Tutustu

Pesukoneisiin

SoftWater -tekniikka

Pesu toisensa jälkeen säilyvät värit ja haalistumaton musta

SOFTWATER -TEKNIIKKAA KÄYTTÄVÄ 9000-SARJA

AEG 9000 -sarjan pesukoneiden uraauurtava SoftWater -tekniikka poistaa vedestä tekstiileille haitalliset epäpuhtaudet. Pesuaineet sekoittuvat veteen tehokkaammin erittäin hyvien pesutuloksien saavuttamiseksi alhaisissa lämpötiloissa. Hellävaraisemman pyykinhoidon ansiosta tekstiilien musta väri ei haalistu ja värilliset pyykit säilyvät uudenveroisina.

Vaatekaappiin ripustetut puhtaat vaatteet

Ensiluokkaista hoitoa mistään tinkimättä

Pyykinhoidossa ei tulisi tehdä kompromisseja. 9000 -sarjan pesukoneillamme voit nyt saavuttaa 60 asteen puhtauden jo 30 asteessa. Tämä kuluttaa värejä vähemmän, jotta kirkkaat värit säilyisivät pitempään.

OKOPower -pesukoneen ohjelman symboli

Huippuluokan pesutulos alle tunnissa

Nopeaa ÖKOMix -tekniikkaa käyttävissä 8000-sarjan pesukoneissamme on uusi ÖKOPower -pesuohjelma. Se kestää vain 59 minuuttia, pesutulokset ovat ensiluokkaiset ja energiankulutus minimaalinen.

ÖKOMix-tekniikka

Takaa pesu- ja huuhteluaineen 100 %:n jakautumisen pyykkeihin muista koneista poiketen

AEG 8000-sarjan pesukoneet

Ensiluokkainen suojaus

Ensiluokkaisen hoidon ansiosta vaatteesi säilyvät uudenveroisina pitempään. ÖKOMix -tekniikkaa käyttävä AEG:n 8000-sarja sekoittaa ensin pesuaineen ja huuhteluaineen veteen, minkä jälkeen ne syötetään rumpuun. Ensimmäinen pesukonetekniikka, joka syöttää pesu- ja huuhteluaineet pyykkeihin tasaisesti. Aineiden tasaisen jakautumisen ansiosta saavutat paremmat pesutulokset nopeammin, kun pesu- ja huuhteluaineet aktivoituvat jo ennen kuin ne ovat kosketuksissa pyykkeihin — näin vaatteet puhdistuvat perusteellisesti ja vahingoittumatta.

Sininen vettä hylkivä takki
Animaatio, joka osoittaa täydellisen yhteyden AEG:n pesukoneiden ja kuivausrumpujen välillä

Unelmien tiimi

Voit yhdistää AEG 8000 -sarjan pyykinhoitojärjestelmät nauttiaksesi ÖKOMix -tekniikan ja mullistavan AbsoluteCare® -järjestelmämme tarjoamista eduista. Arkalaatuisten vaatteiden hellävarainen hoito, joka vastaa käsinpesua ja tasaisella alustalla kuivausta. Se palauttaa lisäksi hengittävien ulkoiluvaatteiden vettä hylkivän pinnan innovatiivisten ulkoiluvaatteiden käsittelyyn tarkoitettujen uusien ohjelmien avulla. Värien, rakenteiden ja kuitujen kaikkien aikojen paras suoja.

Näytä 8000 -sarjan pesukoneet ja kuivausrummut

Voinko pestä villavaatteita koneessa?

Se voi tuntua mahdottomalta, mutta maailman arvostetuin villanhoidon auktoriteetti Woolmark on eri mieltä. He ovat testanneet koneemme ja todenneet ne riittävän hellävaraisiksi villavaatteiden pesua varten. Kun näet Woolmarkin Apparel Care -merkinnän, voit pestä koneessa turvallisesti jopa ainoastaan käsinpestäviksi merkityt suosikkivillapaitasi.

Valikoimamme pesukoneet

AEG:n uuden pyykinhoitovalikoiman avulla peset arkalaatuisimmatkin pyykit turvallisesti kuivausrummussa. Olemme luoneet ensiluokkaisia pyykinhoitoratkaisuja kuluttajatutkimuksien ja tieteen avulla. Uusi vallankumouksellinen pyykinhoitoratkaisu suojelee kuituja, värejä ja rakenteita.

Nainen istuu Whyredin vaatteissa AEG:n pesukoneen ja kuivausrummun päällä

ÄÄRIMMÄINEN TESTI!

Halusimme todistaa, että tuotteemme pystyvät pesemään ja kuivaamaan arimmatkin vaatteet. Siksi Whyred suostui pesemään uusimman silkki- ja villamallistonsa, vain muutamaa tuntia ennen niiden esittelyä catwalkilla ensimmäisen kerran!

Kaikkiin tarpeisiin sopivaa hoitoa

 • ProSense® -tekniikan symboli
  Säästää vettä ja energiaa

  6000 -pesukonesarjamme ProSense® -tekniikka mittaa automaattisesti kunkin täyttömäärän pesuohjelman mukauttamiseksi pyykkeihisi. 

  Näytä 6000 -sarjan pesukoneet

 • ProSteam® -tekniikan symboli
  Ei enää ryppyjä ja hajuja

  ProSteam® -tekniikkaa käyttävä 7000 -sarjamme tarjoaa uuden PlusSteam -lisätoiminnon, joka poistaa höyryn avulla ryppyjä ja hajuja pesuohjelman aikana. Tuloksena raikkaat ja hajuttomat pyykit.

  Näytä 7000 -sarjan pesukoneet

 • ÖKOMix -tekniikan symboli
  Syväpuhdistukseen

  8000 -sarjamme ÖKOMix -tekniikka on kaikkien aikojen ensimmäinen pesukonetekniikka, joka varmistaa pesu- ja huuhteluaineiden tasaisen jakautumisen kaikkien kuitujen tehokasta pesua ja ensiluokkaista hoitoa varten. 

  Näytä 8000 -sarjan pesukoneet

Helppoa hoitoa

Hienon ulkomuodon saavuttaminen voi viedä aikaa, mutta ProSteam® -tekniikan avulla sinulla on yksi tavoite vähemmän. 7000 -sarjan pesukoneemme sisältävät Steam Refresh -ohjelman. Tämän toiminnon avulla voit raikastaa arkalaatuiset vaatteesi nopeasti minimoiden pesulakäynnit.

Pitkään kestävät klassikot

Suosikkivaatteidesi laadukkaat kuidut vaativat erityistä hoitoa kestääkseen jokapäiväistä käyttöä. 6000 -sarjamme ProSense® -tekniikka punnitsee kunkin pyykkimäärän ja laskee sen perusteella vaaditun keston, veden- ja energiankulutuksen. Tämä pesee pyykit puhtaiksi altistamatta niitä mekaaniselle liikkeelle.

Tilava ja kätevä jalusta pyykinpesuun

Älykästä pyykinpesua

Pesukoneidemme ja kuivausrumpujemme monipuoliset ominaisuudet auttavat säilyttämään vaatteet uudenveroisina pidempään minimoiden samalla energian- ja vedenkulutuksen. Asiantuntemuksemme ei rajoitu pyykinpesukoneisiin – tarjoamme myös kaikki tarvitsemasi varusteet täydellisten tuloksien saavuttamiseksi joka kerta. Esimerkiksi AEG-jalusta helpottaa pyykinpesua nostamalla konetta helppoa täyttämistä ja tyhjentämistä varten.