin pyykit turvallisesti kuivausrummussa. Olemme luoneet ensiluokkaisia pyykinhoitoratkaisuja kuluttajatutkimuksien ja tieteen avulla. Uusi vallankumouksellinen pyykinhoitoratkaisu suojelee kuituja, värejä ja rakenteita.

AEG-sarjan erot osoittava kaavio

Kaikkiin tarpeisiin sopivaa hoitoa

 • ProSense® -tekniikan symboli
  Säästää aikaa ja energiaa

  ProSense® -tekniikkaa käyttävät 6000 -sarjan kuivausrumpumme säätävät kuivausohjelman keston ja energiankulutuksen kunkin täyttömäärän mukaan pitkälle kehittyneitä kosteus- ja lämpötila-antureita käyttäen.

  Näytä 6000 -sarjan kuivausrummut

 • SensiDry® -tekniikan symboli
  Kuivaus turvallisessa ja alhaisessa lämmössä

  7000 -sarjan kone yhdistää kaikki ProSense® -tekniikan aikaa ja energiankulutusta koskevat edut SensiDry® -tekniikkaan, joka on mukautettuja lämpöasetuksia käyttävä intuitiivinen tekstiilien kuivausohjelma.

  Näytä 7000 -sarjan kuivausrummut

 • AbsoluteCare® -järjestelmän symboli
  Täydellinen säilyvyys

  8000 -sarjan kone sisältää kaikki 6000- ja 7000-sarjojen tekniikat sekä AbsoluteCare® -järjestelmän. Täydellinen hoito, olivatpa sitten kyseessä silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet.

  Näytä 8000 -sarjan kuivausrummut

Nainen istuu Whyredin vaatteissa AEG:n pesukoneen ja kuivausrummun päällä

ÄÄRIMMÄINEN TESTI!

Halusimme todistaa, että tuotteemme pystyvät pesemään ja kuivaamaan arimmatkin vaatteet. Siksi Whyred suostui pesemään uusimman silkki- ja villamallistonsa, vain muutamaa tuntia ennen niiden esittelyä catwalkilla ensimmäisen kerran!

Kirkkaaseen ja puhtaaseen paitaan pukeutunut mies

Laatusuoja jokapäiväiseen pyykinpesuun

Toistuvat pesut ja kuivaukset voivat vahingoittaa suosikkivaatteidesi kuituja. 6000 -sarjan kuivausrumpumme käyttävät ProSense® -tekniikkaa, joka säätää kuivausajan ja energiankulutuksen kunkin täyttömäärän mukaan pitkälle kehittyneitä kosteus- ja lämpötila-antureita käyttäen. Täten säästät aikaa ja energiaa välttäen suosikkivaatteidesi liiallisen kuivauksen, jotta ne säilyisivät uudenveroisina pesu toisensa jälkeen.

AEG:n torniasennussarja

Lisätilan luomiseen

Torniasennussarjan avulla voit asentaa kuivausrummun turvallisesti pesukoneen yläpuolelle ilman kiinnityksiä, jotta voit nauttia tilavammasta kodinhoitohuoneesta. Se sisältää ulosvedettävän hyllyn helppoa täyttöä, tyhjennystä sekä vasta pestyjen ja kuivattujen vaatteiden viikkausta varten.