Huolto

Olemme asiantuntijoita laitteiden huollossa. Tutustu tarjoamiimme huoltovaihtoehtoihin tällä sivulla. Takaamme sinulle ammattimaista ja tehokasta huoltoa AEG:lta.

Covid-19 Tietoa

Jos sinä tai perheenjäsenesi olette vierailleet ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana, tai jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi esiintyy koronaviruksen kaltaisia oireita, pyydämme sinua ystävällisesti siirtämään huoltoajan varausta, kunnes kaikkien oireiden päättymisestä on kulunut 7 päivää tai ulkomailta paluusta kulunut 14 päivää.

Jos olet jo varannut huoltokäynnin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme varataksesi uuden ajan.

Varaa huolto

Tiedämme, kuinka hankalaksi rikkinäiset laitteet voivat tehdä arkesi. Lähetä huoltopyyntö huoltoteknikollemme ja varmistamme, että laitteesi saa tarvitsemansa huollon pian. AEG:lta löytyy valtuutettuja huoltoteknikoita ympäri Suomen.

  • AEG:n valitsemat yhteistyökumppanit
  • Luotettavaa ja ammattimaista palvelua
  • AEG:n alkuperäiset varaosat
  • Takuun piiriin kuuluvat korjaukset veloituksetta takuuaikana. Lue lisää takuuehdoistamme

Voit tehdä huoltopyynnön allaolevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Varmistathan kuitenkin ensin, löytyykö ratkaisu ongelmaasi laitteen käyttöohjeesta. Voit tarvittaessa etsiä laitteesi käyttöohjetta täältä.

Huoltopyynnön käsittelyn nopeuttamiseksi pyydämme varmistamaan, että laitetiedot (arvokilvestä löytyvä PNC ja sarjanumero sekä laitteen ostopäivä) ovat saatavilla yhteydenottohetkellä tai olet laitteen lähettyvillä niiden tarkistamiseksi huoltopyyntöä tehdessäsi.

AEG huoltoteknikko

Asiantuntijoiden rakentama. Asiantuntijoiden korjaama.

Huoltoverkostomme jäsenet ovat todellisia AEG:n tuotteiden asiantuntijoita. Huoltoteknikkomme ympäri maata ovat valmiita auttamaan sinua mikäli kodinkoneessasi ilmenee vika. Laitteesi tekevät kodista juuri sinun kotisi - ja haluamme tehdä parhaamme tämän mahdollistamisessa.