PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on tunnustettu ja huomioitu kolmannen osapuolen instituutioiden toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista, joita meille on myönnetty.

ELECTROLUX ON PALKITTU TYÖNANTAJA

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista ja siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

LUE LISÄÄ

AEG:N TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

QUICKSELECT-ASTIANPESUKONE

AEG QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

TUTUSTU ASTIANPESUKONEISIIMME

AUTODOSE-PYYKINPESUKONE

AutoDose-toiminnolla varustettu AEG-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen suunnittelunsa ansiosta.

AEG:n AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikeiden pesuainemäärien arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

LUE LISÄÄ PESUKONEISTAMME

SENSEPRO-KEITTOTASO

AEG:n SensePro-keittotaso on voittanut iF Design Awards -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnitelunsa ansiosta.

AEG SensePro-keittotaso on SenseCook Family-malliston premium-jäsen. Tämä hienostunut keittotaso on suunniteltu ravintolatasoisten ruokalajien valmistamiseen kotikeittiöissä älykkäiden sensoriensa avulla. Sen ammattimaista suorituskykyä tukee langaton ruuanlaittosensori, joka mittaa ruuan lämpötilan asteen tarkkuudella ja kommunikoi sen keittotasolle.

 

TUTUSTU KEITTOTASOIHIMME

GOURMET 7 -TEHOSEKOITIN

AEG Gourmet 7 -tehosekoitin on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Gourmet 7 -tehosekoitin auttaa sinua saamaan enemmän makua irti jokaisesta käyttämästäsi aineksesta. Kohtele aineksia hyvin säilyttääksesi niiden parhaat ominaisuudet ja raikkaus. Löydä täysin uusi tapa sekoittaa raaka-aineita – vain yhdellä napin painalluksella.

AEG:N VUODEN 2018 PALKINNOT

AEG VX9 -pölynimuri

AEG VX9 -imurin suunnittelussa tärkeänä tekijänä oli laitteen helppokäyttöisyys, jonka ansiosta syntyivät intuitiivinen kosketuspaneeli ja mahdollisimman vähän kitkaa tuottavat XL-kokoiset kumipyörät. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta imuria on erittäin helppo hallita. AirExtreme-teknologian ansiosta imurointi on tehokasta, ja CleanLift-kahva mahdollistaa käyttäjää poistamaan sinetöidyn pölypussin hygieenisesti. Imuri on suunniteltu sopivaksi kaikenlaisille pinnoille ja materiaaleille, ja lisäosat kulkevat kätevästi mukana imurin takaosassa.

Tuomariston lausunto:
Tämä imuri on teknisesti hienostunut tuote, joka tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään. 

VANHEMMAT PALKINNOT

AEG WX7 -ikkunapesuri

AEG WX7 -ikkunapesuri on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen suunnittelunsa vuoksi. 

Luonnonkumilastansa ansiosta WX7-ikkunapesuri tarjoaa käyttäjälleen täydellisen ikkunanpesukokemuksen. Voit liikuttaa pesuria mihin suuntaan vain ilman, että se jättää jälkeensä raitoja, valumisia tai tahroja. Pitkäkestoiset litiumakut kestävät latauksen jälkeen jopa 90 minuutin ajan, ja vain 60 db:n äänenvoimakkuuden ansiosta WX7 on myös meidän hiljaisin ikkunapesurimme.