Osto-opas

KEITTOTASOT

Pastaa keittymässä induktiotasolla

Vaihtoehtoja keittotasoihin

Induktio Induktiotasot kuumenevat ja vaihtavat lämpötilaa nopeasti, joten voit luottavaisesti käyttää tarkkaa lämpötilaa vaativia ruoanlaittotekniikoita. Jos kaipaat monipuolisuutta, valitse induktiotaso joustavilla keittoalueilla. Induktiotaso on myös erityisen turvallinen, koska se ei kuumene kattilaa tai pannua ympäröivltä alueelta.

Keraaminen – Keraamisen liesitason lämmitysjärjestelmä on piilossa siistin lasikeraamisen levyn alla. Se on helppo puhdistaa, ja toimii kaikenlaisten kattiloiden ja pannujen kanssa.

Kaasu – Kaasuliesi on suosittu kotikokkien ja ammattilaisten keskuudessa. Kaasuliettä on helppo hallita, ja se toimii kaikenlaisten kattiloiden ja pannujen kanssa. Nykyaikaiset kaasuliedet toimivat myös 20% perinteisiä nopeammin.

Yhdistelmä - Yhdistelmätasoissa on induktiotaso ja liesituuletin samassa laitteessa. ComboHob-yhdistelmätason avulla saat enemmän tilaa sekä avoimen ja ilmavan tunnelman keittiöön.

Monta kattilaa liedellä

Mitat

Valitse sopiva keittotaso käytettävissä olevan tilan mukaan.

30-36 cm – Tämänkokoiseen tilaan sopii pieni keittotaso, jossa on kaksi keittolevyä – voittamaton ratkaisu pieneen keittiöön.
60 cm – Tähän tilaan mahtuu hyvin useimpiin kotitalouksiin täydellinen kolmen tai neljän keittolevyn keittotaso.
70, 80 tai 90 cm – Suuremmat keittotasot sopivat suurille perheille tai niille kotikokeille, jotka laittavati suuria määriä ruokia kerralla. Niissä on jopa kuusi keittolevyä, eli joustavasti tilaa kaikille padoille ja pannuille.

Muista: Jotta keittotason voi asentaa oikein, on työtason oltava vähintään 12 mm syvä.

Lihaa ja kasviksia tarjoiluastioissa

Miten teillä laitetaan ruokaa?

Ennen keittotason valintaa on hyvä miettiä, mikä on itselle mieluisin tapa laittaa ruokaa.

Nopeat reseptit - Esimerkiksi pastat tai wokit. Nopeasti kuumeneva liesi on paras vaihtoehto. Valitse induktiotaso, jossa on Power Booster -toiminto, jotta ruoanlaitto käy vieläklin nopeammin.

Edistyneet ruoanlaittomenetelmät - Esimerkiksi vesihaude tai höyry. Induktiotasoissa on lyömätön lämpötilanhallinta, joten voit valmistaa  vaativampiakin ruokalajeja. Induktion ansiosta kuumennat tai jäähdytät keittolevyn hetkessä, ja ruoanlaitto on täysin hallinnassasi.

Suuret padat ja laatikot – Kaasutasoissa ja keraamisissa tasoissa on erikokoisia keittolevyjä, jotka sopivat kaikenlaisille padoille ja pannuille. Monissa induktiotasoissa taas on mahdollisuus yhdistää kaksi pienempää keittolevyä yhdeksi suureksi.

Ruokalautanen liesitason vierellä

PUHDISTUS

Induktiotasot – Älykäs induktioteknologia kuumentaa vain pannut ja niissä olevat ruoat, mutta ei mitään muuta, eli pinta pannun tai kattilan vieressä pysyy viileänä. Roiskeet eivät siis pala pintaan kiinni, ja sileässä pinnassa ei ole kohtia, joihin likaa voisi kertyä.

Kaasuliedet – Keraaminen kaasutaso on helpompi puhdistaa kuin ruostumaton teräs. Jos ruoanlaitossa tulee roiskeita, saa ne helposti pyyhittyä pois ilman pelkoa naarmuista tai pysyvistä tahroista.

Keraamiset liesitasot – Sileä keraaminen pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja pitää tahrattomana.

