Yhdistettävät laitteet
Yhdistettävät laitteet

AEG:n yhdistettävien laitteiden tarkoitus on luoda ainutlaatuisia kokemuksia kuluttajille, esimerkiksi herkullisten resepti-ideoiden tai muiden ruuanlaittoon ja vaatteiden hellävaraiseen huolenpitoon liittyvien vinkkien kautta. Ota ohjat käsiisi, ja ohjaa laitteitasi kotisohvalta tai vaikka kodin ulkopuolelta käsin – ja saat enemmän irti AEG-laitteistasi.

Man showing woman an oven on a tablet

Älykäs yhdistetty koti

Yhdistettävät laitteet helpottavat kotiaskareitasi ja tekevät niistä mukavampia. Lopputuloksena saat puhtaamman kodin, raikkaampia vaatteita ja herkullisempia aterioita – vähemmällä vaivalla. AEG tekee yhteistyötä johtavien kansainvälisten merkkien kanssa luodakseen mahdollisimman saumattoman kokemuksen kuluttajille.

Tutustu yhdistettäviin laitteisiimme – vaivattomasti älykkäämpää kotia varten.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATIONIN JÄSEN

Open Connectivity Foundationiin kuuluu yli 300 yritystä, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa yhdistettävyys luomalla standardeja, alustoja sekä avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja yhdistettäville laitteille ja sovelluksille.

Keittiö

Nauti herkullisemmista aterioista, hanki laajempia makuelämyksiä ja ota enemmän irti höyryuunistasi My AEG Kitchen -sovelluksen ansiosta. Laitteen rekisteröinti on myös helppoa sovelluksella, ja sovelluksen avulla voit saada lisätietoa ja vinkkejä laitteestasi, ottaa yhteyttä AEG:hen, ladata käyttöoppaita sekä paljon muuta.

Pyykinpesu

Nauti juuri sinulle suunnatuista pyykinkäsittelyn vinkeistä My AEG Care -sovelluksen ansiosta – ja ohjaile laitteitasi välimatkankin päästä. Hallitse laitteiden asetuksia vaikka olohuoneen sohvalta käsin, ja saa suosituksia vaatteillesi parhaiten sopivista ohjelmista yhdistämällä pyykinpesukoneesi ja kuivausrumpusi My AEG Care -sovellukseen. Ota kaikki hyöty irti AEG:n vinkeistä. Saat myös halutessasi ilmoituksen puhelimeesi kun pesuohjelma on valmis.

Koe ruuanlaitto uudella tavalla älykkäiden keittiöratkaisujen ansiosta

Ota kaikki ilo irti AEG:n keittiön laitteistasi yhdistämällä laitteesi älypuhelimeen. Älykkäät laitteemme tekevät arkisista askareista helpompaa ja mukavampaa.

Voit ohjailla laitteitasi välimatkan päästä ja saada juuri sinulle kustomoituja ohjeita ja vinkkejä – kaikki My AEG Kitchen -sovelluksen avulla.

Älykäs ruuanlaittokokemus

Valitessasi Electroluxin saat enemmän kuin vain keittiön laitteen. Sovelluksemme innovatiiviset ominaisuudet tukevat sinua ruuanlaiton jokaisessa vaiheessa, ja auttavat saavuttamaan herkullisempia makuelämyksiä. Laajenna osaamisaluettasi keittiössä ja inspiroidu kokeilemaan uusia reseptejä.

My AEG Kitchen -sovellus

Varmista mielenrauha AEG-laitteesi kanssa ja lataa My AEG Kitchen -sovellus. Saat käyttöösi helppokäyttöisiä oppaita ja hyödyllisiä vinkkejä, ja voit myös vaivattomasti rekisteröidä tuotteesi. Sovellus toimii laitteen jatkeena avustaen ruuanlaitossa aina reseptin valinnasta uunin asetuksiin.

Nauti täysin siemauksin älykkäistä keittiölaitteistasi.

Lataa sovellus

MY AEG CARE -SOVELLUS

Koe juuri sinun tarpeitasi varten optimoitu pyykinpesu ja kuivaus My AEG Care -sovelluksen avulla ja hyödynnä AEG:n vinkkejä milloin tahansa. Voit ohjailla pesukonettasi ja kuivausrumpuasi kotisohvaltasi käsin, tai vaikka kodin ulkopuoleltakin. Saat myös suosituksia pesuohjelmista, jotka sopivat juuri sinun vaatteillesi ja halutessasi voit myös saada ilmoituksen puhelimeesi, kun ohjelma on valmis.

LATAA SOVELLUS

CARE ADVISOR

Care Advisor -toiminto suosittelee oikeanlaista ohjelmaa jokaiselle vaatteelle, myös hellävaraisesti pestäville, kuten villalle ja silkille. Syötä sovellukseen tekstiilityyppi ja väri, ja sovellus muokkaa pesuohjelman asetukset juuri sopiviksi. Sen jälkeen se ilmoittaa laitteelle, että ohjelman voi aloittaa – helpottaen pyykinpesua ja varmistaen paremman lopputuloksen.

AUTODOSE

AutoDose-pyykinpesukoneen ja My AEG Care -sovelluksen avulla annostelet juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesukerralle. Sovelluksen avulla muutat helposti ohjelman asetuksia, vaihdat manuaalisen ja automaattisen pesuaineen annostelun välillä, ja saat ilmoituksia kun pesuaine on lopussa. Pyykinpesu ei koskaan ole ollut näin vaivatonta – aivan kuin se olisi keksitty uudelleen.

YHDISTETTÄVÄT LAITTEET

KAUKOSÄÄDIN

Ohjaa pyykinpesun laitteitasi mistä tahansa My AEG Care -sovelluksen kaukosäädin-toiminnon ansiosta. Voit valita pesuohjelman, vastaanottaa ilmoituksia, asettaa ohjelman aloitusajan ja seurata pesuohjelman edistystä. Kaikki älypuhelimesi avulla.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää My AEG Care -sovellukseen tai yhdistettäviin laitteisiimme liittyen, tai tarvitsetko apua laitteiden yhdistämisessä WiFi-verkkoosi? Löydä vastaukset kysymyksiisi Usein kysyttyä -osiostamme. Haluatko päästä alkuun My AEG Care -sovelluksen yhdistämisessä? Lataa Quick Start Guide -oppaamme.

VAATIMUKSET

  • Apple: Puhelin tai tabletti. Minimi iOS 10.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä
  • Android: Puhelin tai tabletti. Minimi Android 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz ja WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internet-yhteydellä.
  • Varmista, että signaalin voimakkuus on tarpeeksi vahva siinä huoneessa, jonne laite asennetaan.
  • Jos laite sijoitetaan kauas reitittimestä, saatat tarvita Wi-Fi extenderin.