PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on tunnustettu ja huomioitu kolmannen osapuolen instituutioiden toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista, joita meille on myönnetty.

ELECTROLUX ON PALKITTU TYÖNANTAJA

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista ja siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

LUE LISÄÄ

AEG:N TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

AEG:n kuivausrummut ovat testivoittajia

3DScan-teknologialla varustetuille AEG A+++ FiberPro® -kuivausrummuille myönnettiin Tanskan kuluttajaneuvoston TÆNK-julkaisun "Best in Test"-tunnustus.

Kuivausrummut T9DEN867C ja T9DEN866E ovat varustettu vallankumouksellisella 3DScan-teknologialla, joka takaa huolellisen ja tarkan kuivauksen. Untuvatakit säilyttävät ulkonäkönsä ja jopa 30% paremmin lämmöneristyskykynsä verrattuna narukuivaukseen. Ainutlaatuiseen AbsoluteCare®-järjestelmään perustuva kuivausrumpu ohjaa rummun pyörimisnopuetta ja kuivauslämpötilaa. Siksi koneilla on myös arvostettu Woolmark Blue -sertifikaatti, eli voit kuivata villaa ja silkkiä turvallisesti.

TÆNK kirjoittaa arvioinnissaan, että "AEG:n kuivausrummut pärjäävät hyvin testin läpi ja ovat testivoittajia. Kuivaavat hyvin ja nopeasti - lisäksi energiankulutus on alhainen. Ne ovat myös testin hiljaisimpia koneita."

Tutustu testivoittajiin T9DEN867C ja T9DEN866E.

AEG:n kalusteuunit testivoittajina

Tanskan kuluttajaneuvoston TÆNK-julkaisun testissä voittajiksi valittiin AEG:n integroitavat kiertoilmauunit. Molemmat uunit ovat itsepuhdistuvia pyrolyysiuuneja, joiden energiamerkintä on A+. Näitä uuneja on vaivatonta käyttää älykkäiden ja käytännöllisten sisään painettavien vääntimien ansiosta. Uunit on myös helppo pitää puhtaana sekä ulko- että sisäpuolelta.

TÆNK kirjoittaa arvioinnissaan, että "...uuni saavuttaa asetetun lämpötilan erittäin tarkasti sekä tasalämpö- että kiertoilmatoiminnolla ja etenkin tasalämpötoiminnolla lämpötila myös pysyy hyvin tasaisena. Näillä malleilla kypsennystulokset olivat hyvät ja energiankulutus myös alhainen."

Testivoitto koskee malleja BPB331021M ja BPB33102FM

TUTUSTU ERILLISUUNIIN KIERTOILMALLA

QUICKSELECT-ASTIANPESUKONE

AEG QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

TUTUSTU ASTIANPESUKONEISIIMME

AUTODOSE-PYYKINPESUKONE

AutoDose-toiminnolla varustettu AEG-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen suunnittelunsa ansiosta.

AEG:n AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikeiden pesuainemäärien arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

LUE LISÄÄ PESUKONEISTAMME

SENSEPRO-KEITTOTASO

AEG:n SensePro-keittotaso on voittanut iF Design Awards -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnitelunsa ansiosta.

AEG SensePro-keittotaso on SenseCook Family-malliston premium-jäsen. Tämä hienostunut keittotaso on suunniteltu ravintolatasoisten ruokalajien valmistamiseen kotikeittiöissä älykkäiden sensoriensa avulla. Sen ammattimaista suorituskykyä tukee langaton ruuanlaittosensori, joka mittaa ruuan lämpötilan asteen tarkkuudella ja kommunikoi sen keittotasolle.

 

TUTUSTU KEITTOTASOIHIMME