Kattila liedellä

Turvallista ruoanlaittoa

Induktiotaso – Induktiotaso kuumentaa vain kattilan ja ruoan sen sisällä, ei mitään muuta. Ympäröivät pinnat pysyvät viileinä, joten et voi polttaa itseäsi niihin koskiessasi. Lisäksi keittotason näppäimet voidaan lukita, mikä estää keittotasoa käynnistymästä vahingossa.

Kaasutaso – Koska voit nähdä liekin jatkuvasti, on ruoanlaitto turvallisempaa. Turvaventtiili myös pitää huolen siitä, että kaasun syöttö sulkeutuu automaattisesti aina kun liekki sammuu.

Keraaminen taso – Lapsilukko varmistaa ettei keittotasoa voi käynnistää tahattomasti. Jälkilämmön merkkivalojen ansiosta näet helposti, mitkä keittotason keittoalueista ovat vielä jäähtymässä, jotta tiedät milloin niihin on turvallista koskea.

AEG:n induktiotaso ja liesituuletin

Valitse sinulle sopiva laite

AEG:lla on keittotasoja kaikenlaisiin koteihin ja ruoanlaittotottumuksiin. Tutustu valikoimaamma ja löydä sopiva induktiotaso, keraaminen liesitaso tai kaasutaso juuri sinulle.

Henkilökohtainen apukokkisi

Tarkkuus ruoanlaitossa on perusta herkullisille lopputuloksille. AEG Sensecookin avustettujen ruoanlaittotoimintojen ansiosta saat helposti tarkkuutta ruoanlaittoosi. SenseFry® pitää lämmön tasaisena, jotta pihvit paistuvat aina toiveesi mukaisiksi, ja SenseBoil® tunnistaa veden kiehumispisteen ja estää vettä kiehumasta yli, jotta voit keskittyä ruoanlaittoon veden tarkkailun sijaan. 

Tarkkuutta ruoanlaittoosi

SensePro®-keittotason avulla voit tehdä jokaisesta ruokalajista vaikuttavan yksityiskohtia myöten. Langaton paistolämpömittari mittaa tarkkaan ruoan sisälämpötilan. Voit keittää pastaa, hauduttaa kastiketta, paistaa pihvin – ja saat aina halutun kypsyysasteen. Keittotaso sopii myös erinomaisesti SousVide-ruoanlaittotekniikkaan. Se on henkilökohtainen apukokkisi ammattimaisten tulosten saavuttamiseksi keittiössäsi.

Tutustu SensePro®-keittotasoon

Ota ruoanlaitto haltuusi

Tule mestariksi ruoanlaitossa hyödyntämällä SensePro®-keittotason langatonta paistolämpömittaria. Se mittaa tarkasti ruoan sisälämpötilan ja kommunikoi sen keittotasolle säädelläkseen lämpötilaa jatkuvasti juuri oikeanlaiseksi. Lämpömittari voi myös mitata veden lämpötilaa, ja pitää sen tasaisena, mikä mahdollistaa SousVide-tekniikalla kokkaamisen SensePro®-keittotasolla.

Tutustu SensePro®-keittotasoon

SenseBoil-sensori

SenseBoil-sensori tunnistaa kiehuvan veden kohoavat kuplat, ja säätää lämpötilaa automaattisesti, jotta vesi ei koskaan kiehu yli eikä mitään läiky keittotasolle. SenseBoil säästää aikaa ja energiaa keittiössä.

Tutustu SenseBoil®-keittotasoon

MIKSEI YTIMEEN ASTI TÄYDELLINEN

Miksi arvailla, kun SensePro-induktiotaso pystyy tarkkuuteen. Langaton ruoanlaittosensori mittaa ruoan sisälämpötilan ja keittotaso säätää lämpötilan sen mukaisesti. Täydellinen lopputulos läpikotaisin. Miksi tyytyä laitteisiin, jotka eivät täytä vaatimuksiasi.

Tutustu SenseProhon

Ruskista ja tarjoile

Hyödynnä SenseFry®-induktiotason älykästä kosketusnäyttöä valitaksesi oikeat asetukset halutun lopputuloksen takaamiseksi. Teknologia ylläpitää tasaisen lämpötilan, jotta pihvit paistuvat täydellisesti. Ei enää pannun lämpötilan arvailua ja jatkuvaa säätelyä ruoanlaiton aikana.

