Kampasimpukka fenkolin kanssa

Kampasimpukka fenkolin kanssa

Nopeasti valmistettava ja herkullinen alkuruoka.

Ainekset

500g kampasimpukoita (ilman kuorta tai mätiä), 1 tlk fenkolin siemeniä, 1 rkl sitruunanöljyä tai oliiviöljyä, 1 sitruuna, suolankukkaa

Tee näin


4 annosta

1 Jauha fenkolinsiementen morttelissa. Pese sitruuna ja raasta sen kuori.

2 Sekoita siemenet ja sitruunankuori oliiviöljyn kanssa, tyhjiöpakkaa kampasimpukoiden kanssa SousVide-pussissa. Varmista että simpukat ovat asetettu tasaisesti vierekkäin.

3 Aseta pussi hyllylevylle 3 uunissa, käytä ‘SousVide’ -ohjelmaa ja valmista 60 asteessa 10 minuutin ajan.

Tarjoilu: Purista sitruunan mehu ja ripottele simpukoiden päälle. Lisää vähän suolankukkaa.

  • SIPULIKEITTO UUDELLA TAVALLA

    Uusi tapa valmistaa tätä lämmittävää klassikkoa.

  • GAZPACHO KATKARAPUJEN KANSSA

    Tämä kylmä espanjalaistyylinen keitto on todella maukas.

  • HÖYRYTETTYJÄ KEVÄTRULLIA

    Nämä terveelliset kevätrullat ovat täydellisiä kun haluat luoda jotain naposteltevaa juhliin. 

  • MOULES MARINIÈRES

    Tämä ranskalainen klassikko on ehdoton bravuuri, joka näyttää hyvältä ja on nopea ja helppo valmistaa.

  • KAMPASIMPUKKA FENKOLIN KANSSA

    Nopeasti valmistettava ja herkullinen alkuruoka.

  • LIMEMOUSSE JA VADELMACOULIS

    Vadelmacoulis ja makea limemousse luovat täydellisen jälkiruoan, joka myös näyttää hyvältä.

  • PÄÄRYNÖITÄ PUNAVIINISSÄ

    Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.