Perustettu Berliinissä

Innovatiivinen henkemme voidaan jäljittää dynaamiseen Berliinin kaupunkiin, joka on täynnä erilaisia ​​kulttuureja, unelmia ja ideoita. Puhumattakaan arkkitehtuurista, luovuudesta ja hienostuneista asukkaista. Tämä on ajattelumme perusta ja se ohjaa meitä kaikessa mitä teemme. Eteenpäin katsomalla juhlimme myös menneisyyttämme.

Pelkkä hyvä ei riitä

Olemme johtava yritys ja haastamme käytännön normit. Luomme innovaatioita, jotka ylittävät odotuksesi kotitaloustuotteiden ja kodinkoneiden suhteen. ProSteam®:n kaltaisen tekniikan avulla autamme pitämään vaatteesi uudenveroisina 96 % pienemmällä vedenkäytöllä. Tavoitteenamme on aina ylittää mahdollisuuksien rajoja älykkäillä ratkaisuilla. Kestävyys, muotoilu ja vertaansa vailla oleva suorituskyky yhdistyvät, joten sinun ei koskaan tarvitse tehdä kompromisseja.

Määrittelee uudelleen paremman huomisen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään parempia ja kestävämpiä ratkaisuja, jotta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja. Edistämme muutosta laadulla ja innovaatioilla, jotka minimoivat ympäristövaikutukset ja mahdollistavat kestävämmän elämäntavan. Kun kehitämme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja, annamme jokaisen AEG:n valitsevan tehdä älykkäämpiä valintoja ympäristön kannalta.

Vie maut uudelle tasolle

Tuotteemme auttavat sinua laajentamaan tietämystäsi ja mahdollisuuksiasi keittiössä. SensePro-keittotason kaltaisten innovaatioiden avulla voit kokata tarkasti, säilyttää ravintoaineet, koostumuksen ja maut säästäen samalla energiaa. Kun olet lopettanut syömisen, täytät astianpesukoneen helposti kumartumatta. ComfortLiftillä voit nostaa alakorin mukavalle työskentelykorkeudelle, joka helpottaa sekä koneen täyttämistä että tyhjennystä.

Pidennä vaatteidesi käyttöikää

Tiedämme, että kestävät valinnat ja ratkaisut ovat tärkeitä. Tämä on yksi syy siihen, miksi pesukoneemme ja kuivausrumpumme saavat vaatteesi näyttämään uusilta pidempään ja samalla vähentävät ilmastovaikutuksia. Kehittynyt AbsoluteCare-järjestelmä auttaa ylläpitämään ja palauttamaan vedenpitävän materiaalin, jotta vaatteesi kestävät sateisia sääolosuhteita kerta toisensa jälkeen. 3D Scan-tekniikalla varustetut kuivausrumpumme analysoivat rummussa olevat vaatteet, jolloin jokaisella vaatteella on oikea kuivausaika ja vaatehoito.