KUIVAUSRUMMUT

Valitse vaatteillesi sopiva AEG:n kuivausrumpu. Kuivaa niin suuria kuin pieniä pyykkimääriä erittäin tehokkaasti. Kuivaa turvallisesti arkalaatuiset vaatteet, kuten villa- ja silkkivaatteet. 

RUMPUKUIVAA ROHKEASTI

Riko sääntöjä AbsoluteCare-kuivausrummun kanssa ja rumpukuivaa kaikki mitä peset, jopa villavaatteet. Ilman huolta vaatteiden kutistumisesta tai vahingoittumisesta. Miksi tyytyä pesutottumuksiin, jotka eivät täytä vaatimuksiasi.

Tutustu AbsoluteCareen

AEG:n kuivausrummut ovat testivoittajia

3DScan-teknologialla varustetuille AEG A+++ FiberPro® -kuivausrummuille myönnettiin Tanskan kuluttajaneuvoston TÆNK-julkaisun "Best in Test"-tunnustus.

Kuivausrummut T9DEN867C ja T9DEN866E ovat varustettu vallankumouksellisella 3DScan-teknologialla, joka takaa huolellisen ja tarkan kuivauksen. Untuvatakit säilyttävät ulkonäkönsä ja jopa 30% paremmin lämmöneristyskykynsä verrattuna narukuivaukseen. Ainutlaatuiseen AbsoluteCare®-järjestelmään perustuva kuivausrumpu ohjaa rummun pyörimisnopuetta ja kuivauslämpötilaa. Siksi koneilla on myös arvostettu Woolmark Blue -sertifikaatti, eli voit kuivata villaa ja silkkiä turvallisesti.

TÆNK kirjoittaa arvioinnissaan, että "AEG:n kuivausrummut pärjäävät hyvin testin läpi ja ovat testivoittajia. Kuivaavat hyvin ja nopeasti - lisäksi energiankulutus on alhainen. Ne ovat myös testin hiljaisimpia koneita."

Tutustu testivoittajiin T9DEN867C ja T9DEN866E.

Tehokas kuivaus. Huolella ja tarkkuudella

FibrePro-järjestelmä yhdessä ainutlaatuinen 3DScan-teknologian kanssa analysoi pyykin kosteustason ja valitsee sen perusteella ohjelman keston, säästäen tekstiilejä kulumiselta.  Jopa untuvatakkien lämpöeristys säilyy tehokkaampana kuin huoneilmassa kuivatessa. Voit siis luottaa siihen, että lempivaatteesi kuivataan huolellisesti ja hellävaraisesti.

9000-sarjan kuivausrumpu 3DScan-teknologialla

9000-sarjan kuivausrumpu 3DScan-teknologialla

 • 3DScan-tekonologia. Ainutlaatuinen sensori analysoi tekstiilien kosteustason syvällä kankaan sisässä huolellista kuivausta varten.
 • Mix XL -ohjelma. Tekstiilit ovat kuivauksen jälkeen heti valmiina käytettäviksi, ja niissä on ilmakuivaukseen verraten 30% vähemmän ryppyjä ja jäykkyyttä.
 • My AEG Care -sovellus. Yhdistä kuivausrumpu mobiilisovellukseen, ja saat suosituksia parhaista ohjelmista ja tehokkaasta huolenpidosta.

Puseroidesi hellävarainen suojelija

AEG:n SensiDry®-tekniikka kuivaa jopa puolet alhaisemmalla lämpötilalla kuin muut kuivausrummut. Näin ollen vaatteesi välttyvät turhalta kuivaamiselta ja säilyttävät alkuperäisen kuntonsa entistä pidempään. 

7000-sarjan kuivausrumpu SensiDry-tekniikalla

 • SensiDry®-tekniikka mahdollistaa hellän ja energiatehokkaan kuivauksen alhaisemmissa lämpötiloissa
 • ProSense®-tekniikka säätelee kuivausohjelman pituutta ja energian kulutusta pyykkimäärän mukaan

KOLME HYVÄÄ VALINTAA

0

0 (0 Arvostelut)

T7DSK844G

 • SensiDry® suojaa tekstiilejä liialta lämmöltä
 • ProSense® valikoi ajan pyykkimäärän mukaan
 • ProTex-rumpu pitää huolta vaatteistasi
4,3

4,3 (51 Arvostelut)

T8DEK946E

 • AbsoluteCare® estää vaatteita kutistumasta
 • SensiDry® suojaa tekstiilejä liialta lämmöltä
 • ProSense® valikoi ajan pyykkimäärän mukaan
 • Helppohoitoinen ÖKOFlow-suodatin
4,7

4,7 (7 Arvostelut)

T9DSP961B

 • Perfect Pair Premium
 • Tasainen kuivaus FiberPro-järjestelmän ansiosta
 • AbsoluteCare® estää vaatteita kutistumasta
 • SensiDry® suojaa tekstiilejä liialta lämmöltä
 • ProSense® valikoi ajan pyykkimäärän mukaan
Sinisiä villapaitoja

MIKSI VALITA ABSOLUTECARE®?

Vältä vaatteittesi kutistuminen! AbsoluteCare®-ohjelmalla uskallat kuivata vaatekappaleet, joiden rumpukuivaamisen luulit olevan mahdotonta - kyllä, jopa pehmeimmän villapaitasi! Woolmark-sertifioidut rumpukuivaimemme säätelevät rummun liikeet ja kuivauslämpötilan vaatteillesi sopivaksi. Villevaatteesi säilyttävät muotonsa ja laatunsa. Ei enää ikäviä kutistumisia!

Kauluspaita, mekko, kevytuntuvatakki

SENSIDRY®-TEKNOLOGIA

AEG:n SensiDry®-teknologia pitää huolta koko vaatekaappisi sisällöstä - se suojaa nimittäin vaatteitasi liialliselta lämmöltä ja käyttämällä helliä rumpuliikkeitä. Voit olla varma siitä, että vaatteesi säilyttävät alkuperäisen muotonsa ja laatunsa jokaisen käyttökerran jälkeen.