nainen punaisessa mekossa

KUINKA PESTÄ VAATTEET SÄILYTTÄEN NIIDEN VÄRIT

Värilliset vaatteet voivat haalistua ja menettää kirkkautensa nopeammin kuin tummat ja vaaleat vaatteet. Jos peset ne hellävaraisesti, voit pitää värilliset vaatteesi kirkkaina pidempään.

 • pyykin lajittelua
  1
  VOIKO VÄRILLISÄ JA VALKOISIA VAATTEITA PESTÄ YHDESSÄ

  Pyykit kannattaa lajitella värin mukaan. Kirkkaat, samankaltaiset värit kuten violetti, punainen ja oranssi voidaan pestä yhdessä, kuten myös sininen ja vihreä. Valkoiset pestään erillään muista väreistä. Jos sinulla on vain yksi tietynvärinen vaate, pese se käsin.

 • pesuaineen lisääminen tahraan
  2
  HUOLEHDI TAHROISTA

  Jotkut tahrat vaativat erityistä huolenpitoa: tarkista vaate ennen pesua tahrojen varalta, ja lisää pieni määrä nestemäistä pesuainetta tahroihin ja huljuta vaatetta vedessä. Vältä käyttämästä liian kuumaa vettä, koska se voi pysyvästi kiinnittää tahrat vaatteisiin.

 • Sininen vaate
  3
  OLETKO EPÄVARMA? KÄÄNNÄ VAATE NURINKURIN

  Käännä vaatteet aina nurinkurin vähentääksesi kuitujen hankautumista, ja jätä vähintään kätesi verran tyhjää tilaa rumpuun. Valitse alhainen lämpötila ja hellävarainen pesuohjelma.

KUINKA PESTÄ VAATTEITA ILMAN ETTÄ VÄRIT HAALISTUVAT

SoftWater-järjestelmämme puhdustaa veden, jotta pesuaineet toimivat mahdollisimman hyvin jopa alhaisissa lämpötiloissa. Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmä poistaa haitalliset mineraalit ja epäpuhtaudet vedestä, ja hellävarainen mutta perusteellinen puhdistus pitää vaatteidesi värit yhtä kirkkaina kuin niiden ollessa uusia.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ URHEILUVAATTEITA
  nainen urheiluvaatteissa
 • KUINKA PESTÄ PAITOJA - KOLME NIKSIÄ
  mies liilassa paidassa
 • KUINKA PESTÄ FARKUT