Youreko – Laske energiansäästösi

Youreko – Laske energiansäästösi

Mikä on Youreko?

Youreko on työkalu, joka näyttää mahdolliset energiansäästöt ja energiatehokkaiden tuotteiden ostamisen edut. Olemme valinneet toimittajan, joka pystyy tarjoamaan saman ratkaisun valmistajien ja myymälöiden verkkosivuille, joissa energiatehokkuuden käsite muunnetaan taloudellisiksi säästöiksi. Työkalun avulla on myös mahdollista vertailla vastaavien tuotteiden elinkaaren energiakustannuksia. Tämä lasketaan reaaliajassa kullekin tuotemallille, mikä näyttää säästöt, jotka saavutettaisiin tuotteen elinkaaren aikana.

Työkalua voi käyttää seuraavissa tuoteryhmissä: Astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, jääkaappipakastimet, kuivausrummut, pyykinpesukoneet, kuivaavat pesukoneet. Työkalu auttaa sinua löytämään tuotteen, joka takaa suurimmat säästöt energiakustannuksissa. Alla esitetään kolme tärkeää oivallusta.

Energiansäästö

Työkalun avulla voit nähdä, kuinka paljon tuote säästää energiakustannuksissa verrattuna markkinoiden vähiten tehokkaaseen vertailukelpoiseen malliin.

Arvosana

Jokainen tuote luokitellaan pronssi-, hopea- tai kultamitalilla energiansäästönsä perusteella.

Suositukset

Suositukset energiansäästöön perustuvat selkeään taloudelliseen hyötyyn. Esimerkki: vaihtoehtoinen tuote voi olla 20 euroa kalliimpi, mutta tuotteen kulutus maksaa 170 euroa vähemmän, jolloin säästät 150 euroa.

Tavallisia kysymyksiä

Kuinka usein uusia tuotteita lisätään tietokantaan?

Tuotteita ladataan päivittäin ja uudet tuotteet lisätään yleensä 1-2 päivän kuluttua tietokantaan.

Miten voin nähdä tuotteen todelliset energiakustannukset?

Kun työkalu avataan ensimmäisen kerran, näet koko energiansäästön elinkaaren pituuden. Jos haluat nähdä energiakustannukset, voit klikata "Näytä energiakustannukset" -painiketta.

Miksi vertailussa käytetään vähiten tehokasta tuotetta?

Kahdesta eri syystä käytämme vähiten tehokkaita tuotteita. Ensimmäinen syy on, että halvimmat tuotteet ovat yleensä vähiten tehokkaita ja haluamme monesti ostaa halvimman tuotteen säästääksemme rahaa. Tämän takia vähiten tehokkaimmat tuotteet on hyvä vertailukohta.

Toiseksi, yksi parhaista tavoista ymmärtää tuotteiden energiatehokkuus muihin tuotteisiin verrattuna, on nähdä miten ne sijoittuvat markkinoilla. Vertaamalla vähiten tehokkaimpaan malliin näet, kuinka laaja energiakustannusvalikoima on eri tuotteilla ja miten ne sijoittuvat tuotevalikoimassa.

Miten energiansäästö lasketaan?

Vähiten tehokkaan mallin energiakustannukset – valitun mallin energiakustannukset.

Lisää kysymyksiä tai ajatuksia? Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ajatuksia, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua.