Valitse kuivausrumpu

Löydä sinulle sopiva kuivausrumpu AEG:ltä. Tuotteidemme avulla voit huolehtia suosikkivaatteistasi ja saat aina hyvät lopputulokset. Olemme varustaneet kuivausrummut tehokkaalla ja älykkäällä tekniikalla, joka vastaa toiveitasi – pyykkien määrästä ja materiaaleista riippumatta.

Paras energiamerkintämme A+++

AEG EcoLine -sarjan kuivausrummut ovat energiatehokkaimpia tuotteitamme, joiden energialuokka on A+++. Nämä tuotteet säästävät jopa 68% enemmän energiaa kuin perinteiset kuivausrummut.* Jopa herkimmät materiaalit suojataan kutistumiselta kuivaamalla matalassa lämpötilassa**.

Kuivaa. Huolla. Säästä.

AEG:n EcoLine-kuivausrummut käyttävät jopa 68 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin kuivausrumpuihin*, ja voit kuivata niillä herkimmätkin vaatteesi – villa ei kutistu*, silkki säilyttää muotonsa*, untuvatakit pysyvät muhkeina ja lämpiminä* ja ulkoiluvaatteiden vedenkestävä suoja palautuu*.

*68 %: Arvioitu vertaamalla vuotuista energiankulutusta 8 kg:n lämpöpumppukuivausrummullemme (A+++ energialuokka) 8 kg:n kondenssikuivausrummullemme (energialuokka B).
**Toiminnot ovat mallikohtaisia.

 • Nainen seisoo kuivausrummun ja pesukoneen vieressä
  Hellävarainen kuivaus puolet matalammalla lämmöllä

  AEG:n kuivausrummut, joissa on lämpöpumpputeknologia, takaavat, että vaatteet kuivuvat tasaisesti matalissa lämpötiloissa. Vaatteesi kuivuvat hellävaraisesti juuri oikealla määrällä lämpöä, mikä auttaa niitä kestämään pidempään.

 • Kaksi sinistä neuletta
  Takuulla ilman kutistumista

  Kuivausrummun liikeradat ja ja säädettävät lämpötilat varmistavat, ettei villa kutistu ja silkki menetä muotoaan.

 • Kaksi vihreää untuvatakkia
  Peitot ja untuvatakit ovat kuin uusia

  3DScan-teknologiamme skannaa syvälle tekstiiliin selvittääkseen sen kosteustasot. Kaikki kuivattavat, myös untuvatakit ja peitot, kuivuvat tasaisesti ja pysyvät muhkeina ja lämpiminä.

Huippuluokan kuivausrumpu

9000 ABSOLUTECARE® PLUS

"Kuivaa vaatteesi huoletta. 9000 Absolute Care® Plus -kuivausrumpu on hellävarainen vaatteille ja mahdollistaa erinomaisia tuloksia. 3Dscan -teknologia tunnistaa kosteuden poikkeuksellisesti, jonka ansiosta myös monikerroksiset kankaat kuivuvat tasaisesti.*"

Suosittu kuivausrumpu

7000 SENSIDRY®

7000 SensiDry® -kuivausrummun lämpöpumpputekniikka mahdollistaa vaatteiden tasaisen kuvumisen matalissa lämpötiloissa, pidentämättä kuivumisaikaa. Hellävaraisen kuivauksen ansiosta materiaalit eivät altistu liialle lämmölle, ja vaatteet kestävät pidempään.*

Valikoimamme

Hallitse ja mukauta vaatehuolto tarpeidesi mukaan.
 • 3DScan -teknologia
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygienia
Huolehtii vaatteistasi ja helpotta arkeasi huolellisesti harkittujen toimintojemme avulla.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygienia*
Huomaa, kuinka helppoa vaatehuolto voi olla.
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

*Saatavilla valikoituihin tuotteisiin.

VÄLTÄ RYPPYISET VAATTEET JA SILITTÄMINEN – TUTUSTU PROSTEAM®-KUIVAUSRUMPUUN

ProSteam® lisää höyryä, joka poistaa epämielyttäviä hajuja ja vähentää ryppyjä. * Tämän ansiosta vaatteiden silityksen tarve vähenee, mikä puolestaan ​​vähentää kankaan kulumista.ProSteam® pidentää vaatteiden käyttöikää.

9000-sarjan pesukone ja kuivausrumpu

AEG 9000-sarjan (Premium Edition) kuivausrumpu ja pesukone ovat loistavia ​​tuotteita yksinään. Yhteensopivan muotoilun, yhdistettävien ohjelmien ja yhteisen sovelluksen ansiosta kuivausrumpu ja pesukone on täydellinen pakettiratkaisu. Kun koneet ovat yhdistetty, ne tarjoavat integroidun pesupalvelun alle kolmessa tunnissa – erittäin helppoa ja kätevää.

Osta 9000-sarjan pyykinpesukone

Osta 9000-sarjan kuivausrumpu

 

Lue lisää kuivausrummuistamme

Kuivausrumpusarjamme noudattaa samaa helppoa logiikkaa kuin pesukoneemme. Jokainen tuotesarja sisältää kaikki edellisen tason tekniikat ja sarjamerkintä näkyy jokaisessa tuotteessa. Tämä tekee koneiden yhdistämisestä sekä energiatehokkuuden ja kapasiteetin valitsemisesta erittäin helppoa.