Tutustu

Kuivaaviin pesukoneisiin

KAIKEN KATTAVA OHJELMA

Täytä kone aamulla ja tyhjennä se töiden jälkeen - suosikkivaatteidesi helppo pesu ja kuivaus illanviettoa varten. Koneissa on pesu- ja kuivaustoiminnon painike, jolla voit käynnistää yhtäjaksoisen ohjelman pyykkien pesemiseksi ja kuivaamiseksi samalla kertaa - ilman kompromisseja.

DualSense®-tekniikka

DualSense®-tekniikkamme mukauttaa koneen ohjelman pyykkeihin – olivat kyseessä sitten arkalaatuiset, villa- tai ulkoiluvaatteet. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja hoito yhdellä kertaa, olivat kyseessä sitten ulkoilutakit tai pehmeät puserot. Ainoastaan yksi täydellinen käsittely.

ULKOILUVAATTEET VAATIVAT ERITYISTÄ HOITOA

Ulkoiluvaatteet voivat kulua ja niiden ominaisuudet heikentyä, jos niitä ei hoideta oikeaoppisesti. DualSense®-toiminto palauttaa vaatteiden alkuperäiset ominaisuudet - muun muassa pinnan vettä hylkivät ja hengittävät ominaisuudet. Se suojaa tehokkaasti ulkoiluvaatteitasi.

ÖKOMix-tekniikka

AEG on tuonut markkinoille ensimmäisenä innovatiivisen ÖKOMix-tekniikan, joka esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet veteen ennen niiden syöttämistä rumpuun. Tämä tarkoittaa, että ne aktivoituvat ennen pyykkeihin siirtymistä parhaan puhtauden ja tasaisimman kuivaustuloksen saavuttamiseksi.

TÄYDELLINEN SUOJA

Kaikkien kuitujen tehokas pesu, sillä esisekoituksen ansiosta pesu- ja huuhteluaineet jakautuvat tasaisemmin koneeseen. Pesu- ja huuhteluaineet jakautuvat täten kaikkiin pyykkeihin niiden tehokasta pesua, hoitoa ja suojausta varten.

Woolmark Blue

DualSense®-tekniikkamme hoitaa myös käsinpestäviä villapyykkejä. Pesu- ja kuivausohjelmat ovat Woolmark Blue -sertifioituja, jotta myös käsinpestävät pyykit voitaisiin pestä turvallisesti yhdellä kertaa. Ei enää käsinpesua. Ainoastaan yksi täydellinen käsittely.
Nainen istuu Whyredin vaatteissa AEG:n pesukoneen ja kuivausrummun päällä

ÄÄRIMMÄINEN TESTI!

Halusimme todistaa, että tuotteemme pystyvät pesemään ja kuivaamaan arimmatkin vaatteet. Siksi Whyred suostui pesemään uusimman silkki- ja villamallistonsa, vain muutamaa tuntia ennen niiden esittelyä catwalkilla ensimmäisen kerran!

AEG:n invertterimoottori

1 moottori, 10 vuoden käyttöikä

Testaamme kaikki kuivaavat pesukoneemme monen käyttötunnin ajan maksimaalista luotettavuutta varten. Inverter-moottorimme ei ole ainoastaan lähes äänetön ja energiatehokas, se on myös erittäin kestävä ja sillä on jopa 10 vuoden takuu. Siinä ei ole hiiliharjoja tavallisten moottorien tapaan, minkä ansiosta sen ääni- ja tärinätaso ovat alhaisia sekä kuluminen vähäistä. Kuivaava pesukoneesi tarjoaa täten suurta tehoa alhaisella äänitasolla monien vuosien ajaksi.