Koe AEG:n älykoti

Älykkäät tuotteet lisäävät kodin mukavuuden tunnetta ja helpottavat päivittäisiä rutiineja. Niiden avulla pääset nauttimaan raikkaammasta, puhtaammasta ja miellyttävemmästä arjesta. Hallitse kodin laitteita kotoa tai etäältä ja tutustu automatisoituihin ratkaisuihimme.

Valitse AEG – älykkäämmän kodin puolesta

Helpota arkea valitsemalla kotiisi innovatiiviset älylaitteet. AEG:n WiFillä varustettujen laitteiden avulla hallitset kodin laitteita helposti ja vaivattomasti suoraan älypuhelimesta. Lisäksi AEG tekee yhteistyötä suurten toimijoiden, kuten Googlen kanssa, parantaakseen käyttökokemustasi.

Katso video >

Tuotevalikoima

Keittiö

AEG -sovelluksella saat kaiken irti tuotteistasi. Tutustu käytännön toimintoihin ja niiden etuihin etäohjaamalla uunia, keittotasoa, astianpesukonetta tai jääkaappipakastinta. Luo kodistasi yhdistetty älykoti ja hallitse laitteitasi vaivattomasti.

Pyykinpesu

Pyykinpesurutiinin hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa. Yhdistämällä pesukoneesi AEG -sovellukseen saat neuvoja ja vinkkejä vaatehuoltoon. Tallenna vaatekaappisi perusteella suositellut pesuohjelmat ja vastaanota ilmoituksia, kun kone on valmis. Tämä on mukautettua vaatehoitoa suoraan älypuhelimen kautta.


AEG -sovellus

Koe tulevaisuuden yhdistetty keittiö

AEG -sovelluksella saat kaiken irti laitteistasi. Tutustu käteviin ominaisuuksiin, ja uunin, keittotason, astianpesukoneen tai jääkaappipakastimen etäohjauksen etuihin. Luo kodistasi yhdistetty älykoti ja hallitse laitteitasi vaivattomasti.

Lataa App Storesta
Lataa Google Play -kaupasta

Yhdistettävät uunit

Hallinnoi uuniasi AEG -sovelluksella

AEG -sovellus on paras keittiöapulaisesi ja antaa sinulle täydellisen hallinnan ruoanlaittoon. Ääniohjauksen ansiosta voit valmistella uunin ja asettaa oikean lämpötilan kotoa tai etäältä. Tutustu intuitiivisiin Assisted Cooking -ominaisuuksiin ja kerää suosikkireseptisi kätevästi yhteen paikkaan.

Yhdistettävät keittotasot

Hallinnoi keittotasoasi AEG -sovelluksella

Kokkaa luottavaisin mielin ja tee illallisvieraisiisi vaikutus AEG -sovelluksen avulla. Ohjaa liesituuletinta ja vastaanota ilmoituksia suodattimen vaihdosta. Sovellus antaa myös energiaälykkäitä vinkkejä.

Yhdistettävät astianpesukoneet

Hallinnoi astianpesukonettasi AEG -sovelluksella

Tutustu älykkäisiin ja vastuullisiin astianpesukoneisiimme. AEG -sovellus auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä sähkön- ja vedenkulutuksen pienentämiseksi. Sovellus valitsee sopivan ohjelman sen perusteella, mitä ja kuinka paljon astioita olet ladannut koneeseen. Saat myös vinkkejä ja neuvoja siitä, miten huollat astianpesukonettasi parhaalla tavalla.

Yhdistettävät jääkaapit ja pakastimet

Hallinnoi jääkaappia ja pakastinta AEG -sovelluksella

Jääkaappipakastimen lämpötilan säätäminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Sovellus ilmoittaa, kun laitteesi tarvitsee ylläpitoa tai kun ovi on jäänyt auki. Tämä auttaa vähentämään ruokahävikkiä.

Yhdistettävät tuotteet

Oletko valmis viemään ruoanlaittotaitosi seuraavalle tasolle? Nyt voit leipoa ja valmistaa ruokaa höyryllä, joka mahdollistaa ravintolatason lopputulokset.
  • Intuitiivinen
  • Paistolämpömittari
  • Steamify®
9000 ComfortLift® -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, koska sen ainutlaatuinen tekniikka nostaa alakorin ylös mukavalle työskentelykorkeudelle.
  • Smart AirDry
  • SoftGrips -pidikkeet
  • ComfortLift
AEG:n liesituulettimet on varustettu tehokkailla moottoreilla ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti. Yksinkertainen ja klassinen muotoilu antaa tyylikkään ilmeen keittiöön.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

Aloita sovelluksen käyttö

Haluatko ottaa AEG -sovelluksen käyttöön ja muodostaa WiFi-yhteyden laitteeseesi? Vieraile tukisivuillamme, josta löydät lisää tietoa yhdistämisestä.

