mies sinisessä takissa

SÄILYTÄ ULKOILUVAATTEESI VEDENPITÄVINÄ

AEG:n ohjelmat ulkoiluvaatteiden pesemiselle ja kuivaamiselle on suunniteltu säilyttämään vaatteidesi vedenpitävyys. Ne tekevät ulkoiluvaatteiden pesemisestä vaivatonta, ja auttavat niitä myös säilymään pidempään.

 • mies pitelee sinistä takkia
  1
  KUINKA SÄILYTTÄÄ VAATTEIDEN VEDENPITÄVYYS

  On tärkeää pestä vedenpitäviä vaatteita aina välillä, palauttaakseen niiden hengittävyys. Muista aina ensin tyhjentää taskut, sekä sulkea kaikki vetoketjut, tarrat ja nauhat.

 • pesuainelokero
  2
  VALITSE PESUAINE VIISAASTI

  Lisää nestemäinen pesuaine pesuainelokeroon (1) ja vettä hylkivä aine huuhteluainelokeroon (2) tehdäksesi vaatteesta vedenpitävän tai vahvistaaksesi vedenpitävää ominaisuutta viimeisen huuhtelun aikana. Vältä käyttämästä jauhemaisia pesuaineita, huuhteluainetta tai valkaisuainetta. 

 • pesuohjelman valinta
  3
  PESUOHJELMA ULKOILUVAATTEILLE

  Käytä pesukoneen Outdoor-ohjelmaa. Jos pesukoneessasi ei ole erityistä ohjelmaa ulkoiluvaatteille, lisää lisähuuhtelu pesuohjelmaasi.

 • mies täyttää kuivausrumpua
  4
  RUMPUKUIVAA

  Voit rumpukuivata ulkoiluvaatteesi Outdoor-ohjelmallamme. Oikean lämpötilan ja aika-asetusten yhdistelmä auttaa säilyttämään vaatteen vedenpitävyyden.

SÄILYTÄ ULKOILUVAATTEIDEN VEDENPITÄVYYS ABSOLUTECARE®-JÄRJESTELMÄN AVULLA

AEG:n kuivausrumpujen AbsoluteCare -järjestelmä säilyttää ulkoiluvaatteidesi vedenpitävyyden paremmin kuin ilmakuivatessa. DelicateCare taas säätää lämpötilan ja rummun liikkeen niin, että se suojelee ulkoiluvaatteiden tekstiilejä, varmistaen että ne saavat juuri oikean määrän lämpöä.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ PAITOJA - KOLME NIKSIÄ
  mies liilassa paidassa
 • KUINKA PESTÄ FLEECE-VAATTEITA
  fleece-takki
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATAKKI TAI -TÄKKI
  mies oranssissa untuvatakissa