Päärynöitä punaviinissä

Päärynöitä punaviinissä

Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.

Ainekset

400ml täyteläistä punaviiniä, 1 rkl sokeria, 2 päärynää. Valinnaiset mausteet: kaneli, neilikka.

Tee näin


4 annosta

1 Keitä punaviini ja sokeri kattilassa kokoon, jotta noin puolet nesteestä haihtuu. Kuori päärynät, leikkaa ne puoliksi ja poista niiden siemenet. Laita päärynän puolikkaat ja punaviini SousVide-pussiin, lisää halutessasi mausteet ja tyhjiöpakkaa pussi.

2 Asenna pussi uunin hyllylevylle 3 ja valmista 'SousVide' -asetuksella 95 asteessa 15 minuutin ajan.

Tarjoilu: Tämä jälkiruoka sopii hyvin vaniljakastikkeen kanssa.

  • SIPULIKEITTO UUDELLA TAVALLA

    Uusi tapa valmistaa tätä lämmittävää klassikkoa.

  • GAZPACHO KATKARAPUJEN KANSSA

    Tämä kylmä espanjalaistyylinen keitto on todella maukas.

  • HÖYRYTETTYJÄ KEVÄTRULLIA

    Nämä terveelliset kevätrullat ovat täydellisiä kun haluat luoda jotain naposteltevaa juhliin. 

  • MOULES MARINIÈRES

    Tämä ranskalainen klassikko on ehdoton bravuuri, joka näyttää hyvältä ja on nopea ja helppo valmistaa.

  • KAMPASIMPUKKA FENKOLIN KANSSA

    Nopeasti valmistettava ja herkullinen alkuruoka.

  • LIMEMOUSSE JA VADELMACOULIS

    Vadelmacoulis ja makea limemousse luovat täydellisen jälkiruoan, joka myös näyttää hyvältä.

  • PÄÄRYNÖITÄ PUNAVIINISSÄ

    Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.