VALITSE LIESITUULETINKATEGORIA

Käytämme edistyksellistä teknologiaa ja tarjoamme korkealaatuisia liesituulettimia.

Raikas keittiön ilma energiatehokkailla liesituulettimillamme

AEG:n tehokkaat liesituulettimet luovat viihtyisän keittön ilmapiirin alhaisen melutason sekä vähintään A-energialuokan ansiosta. Nauti ruoanlaitosta yhdessä perheen ja ystävien kanssa raikkaassa keittiössä.

Lue lisää AEG EcoLine-mallistosta

Raikas ilma ja parempi valaistus tekee ruoanlaitosta mukavampaa

AEG:n liesituulettimet tarjoavat huipputeknologiaa ja mukavuutta keittiöön. Valikoimastamme löydät liesituulettimia, jotka puhdistavat keittiön ilman tehokkaasti ja hiljaisesti. Lisäksi liesituulettimissamme on parempi valaistus, joka lisää näkyvyyttä ja parantaa ruoanlaittotuloksia.

 • Kattila keittiössä
  LANGATON YHTEYS

  Nauti ruoanlaiton helppoudesta ja raikkaasta keittiön ilmapiiristä Hob2Hood®-toiminnon avulla. Liesituuletin aktivoi valaistuksen automaattisesti ja säätää tuulettimen nopeutta keittotason tehojen mukaan, jolloin voit hallita ruoanvalmistusta entistä paremmin.

 • Ruokaa kattiloissa
  PAREMPI VALAISTUS

  Perfect Illuminationin avulla näet valmistamasi ruoan todelliset värit. Voit vaihtaa värisävyn lämpimästä kylmään jolloin näkyvyys on aina paras mahdollinen.

 • Mies ja nainen keittiössä
  HILJAINEN ILMANPUHDISTUS

  SilenceTech pitää keittiön ilmapiirin rauhallisena ja hiljaisena, jotta voit nauttia ruoanlaitosta entistä enemmän. Innovatiivinen teknologia poistaa tehokkaasti keittiön ilmasta ei-toivotut hajut ja pitää samalla melutasot minimissä.

Löydä sopivin liesituuletin keittiöösi

Tutustu laajaan liesituulettimien valikoimaamme, joka pitää sisällään useita eri malleja. Katso videomme ja saat apua sopivan valitsemiseen. Kanssamme voit luoda keittiön, josta olet aina haaveillut.

Luokkansa paras

9000 SilenceTech

4,9

4,9(9)

DVK6981HR

Tämä liesituuletin poistaa innovatiivisen teknologian avulla ruoasta lähtevät höyryt lähes huomaamatta. Tämän lisäksi liesituuletin on käytännössä äänetön ja lisää kodin mukavuutta.

Suosituin liesituulettimemme

7000 Hob2Hood®

Hob2Hood ohjaa imutehoa ja valaistusta automaattisesti. Anna Hob2Hoodin säätää liesituuletinta, jolloin voit keskittyä vain ruoanlaittoon.

Uutuus

8000 Breeze

Tämä erinomaisesti suunniteltu liesituuletin poistaa ruoasta lähtevät höyryt älykkään ja hiljaisen tekniikan avulla. Tuloksena on kodikas keittiöympäristö ilman melua ja ilman ylimääräistä vaivaa.

Lue lisää parhaista liesituulettimistamme

Tutustu laajaan valikoimaamme. Valikoimastamme löydät tyylikkäitä ja hienostuneita liesituulettimia, jotka täydentävät kodin sisustusta. Täältä löydät lisää tietoa sopivan liesituulettimen valintaan.