siniset farkut

KUINKA PESTÄ FARKUT

Laadukkaat farkut eivät ainoastaan ole vaatekaappisi kulmakivi, vaan ne ovat myös sijoitus. Jos annat niille tarpeeksi rakkautta ja huolenpitoa, farkkusi vain paranevat iän myötä.

 • siniset farkut
  1
  KUINKA PESTÄ FARKUT ILMAN ETTÄ NE HAALISTUVAT

  Varmista, että peset farkut erillään valkoisista tai kirkkaanvärisistä vaatteista, koska niistä saattaa irrota väriä pesun yhteydessä. Jos mahdollista, käytä pesukoneen farkkuohjelmaa, joka on suunniteltu huolehtimaan kaikenlaisista farkuista.

 • pesulappu
  2
  UUSIEN FARKKUJEN PESU – TARKISTA PESULAPPU

  Jotkut valmistajat suosittelevat pesemään farkut käsin ensimmäisellä kerralla: käännä farkut nurinpäin, kaada pieni määrä nestemäistä pesuainetta veden sekaan, ja liota farkkuja ainakin 45 minuuttia välillä hellävaraisesti sekoittaen. Huuhtele tämän jälkeen kylmällä vedellä ja ripusta ne kuivumaan.

 • pesuainelokero
  3
  PESUAINE FARKUILLE

  Pidä farkuistasi huolta oikeanlaisen pesuaineen avulla. Monet pesuaineet on varta vasten suunniteltu värillisille vaatteille. Nestemäiset pesuaineet tai pesukapselit ovat parhaita farkuille, koska ne ovat hellävaraisia väreille.

PESE JA RAVITSE FARKKUJASI

ÖKOmix-järjestelmämme ravitsee farkkuja pesun yhteydessä. Toisin kuin muut pesukoneet, jotka sekoittavat pesuaineen ja huuhteluaineen rummussa, ainutlaatuinen järjestelmämme esisekoittaa ne veteen ennen kuin pesuvesi lasketaan rumpuun, pesten farkut pehmeämmin ja hellävaraisemmin.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ FLEECE-VAATTEITA
  fleece-takki
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATAKKI TAI -TÄKKI
  mies oranssissa untuvatakissa
 • KUINKA PESTÄ VILLAVAATTEITA
  mies sinisessä villapaidassa