10 vuoden Inverter -moottorin turva

Kampanjatuotteina ovat kaikki AEG -pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, joissa on inverter -moottori. Tarjoamme niihin 10 vuoden turvan Inverter -moottorille. Jos inverter-moottori vahingoittuu 10 vuoden aikana ostopäivästä, lisäturva kattaa moottorin varaosat takuuna – korjaukseen kuluva aika ei kuulu takuun piiriin.

Kampanjatuotteina ovat kaikki AEG -pyykinpesukoneet,  kuivausrummut ja kuivaavat pesukoneet, joissa on inverter -moottori. Tarjoamme niihin 10 vuoden turvan Inverter -moottorille. Jos inverter-moottori vahingoittuu 10 vuoden aikana ostopäivästä, lisäturva kattaa moottorin varaosat takuuna – korjaukseen kuluva aika ei kuulu takuun piiriin.

Uudet energiatehokkaat Inverter -moottorit tarjoavat erinomaista tehokkuutta ja kestävyyttä. Samalla se takaa ensiluokkaisen pesutuloksen kaikilla pesuohjelmilla, koska inverter -moottoria voidaan käyttää huipputeholla pitkään ilman ylikuumenemisen vaaraa. Lisäksi sen nopeutta voidaan säätää tavallista moottoria tarkemmin ja se mahdollistaa esim. nopeat suunnanmuutokset. Pesukoneen äänitaso voidaan myös pitää erittäin maltillisena, kiitos hiiliharjattoman rakenteen.

Inverter -turva astuu voimaan kun olet rekisteröinyt tuotteen! Muistathan tehdä rekisteröinnin näillä nettisivuilla 90 päivän kuluessa kaupanteon jälkeen. Pääset rekisteröintiin tästä.

Ilmoita ystävällisesti rekisteröinnin yhteydessä myös yhteystietosi mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Emme enää lähetä erikseen postissa kirjallista dokumenttia rekisteröinnistäsi, mutta asioiden mahdollista selvittämistä jälkikäteen helpottaa huomattavasti se, että meillä on mahdollisimman kattavat yhteystiedot saatavilla.