nainen urheiluvaatteissa

KUINKA PESTÄ URHEILUVAATTEET

Suosittelemme Sport-ohjelman käyttöä, koska se on suunniteltu erityisesti urheiluvaatteiden tehokkaaseen pesuun. Valitse sopiva pesuaine, joka on suunniteltu sitkeiden tahrojen ja hajujen poistoon.

 • pesuaineen lisääminen tahraan
  1
  HIKITAHROJEN POISTO

  Puuvilla-teepaidat imevät helposti kosteutta itseensä, joten ne vaativat erityistä huolenpitoa. Käännä ne nurinpäin ja lisää nestemäistä pesuainetta kainalon alueille. Anna sen imeytyä noin 30 minuuttia, ja pese sitten pesuohjeen mukaisesti mahdollisimman korkeassa lämpötilassa.

 • Sport-ohjelma
  2
  SPORT-OHJELMA

  Valitse Sport-ohjelma sekä pesukoneessasi että kuivausrummussasi*. Jos koneessasi ei ole ohjelmaa urheiluvaatteille, synteettisten pesuohjelma on samankaltainen, ja sitä voi hyvin käyttää urheiluvaatteille. Muista valita lisähuuhtelu, jos tekstiilit ovat hyvin likaisia. Erottele kuivatessa puuvilla synteettisistä, koska ne imevät kosteutta eri tavalla. 

  *Vain valituissa laitteissa 

 • urheilukassi
  3
  PIDÄ URHEILUKASSI RAIKKAANA

  Pidä urheilukassisi raikkaana treenikertojen välissä jättämällä muutama kuivasliina kassin sisään. Älä koskaan jätä likaisia urheiluvaatteita kassiin lojumaan, vaan ota ne ulos heti kun mahdollista, vaikka pesisitkin ne vasta myöhemmin.

PUHDISTA JA RAVITSE VAATTEITASI

ÖKOMix-järjestelmämme ravitsee urheiluvaatteesi pesun yhteydessä. Toisin kuin muut pesukoneet, jotka sekoittavat pesuaineen ja huuhteluaineen rummussa, ainutlaatuinen järjestelmämme esisekoittaa ne veteen ennen kuin pesuvesi lasketaan vaatteiden sekaan rumpuun, puhdistaen vaatteet pehmeämmin ja hellävaraisemmin.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ FARKUT
 • SÄILYTÄ ULKOILUVAATTEIDESI VEDENPITÄVYYS
  mies sinisessä takissa
 • KUINKA PESTÄ VAATTEET SÄILYTTÄEN NIIDEN VÄRIT
  nainen punaisessa mekossa