Päärynöitä punaviinissä

Päärynöitä punaviinissä

Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.

Ainekset

400ml täyteläistä punaviiniä, 1 rkl sokeria, 2 päärynää. Valinnaiset mausteet: kaneli, neilikka.

Tee näin


4 annosta

1 Keitä punaviini ja sokeri kattilassa kokoon, jotta noin puolet nesteestä haihtuu. Kuori päärynät, leikkaa ne puoliksi ja poista niiden siemenet. Laita päärynän puolikkaat ja punaviini SousVide-pussiin, lisää halutessasi mausteet ja tyhjiöpakkaa pussi.

2 Asenna pussi uunin hyllylevylle 3 ja valmista 'SousVide' -asetuksella 95 asteessa 15 minuutin ajan.

Tarjoilu: Tämä jälkiruoka sopii hyvin vaniljakastikkeen kanssa.