Siirry tukisivuille

Lue usein kysytyt kysymyksemme (FAQ)

Lataa AEG -sovellus puhelimeesi

* Google, Google Home ja Nest Audio ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Nest Audio vaatii WiFi-yhteyden, lähettyvillä sijaitsevan pistorasian, Google-tilin ja yhteensopivan mobiililaitteen. Käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset löytyvät osoitteesta g.co/home/req.

Mukautettua vaatehuoltoa AEG:n laitteilla

Hallitse pyykinpesurutiinejasi arkesi mukaan. Yhdistämällä pesukoneesi AEG -sovellukseen, saat vinkkejä ja neuvoja suoraan puhelimeesi. Tallenna vaatekaappisi sisällön perusteella suosikki pesuohjelmat ja vastaanota ilmoituksia, kun kone on valmis. Helppoa ja räätälöityä vaatehuoltoa kotona tai etänä.

Lataa App Storesta

Lataa Google Play -kaupasta

Sinulle luotu pesukokemus

Hoitoneuvojamme Smart Advisor

Smart Advisor antaa sinulle hyödyllisiä ja suositeltuja ehdotuksia pesutapojesi perusteella. Pesukone oppii tuntemaan pesurutiinisi, lähettää sinulle neuvoja ja vinkkejä sekä mahdollistaa asetusten päivittämisen vain yhdellä napin painalluksella.

Yksinkertaisia ​​valintoja mukautettuun vaatehuoltoon

Persoonalliset asetukset

Innovatiivisten toimintojemme avulla voit tallentaa jopa kolme suosikkiasetusta tuotteen ohjauspaneeliin. Valitse laajasta valikoimasta ohjelmia tai räätälöi ne tarpeidesi mukaan. Kaikki tämä helposti puhelimellasi.

Koe sujuva pesukokemus

SyncDry

Valitse pesuohjelma, jonka jälkeen SyncDry -toiminto valitsee automaattisesti oikean kuivausohjelman. Kun pesuohjelma on valmis, sinun tarvitsee vain siirtää vaatteet kuivausrumpuun ja käynnistää laite.

Hallitse tuotettasi äänelläsi

Ääniohjaus

Muutamalla sanalla voit kokea sujuvamman pesurutiinin, sillä AEG -sovelluksen ja Googlen avulla voit ohjata tuotteitasi pelkällä äänelläsi. Halusitpa sitten käynnistää, keskeyttää tai asettaa lämpötilan, aloita sanomalla "OK Google".

Yhdistettävät tuotteet

PowerCare -pesuohjelma tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn alle tunnissa. Se on suunniteltu pesemään vaatteesi perusteellisesti vain 59 minuutissa. Ainutlaatuinen esisekoitustekniikka mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen alemmissa lämpötiloissa ja vähentää siten sähkönkulutusta.
Päivittäinen tyylikäs pukeutuminen tulisi olla helppoa. ProSteam® -teknologian ansiosta paidat pitävät muotonsa pidempään ja vaatteiden rypyt vähenevät jopa kolmanneksella. Nyt voit vähentää kemiallista pesua ja silitystä, mikä kuluttaa kuituja. Pidä vaatteesi raikkaan tuntuisina pidempään.
3DScan -teknologialla varustetut kuivausrummut mittaa kosteuden tekstiileistä ja säätää asetukset automaattisesti tasaisten ja huolellisten lopputulosten saavuttamiseksi. Untuvatakkien, ulkoilu-, villa- ja silkkivaatteiden kuivaaminen ei ole enää ongelma.

Aloita sovelluksen käyttö

Haluatko ottaa AEG -sovelluksen käyttöön ja muodostaa WiFi-yhteyden laitteeseesi? Vieraile tukisivuillamme, josta löydät lisää tietoa yhdistämisestä.

Lue lisää

Lataa AEG -sovellus puhelimeesi

* Google, Google Home ja Nest Audio ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Nest Audio vaatii WiFi-yhteyden, lähettyvillä sijaitsevan pistorasian, Google-tilin ja yhteensopivan mobiililaitteen. Käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset löytyvät osoitteesta g.co/home/req.