Sipulikeitto uudella tavalla

Sipulikeitto uudella tavalla

Uusi tapa valmistaa tätä lämmittävää klassikkoa.

Ainekset

400g sipulia, 500ml vasikanlientä, 1 rkl herkkupaprikaa, 15 viherpippurin jyviä, 1 laakerinlehti, 5 sahramin lankaa, 1 tlk of suolaa, 1 jauhettua muskottipähkinää, 1 timjaminoksa

Tee näin


4 annosta

1 Kuori sipulit, leikkaa puoliksi ja leikkaa kahden millin ohuita siivuja. Sekoita kaikki ainesosat ja tyhjiöpakkaa SousVide-pussissa. 

2 Aseta pussi uunin hyllytasolle 3, käytä 'SousVide' -ohjelmaa ja valmistaa 95 astessa 75 minuutin ajan. 

Tarjoile Tarjoile kuumissa kulhoissa ja laita pala paahdettua leipää raastetun juuston kera päälle. Ranskalainen Comté-juusto sopisi hyvin.

  • SIPULIKEITTO UUDELLA TAVALLA

    Uusi tapa valmistaa tätä lämmittävää klassikkoa.

  • GAZPACHO KATKARAPUJEN KANSSA

    Tämä kylmä espanjalaistyylinen keitto on todella maukas.

  • HÖYRYTETTYJÄ KEVÄTRULLIA

    Nämä terveelliset kevätrullat ovat täydellisiä kun haluat luoda jotain naposteltevaa juhliin. 

  • MOULES MARINIÈRES

    Tämä ranskalainen klassikko on ehdoton bravuuri, joka näyttää hyvältä ja on nopea ja helppo valmistaa.

  • KAMPASIMPUKKA FENKOLIN KANSSA

    Nopeasti valmistettava ja herkullinen alkuruoka.

  • LIMEMOUSSE JA VADELMACOULIS

    Vadelmacoulis ja makea limemousse luovat täydellisen jälkiruoan, joka myös näyttää hyvältä.

  • PÄÄRYNÖITÄ PUNAVIINISSÄ

    Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.