PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on tunnustettu ja huomioitu kolmannen osapuolen instituutioiden toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista, joita meille on myönnetty.

ELECTROLUX ON PALKITTU TYÖNANTAJA

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista ja siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

AEG:N TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

QUICKSELECT-ASTIANPESUKONE

AEG QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

AUTODOSE-PYYKINPESUKONE

AutoDose-toiminnolla varustettu AEG-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen suunnittelunsa ansiosta.

AEG:n AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikeiden pesuainemäärien arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

SENSEPRO-KEITTOTASO

AEG:n SensePro-keittotaso on voittanut iF Design Awards -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnitelunsa ansiosta.

AEG SensePro-keittotaso on SenseCook Family-malliston premium-jäsen. Tämä hienostunut keittotaso on suunniteltu ravintolatasoisten ruokalajien valmistamiseen kotikeittiöissä älykkäiden sensoriensa avulla. Sen ammattimaista suorituskykyä tukee langaton ruuanlaittosensori, joka mittaa ruuan lämpötilan asteen tarkkuudella ja kommunikoi sen keittotasolle.