Tutustu

Induktiokeittotasoihin

Lusikallinen voita viileän keittotason päällä kiehuvan tomaattikastikkeen vieressä

Viileämpi pinta, turvallisempi keittiö

Älykäs induktiotekniikkamme kuumentaa ainoastaan keittoastiat ja niissä olevat ruoat. Induktiolieden keittoastian ympärillä oleva pinta pysyy viileänä. Palovammojen vaaraa ei täten ole, jos kosketat vahingossa keittoastioiden lähellä olevaa keittotason pintaa ruoanlaiton aikana. Lisäksi keittoalue käynnistyy vasta sitten, kun keittoastia asetetaan pinnalle. Ei keittoastiaa, ei lämpöä eikä onnettomuuksia. 

AEG -induktiokeittotasolla olevassa pannussa sulava suklaa

Tarkka lämpö, erinomaiset tulokset

Tarkat ja korkealuokkaiset lopputulokset, helposti. AEG -induktiokeittotasoissa on herkät kosketuspainikkeet, joidenka avulla voit säätää nopeasti tehotasoa, jotta voisit valmistaa rapeaa ja kullanruskeaa lohta yhtä onnistuneesti kuin sulatat suklaata.

Vertailukuva siitä, miten AEG-induktiokeittotaso kuumenee ja valmistaa popcornit muita keittotasoja nopeammin

Kaikkien aikojen nopein keittotaso

Induktiokeittotasot kuumenevat muita keittotasoja nopeammin, jotta ruoanlaitto veisi vähemmän aikaa. Induktiokeittotasoissamme on herkät kosketuspainikkeet, joiden avulla voidaan laskea ja nostaa tehotasoa hetkessä, jotta voisit laskea gourmet -ruokasi lämpötasoa heti tarvittaessa. Koska tarkan säädön ansiosta hukat ovat minimaaliset, induktioliesi on edullinen valinta myös ympäristön ja energiankulutuksen kannalta.

 AEG MaxiSense Pure -induktiokeittotaso
Helposti puhdistettava

MaxiSense® Pure -keittotason sileän pinnan puhdistaminen on helppoa ja nopeaa

Tyylikäs MaxiSense® Pure -keittotaso

Tyylikäs keittotason pinta

Lisää virtaviivaista tyylikkyyttä keittiöösi. Täydellisen tasainen työtasoon nähden, MaxiSense® Pure on valmiustilassa, kunnes käynnistät sen yhdellä kosketuksella. Punaisilla LED -valoilla valaistut keittotason säätimet ja keittoalueet näkyvät ainoastaan halutessasi. Tyylikäs ja huomaamaton pinta, joka sopii aina työtasoosi.

Eri lämpötiloissa käytetyt kooltaan erilaiset pannut

Monipuolisia toimintoja

Maksimaalinen vapaus, halusitpa sitten valmistaa illallisjuhlia tai perheaterioita. Tämä keittotaso sopii ihanteellisesti kaikkiin keittoastioihin tarjoamalla ensiluokkaiset tulokset tasaisella lämmöllä. Voit hyödyntää käytettävissä olevan tilan parhaiten mukauttamalla keittoalueen ja yhdistämällä jopa neljä keittoaluetta. Flex Bridge® -toiminnon avulla valmistat helposti monimutkaisia aterioita.

Induktiotason hyödyt

 • Vettä kiehumassa induktiokeittotasolla
  1
  Nopeampi lämpö

  PowerBoost-toiminnon avulla vesi kiehuu entistä nopeammin. Nopea kuumeneminen on loistava toiminto perunoiden keittämiseen tai vaikka lihan ruskistamiseen.

 • Nainen laittamassa ruokaa
  2
  Tauota ruoanlaittoasi

  Älä anna keskeytysten olla esteenä ruoanlaitolle. Stop and go -toiminnon avulla voit keskeyttää lämmityksen ja jatkaa siitä mihin jäit – samoilla asetuksilla.

 • Liesitaso ja liesituuletin kommunikoivat keskenään Hob2Hood-yhteyden avulla
  3
  Hands-free-liesituuletin

  Hob2Hood-toiminto yhdistää liesituulettimen keittotasoosi, ja säätää automaattisesti liesituuletintasi riippuen siitä mitä keittotasolla tapahtuu.

Kaavio, joka osoittaa lihan ja kasvisten paistamiseen käytetyn paistinpannun lämpötilavaihtelut, kun sitä liikutellaan PowerSlide-alueella

Kiehumisesta suoraan lämpimänäpitoon

Maksimoi ruoka-aineksiesi maut äärimmäisen tarkalla lämmönsäädöllä. PowerSlide mahdollistaa ruokien kiehauttamisen, hauduttamisen ja lämpimänä pitämisen yksinkertaisesti liu'uttamalla keittoastian alueelta toiselle. Valitse esiasetetuista tehotasoista tai määritä oma asetus. Ammattilaiskokkien tapaan voit nyt säätää lämpöä asteen tarkkuudella erinomaisten tuloksien saavuttamiseksi.

Täydellinen hallinta ilman keskeytyksiä

Täydellisen hallinnan ansiosta voit keskittyä olennaiseen. Hob2Hood luo laitteiden välille langattoman yhteyden yhdellä kosketuksella ja aktivoi liesituulettimen puhaltimen kun keittotaso kytketään päälle. Langattomasti säädettävä liesituuletin lisää imutehoa keittotason tehotasoa nostaessa ja päinvastoin. Voit lisäksi säätää helposti imutehoa keittotasosi näytöstä.