Tutustu SenseFry®-induktiotasoon

Älykkäät induktiotasot joka tilanteeseen

Induktiotasoissamme on toimintoja kaikenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin - tässä katsaus:

SenseBoil® 
- Keittotaso havaitsee, kun vesi lähentelee kiehumispistettä, ja säätää lämpötilan sen mukaan. Vesi ei koskaan kiehu hallitsemattomasti yli, vaan poreilee juuri sopivasti.

SenseFry® - Pannujen ja kattiloiden pinnan lämpötila pysyy tasaisena, jotta onnistut aina lettujen ja pihvien paistamisessa.

SensePro® - Langaton ruoanlaittosensori mittaa ruoan sisälämpötilan ja kommunikoi sen keittotasolle, joka säätelee lämpötilaa sen mukaan.

Mukautuvat keittoalueet

MaxiSense®-induktiotason keittolevyt muotoutuvat itsestään tunnistaessaan käyttämäsi pannun tai kattilan koon ja muodon. Oli kyseessä sitten suuri tai pieni keittoastia, taso kuumenee ainoastaan astian pohjan koskettamalta alueelta. Taso on siis täysin hallinnassasi, ja se vastaa tarpeisiisi täydellisesti.

Maxisense Bridge

Tämä liesitaso on loistava silloin kun valmistat suuria määriä ruokaa, tai kun käytät suurta pataa tai pitkänmallista pannua. Bridge-toiminnon avulla voit yhdistää kaksi keittolevyä yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Yhdistetyt keittolevyt tekevät yhteistyötä, eli niille voi asettaa yhteisen lämpötilan ja ajastuksen.

Tutustu Bridge-induktiotasoihin

MAXISENSE FLEXIBRIDGE

Illanistujaisista myöhäisillan naposteluihin, voit aina laittaa ruokaa joustavasti omalla tyylilläsi. Tämä induktiotaso sopii kaikille ruokalajeille ja tarjoaa moitteettomia tuloksia jatkuvan tasaisen lämmön ansiosta. Räätälöi keittoalue aina tarpeidesi mukaan ja yhdistä jopa 4 keittolevyä hyödyntääksesi kaiken käytössäsi olevan pinta-alan. FlexiBridge tekee monimutkaisista, useita patoja ja kattiloita vaativista aterioista mutkattomampia.

Tutustu FlexiBridge-induktiotasoihin
 • Kaksi kattilaa liedellä
  1
  Kaksi keittolevyä 50-50

  Oletusasetuksena on kaksi samankokoista keittolevyä, jolloin keittoalueella on tilaa kahdelle kattilalle tai paistinpannulle, jotka ovat enintään 210 mm halkaisijaltaan.

 • Pieni kattila ja suuri pata
  2
  Kaksi keittolevyä 70-30

  Voit esimerkiksi valmistaa ruokia suuressa padassa suuremmalla keittolevyllä samalla kun kastike porisee pienessä kattilassa pienemmällä keittolevyllä.

 • Suuri pata
  3
  Yksi keittolevy 100

  Yhdistäessäsi molemmat keittolevyt yhdeksi suureksi keittoalueeksi saat hyvin tilaa suurelle padalle tai pannulle.

Powerslide-toiminto

KIEHUMISESTA HAUDUTUKSEEN PANNUA SIIRTÄMÄLLÄ

Saat enemmän irti keittotasostasi jokaisella aterialla PowerSlide-toiminnon ansiosta. Siirtämällä kattilan tai pannun yhdeltä keittolevyltä toiselle, saat sen helposti kiehumistilasta haudutukseen. Valitse esimäärittellyt lämpötilat tai säädä keittolevyt toiveesi mukaisesti. Ruoanlaitto on paremmin hallinassasi, ja voit saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia aivan kuten ravintoloiden keittiöissä.

Pihvi paistumassa
Helppo puhdistaa

Pure-induktiotason tasainen pinta tekee puhdistuksesta helppoa ja nopeaa.

Elegantti ja tyylikäs

Tyylikään muotoilunsa ansiosta induktiotasomme tuovat aistikkuutta keittiöösi. Pure-keittotasomme sulautuu saumattomasti työtasoon ja reagoi vaivattomasti kosketukseesi. Modernit LED-kytkimet ja keittolevyt ovat näkyvissä ainoastaan keittotason ollessa käytössä. Työtasosi näyttää siis aina sulavalinjaiselta ja siistiltä.

