Käynnistä juhlakausi

Lisää tämän vuoden jouluostoksiin kimalletta. Tutustu ainutlaatuisiin tarjouksiimme ja löydä täydelliset joululahjat ystäville ja perheelle. Täytä toivelistasi älykkäillä kodinkoneilla, joiden avulla voit nauttia kauden juhlista!

Koodilla CHRISTMAS-20 saat 20% alennuksen valikoiduista astianpesukoneista, keittotasoista ja uuneista.

Muita voimassaolevia kampanjoita

Saat jopa 200 euroa takaisin!

Kun ostat AEG induktiotason joltakin valikoiduista keittiömyyjistämme, saat jopa 200 euron ostohyvityksen valitsemastasi tasosta riippuen.

AEG 150 päivän tyytyväisyystakuu -logo

150 päivän tyytyväisyystakuu keittiökalusteliikkeistä ostetuille AEG:n kodinkoneille

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja varmoja siitä, että olet tyytyväinen hankintaasi. Annamme siksi kaikkien, jotka ostavat jonkun valikoiduista AEG:n keittiön kodinkoneista* kampanjassa mukana olevalta jälleenmyyjältä* ja rekisteröivät sen kahden viikon kuluessa toimituksesta, kokeilla tuotetta kotona 150 päivän ajan.

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!

*Huom! Tarkista kampanjassa mukana olevat keittiökalusteliikkeet sekä tuotteet kampanjasivulta.

10 vuoden Inverter-moottorin takuu

10 vuoden takuu Inverter-moottorille

AEG tarjoaa 10 vuoden takuun uuden pyykinpesukoneesi, kuivausrumpusi tai kuivaavan pesukoneesi Inverter-moottorille. Hyödynnä tarjous rekisteröimällä tuotteesi 90 päivän kuluessa kuittisi ostopäivämäärästä. Muista säästää kuitti, jotta takuu on voimassa. Takuu koskee varaosia – korjaukseen kuluva aika ei kuulu takuun piiriin.