NAARMUNKESTÄVÄT INDUKTIOTASOT

NAARMUNKESTÄVÄT INDUKTIOTASOT

Kestävää muotoilua: SaphirMatt-induktiotasot

SaphirMatt-induktiotasot kestävät naarmuja neljä kertaa paremmin kuin tavalliset induktiotasot, joten ne näyttävät uusilta pidempään. Uuden innovatiivisen sormenjälkiä ja tahroja hylkivän pinnan ansiosta niiden puhdistaminen on kaksi kertaa nopeampaa verrattuna tavallisen keittotason puhdistamiseen. Tutustu SaphirMatt-induktiotasoihimme.

SAPHIRMATT-INDUKTIOTASOT KESTÄVÄT NAARMUJA NELJÄ KERTAA PAREMMIN

AEG:n innovatiivisen ja naarmunkestävän SaphirMatt-pinnan ansiosta induktiotasot pysyvät uudenversoisina pidempään. Testit osoittavat, että paistinpannuista ja kattiloista jää neljä kertaa vähemmän naarmuja tavalliseen keittotasoon verrattuna.* Valitse SaphirMatt-induktiotaso, kun haluat tyylikästä muotoilua, joka kestää pidempään.

VÄHEMMÄN NAARMUJA TYYLIKKÄÄN SAPHIRMATT-PINNAN ANSIOSTA

SaphirMatt-pinta antaa ylivoimaisen suojan naarmuja vastaan verrattuna tavalliseen lasikeraamiseen pintaan. Tyylikäs mattamusta pinta hylkii sormenjälkiä ja tahroja – keittotasosi näyttää uudenveroiselta pidempään. 

SORMENJÄLKIÄ HYLKIVÄ PINTA NOPEUTTAA PUHDISTUSTA

SaphirMatt-induktiotason ainutlaatuinen pinta hylkii sormenjälkiä ja tahroja, mikä tekee puhdistuksesta puolet nopeampaa. Tuloksena on tehokas, tyylikäs muotoilu, joka vaatii vähemmän ylläpitoa.

NOPEAMPI PUHDISTUS, VÄHEMMÄN TAHROJA

Mattamustan viimeistelyn ansiosta SaphriMatt-induktiotasot tekevät aina minimalistisen ensivaikutelman keittiöissäsi. Koska puhdistus on puolet nopeampaa** , kaikkien huomio kiinnittyy ensimmäisenä puhtaaseen ja tyylikkääseen keittotasoon. Tutustu SaphirMatt-induktiotasoihimme.

Onko olemassa naarmunkestäviä induktiotasoja?

AEG:n SaphirMatt -induktiotasot kestävät neljä kertaa tavallisia keittotasoja paremmin naarmuja.

Mikä tekee SaphirMatt-induktiotasoista naarmunkestäviä?

SaphirMatt-induktiotasoissa on innovatiivinen pinta, jossa pintakerroksessa on mikroskooppisia uria. Nämä urat estävät naarmuja näkymästä. Tuloksena on pinta, joka kestää naarmuja neljä kertaa perinteisiä keittotasoja paremmin.

Onko SaphirMatt-induktiotasot helppo puhdistaa?

SaphirMatt-induktiotason tahroja hylkivä pinta tekee puhdistamisesta erittäin helppoa, mikä saa sen näyttämään uudenveroiselta pidempään. SaphirMatt-induktiotasojen puhdistaminen on kaksi kertaa nopeampaa verrattuna tavallisten keittotasojen puhdistamiseen.*

Jääkö SaphirMatt-induktiotasoon näkyviä sormenjälkiä?

SaphirMatt-induktiotasoissa on pinta, joka hylkii sormenjälkiä ja tahroja – samalla kun se puolittaa puhdistusajan. Tuloksena on tehokas, tyylikäs muotoilu, joka vaatii vähemmän ylläpitoa.

*Perustuu ulkopuolisiin testeihin, verrattuna perinteiseen keittoatsoon, jossa ei ole erikoiskäsittelyä tai -pinnoitusta.