Lisää AEG:sta

AINA ASKELEEN EDELLÄ

130 VUOTTA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA

AEG haluaa aina olla askeleen edellä, ja olemme luoneet innovatiivisia ratkaisuja kotiasi varten jo 130 vuotta. AEG yhdistää älykästä teknologiaa ja mukautuvaa suunnittelua seuraamalla Peter Behrensin muotoilufilosofiaa: "Perfekt in Form und Funktion". Tulemme jatkamaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Ensimmäinen AEG-toimipiste

Kaiken alku

Emil Rathenau perusti AEG:n nimellä Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität vuonna 1883. Yritys sulautui tytäryhtiöön Telefunken AG, minkä jälkeen sen hankki Daimler AG ja lopulta Electrolux - tuloksena on tulevaisuuteen tähtäävä tämän päivän AEG. Innovaatio on AEG:n kaiken toiminnan perusta. Tunnetuimmat keksintömme perustuvat innovaatioon ensimmäisestä sähkötoimisesta jääkaapista ensimmäisiin lämpöpumpputekniikalla toimiviin kuivausrumpuihin. Se toimii kestävien materiaaliemme inspiraationa. Se on historiamme ja tulevaisuutemme.

Katse tulevaisuuteen

Huominen alkaa tänään. Ruokailutapamme tulevat muuttumaan. Pukeutumistapamme tulevat muuttumaan. Elämäntapamme tulevat muuttumaan. Tiedämme miten teknologia voi parantaa elinympäristöämme. Varmistamme tämän vuoksi, että laitteemme vastaavat nykyisten tarpeidenne lisäksi myös tuleviin vaatimuksiinne.

kello

Muodon ja toiminnon yhdistäminen

Vuonna 1907 AEG palkkasi visionäärisen arkkitehti Peter Behrensin taiteelliseksi konsultiksi. AEG:n työnsä ansiosta Behrensiä pidetään modernin teollisen muotoilun perustajana. Professori Behrensillä oli yksinkertainen mutta voimakas muotoilufilosofia: "Perfekt in Form und Funktion". Hän työskenteli jatkuvasti luodakseen ei vain toimivimpia vaan myös esteettisesti houkuttelevimpia AEG-tuotteita.

Modernia muotoilua

Muodon ja toimintojen kehitys

Kaikki laitteet sisältävät älykästä teknologiaa ja herkästi reagoivaa muotoilua, tuloksena on ainutkertainen suorituskyky ja luotettava tulos. Yksi kosketus tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kotiisi. Suunnittelemme kodinkoneemme sinua varten - ne mahdollistavat täydellisen hallinnan ja takaavat erinomaisia tuloksia. Kerta toisensa jälkeen.

Muotoilussa… on tärkeää luoda esineen ominaisuuksiin sopivia muotoja, jotka yhdistyvät edistyneeseen uuteen teknologiaan

Peter Behrens

Arkkitehti ja AEG:n taiteellinen konsultti

TÄRKEÄÄ KEHITYSTÄ

The Next Black

AEG:lla pyrimme vastaamaan tulevaisuuden pyykinhoitotarpeisiin ja parantamaan vaateteollisuuden kestävyyttä - olemme luoneet tätä varten The Next Blackin. 45 minuutin dokumenttielokuva tulevaisuuden vaateteollisuudesta.
Näytä dokumenttielokuva

TASTEOLOGY

Makukokemuksen kehittämiseen. Dokumenttielokuva Tasteology antaa uusia näkökulmia maun kehittämiseen. Olemme tutkineet makua tieteen ja kokemuksen näkökulmasta pelkkien aromien ja aineksien sijaan. Viiden jakson avulla toivomme inspiroivan teitä niin keittiössä kuin sen ulkopuolella.
Näytä sarja

KESTÄVIÄ TULOKSIA

Pyrimme toteuttamaan parannuksia olemalla maailman paras kodinkoneita valmistava yhtiö ja vaikuttamaan positiivisesti ihmisten jokapäiväiseen elämään ja ympäristöömme.

Tavoitteemme ovat kunnianhimoisia. Haluamme lähitulevaisuudessa vaikuttaa kahteen tärkeään alueeseen: pienentää hiilijalanjälkeä 50 %:lla ja parantaa materiaalitehokkuutta. Olemme tietoisia, että matkalla on lukuisia haasteita. Uskomme kuitenkin vahvasti, että löydämme yhdessä kestäviä ratkaisuja, joista on kaikille etuja ja positiivisia vaikutuksia jokapäiväiseen elämään.

 • 1
  Parempia ratkaisuja

  Paremmat ratkaisut ovat tuotteita ja palveluita, joiden avulla kuluttajat voivat parantaa elämänlaatuaan säästämällä samalla energiaa, vettä ja luonnonvaroja.

 • 2
  Parempaa toimintaa

  AEG:n toimintatavat tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja eettisen pohjan henkilöstöllemme, jotta he voisivat vaikuttaa kaikkialla maailmassa.

 • 3
  Parempi yhteisö

  AEG pyrkii kaikkialla maailmassa vaikuttamaan parempien yhteiskuntien luomiseen antamalla vastuuta kuluttajille ja toimittajille sekä tukemalla paikallisia yhteisöjä.