Käyttöön helposti yhdellä kosketuksella

AEG:n Pure-induktiotasossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja herkästi reagoivat toiminnot. Musta lasipinta sulautuu saumattomasti työtasoon. Sen keittolevyt ja kytkimet tulevat näkyviin vasta kun kosketat niitä sormenpäilläsi. Keittotaso muuntautuu hetkessä ja tuo iloa ruoanlaittoon.

Tutustu Pure-induktiotasoihin

Intuitiivista hallintaa

LED-kytkimet reagoivat kosketukseen sekä kattilan asettamiseen liesitasolle. syttymällä intuitiivisesti käytössä olevalla keittoalueella. Vältä asettamasta kattilaa keittolevylle, joka ei ole käytössä, ja koe ruoanlaiton täysi teho AEG:n kanssa.

Tutustu Pure FlexiBridge -induktiotasoon

iF design award 2019 -palkinnon voittaja

Innovaatio ja muotoilu ohjailevat kaikkea suunnitteluamme. SensePro-keittotasomme on palkittu huippumuotoilunsa ansiosta vuoden 2019 iF design award -palkinnolla. Sen ulkonäkö ei ainoastaan ole maailmanluokkaa – keittotaso mahdollistaa myös ruoanlaiton yli odotusten.

 
Tutustu SensePro-induktiotasoihin

Nopeampi kuin perinteiset keittotasot

Induktiotasot kuumenevat hetkessä, minkä ansiosta valmistat ruokalajeja entistä tehokkaammin. Induktiotasoissamme on kosketuskytkimet, ja niiden avulla säätelet lömpötiloja vaivattomasti ruoanlaiton yhteydessä. Lempiruokalajisi tarjoillaan juuri niin kypsinä tai höyryävän kuumina kuin haluat.

Tarkka lämpö, moitteettomia lopputuloksia

Nyt voit helposti saavuttaa ammattimaisia tuloksia kotikeittiössäsi. AEG:n induktiotasot mahdollistavat lämpötilan salamannopean vaihtamisen liu'uttamalla kattilan keittoalueelta toiselle. Voit valmistaa mehukkaan, rapean lohifileen yhtä onnistuneesti kuin sulatat suklaata sieläksi kastikkeeksi.

Viileä pinta luo turvallisemman keittiön

Älykäs induktioteknologiamme kuumentaa ainoastaan kattilan ja ruoan sen sisällä, eikä mitään muuta. Muut pinnat kattilan ympärillä pysyvät viileinä, eikä mitään pääse palamaan kiinni pintoihin. Koska induktiotason pinta on sileä ja tasainen, ei siihen myöskään pinty tahrat eikä lika pääse piiloutumaan nurkkiin tai koloihin. Lisäksi induktiotaso kuumenee vasta, kun kattila tai pannu koskettaa sen pintaa, ja se sammuu automaattisesti jos ne on nostettu pois.

Induktiotason hyödyt

 • Vettä kiehumassa induktiokeittotasolla
  1
  Nopeampi lämpö

  PowerBoost-toiminnon avulla vesi kiehuu entistä nopeammin. Nopea kuumeneminen on loistava toiminto perunoiden keittämiseen tai vaikka lihan ruskistamiseen.

 • Nainen laittamassa ruokaa
  2
  Tauota ruoanlaittoasi

  Älä anna keskeytysten olla esteenä ruoanlaitolle. Stop and go -toiminnon avulla voit keskeyttää lämmityksen ja jatkaa siitä mihin jäit – samoilla asetuksilla.

 • Liesitaso ja liesituuletin kommunikoivat keskenään Hob2Hood-yhteyden avulla
  3
  Hands-free-liesituuletin

  Hob2Hood-toiminto yhdistää liesituulettimen keittotasoosi, ja säätää automaattisesti liesituuletintasi riippuen siitä mitä keittotasolla tapahtuu.

Tutustu induktiotasoihimme

 • SenseBoil® tarkkailee veden kiehumista
 • Hob2Hood kommunikoi liesituulettimen kanssa
 • Liukuhipaisukytkimet
 • Tehokuumennustoiminto
 • Tyylikäs musta Pure-design
 • Siltatoiminto yhdistää keittoalueita
 • Hob2Hood kommunikoi liesituulettimen kanssa
 • Liukuhipaisukytkimet
 • SensePro ja SousVide
 • Langaton paistolämpömittari
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Hob2Hood kommunikoi liesituulettimen kanssa
 • Siltätoiminto yhdistää keittoalueita