Jääkappipakastin - Jopa 30% alennus

Pidennä elintarvikkeiden säilyvyyttä, syö terveellisesti ja vastuullisesti jääkaappipakastimen avulla. Edistyksellinen teknologia ja erilliset lokerot hallitsevat lämpötilaa ja kosteutta elintarvikkeiden optimaalista säilytystä varten. Osta nyt jopa 30 % alennuksella.

Tarjous on voimassa 2/5-30/5 välisenä aikana.

Muita voimassaolevia kampanjoita

Saat jopa 600 euroa takaisin!

Saat rahaa takaisin, kun ostat ja rekisteröit useampia kampanjaan kuuluvia AEG:n kodinkoneita valikoiduilta keittiöjälleenmyyjiltämme! Saat jopa 600 euroa riippuen siitä, mitä kodinkoneita olet valinnut.

AEG 150 päivän tyytyväisyystakuu -logo

150 päivän tyytyväisyystakuu keittiökalusteliikkeistä ostetuille AEG:n kodinkoneille

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja varmoja siitä, että olet tyytyväinen hankintaasi. Annamme siksi kaikkien, jotka ostavat jonkun valikoiduista AEG:n keittiön kodinkoneista* kampanjassa mukana olevalta jälleenmyyjältä* ja rekisteröivät sen kahden viikon kuluessa toimituksesta, kokeilla tuotetta kotona 150 päivän ajan.

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!

*Huom! Tarkista kampanjassa mukana olevat keittiökalusteliikkeet sekä tuotteet kampanjasivulta.

10 vuoden Inverter-moottorin takuu

10 vuoden takuu Inverter-moottorille

AEG tarjoaa 10 vuoden takuun uuden pyykinpesukoneesi, kuivausrumpusi tai kuivaavan pesukoneesi Inverter-moottorille. Hyödynnä tarjous rekisteröimällä tuotteesi 90 päivän kuluessa kuittisi ostopäivämäärästä. Muista säästää kuitti, jotta takuu on voimassa. Takuu koskee varaosia – korjaukseen kuluva aika ei kuulu takuun piiriin.