Valitse keittotaso

Monipuoliset AEG -keittotasot vievät ruoanlaittokokemuksesi uudelle tasolle. Löydä tarpeisiisi sopiva keittotaso, jolla varmistat täydellisiä lopputuloksia niin arkiruoasta kahdelle kuin suuriin illallisiin.

Energiatehokkaimmat keittotasomme

ECOLINE-keittotasot ovat energiatehokkaimmat mallimme. Sense-keittotasomme käyttävät vain tarvittavan määrän energiaa ja kaikki tasotuulettimemme ovat energialuokitukseltaan A+.

Tutustu EcoLine-keittotasoihin

Paranna ruoanlaittotaitojasi. Ja säästä energiaa.

AEG:n induktiotasoilla voit ylittää itsesi keittiössä ja samalla säästää jopa 18 % energiaa*. Sense-sarjamme anturitekniikkaa varmistaa tarkan kypsennyslämpötilan jotta saavuttaisit jatkuvasti erinomaiset tulokset.

 • Kiehuva kattila keittotason päällä
  Säästää jopa 18 % energiaa

  Verrattuna perinteisiin tasoihin AEG:n induktiotekniikka on jopa puolet nopeampi, ja huomattavasti energiasäästäväisempi.*

 • Lohi valmistumassa induktiotasolla
  Tarkkaa ruoanvalmistusta
  Tällä tasolla keittäminen, paistaminen ja jopa SousVide-tekniikalla kypsentäminen onnistuu täydellisesti. SensePro®​ taso käyttää vain tarvittavan määrän energiaa parempien kypsennystulosten saavuttamiseksi.
 • Kiehuvaa pastaa induktiotasolla
  SenseBoil estää ylikiehumisen
  SenseBoil estää ylikiehumisen, mikä säästää yhtä paljon energiaa kuin puhelimen täysi lataus.**

*Testattu sisäisesti 3000-9000-sarjan induktiotasoilla (poislukien TotalFlex). Verrattu keraamiseen keittotasoon (HK834060XB) 1,5 litran veden keittäessä 180 mm:n keittoalueilla.

**Sisäiset testit osoittavat, että veden keittäminen täydellä teholla 20 sekuntia pidempään kuin on tarpeen ilman ylikiehumisen estävää anturia vastaa 4 500 mAh:n puhelimen akun lataamista.

Päivitä induktioon

Voit vaihtaa vanhan High Light -keittotason induktiotasoon ilman muutoksia keittiösi työtasossa. Ilmankierto tapahtuu keittotason alla, jolloin muuta ilmanvaihtoa ei tarvita. Induktiotasot ovat saatavilla 9000-3000 sarjojen välillä.

Luokkansa paras

Induktiotaso 9000 SensePro®

Langattoman paistolämpömittarimme ansiosta sinun ei tarvitse arvailla vaan saavutat tarkkoja tuloksia. Se mittaa ruoan sisälämpötilan ja kommunikoi keittotasolle oikeat asetukset ruoan valmistamiseen.

Suosituin tuotteemme

Induktiotaso 7000 SenseBoil®

Voit käyttää aikaasi muuhun kuin kiehuvan veden tarkkailuun. Induktiotasomme 7000 SenseBoil® tunnistaa milloin vesi alkaa kiehua ja laskee asteita automaattisesti, jolloin vesi kiehuu tasaisesti.

Uutuus

Induktiotaso 8000 TotalFlex

8000 TotalFlex tunnistaa automaattisesti erilaisten kattiloiden sekä pannujen koon ja muodon, jolloin taso luo niille mukautetun keittoalueen. Näin saat vapauden liikkuttaa ja sijoittaa pannut lähes mihin tahansa keittotason lasipinnalla.

Lue lisää induktiotasoistamme

Vie ruoanlaitto seuraavalle tasolle laajan keittotasovalikoimamme avulla. Saat täydellisiä lopputuloksia joka kerta olipa kyseessä sitten kahden hengen ateria tai suurempi illallinen.