Covid-19 tietoa

Covid-19 voi vaikuttaa tuotteidemme saatavuuteen sekä toimitus- ja asennusaikoihin, mutta teemme parhaamme, jotta saat aina parasta mahdollista palvelua.

Sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja toimimme paikallisten viranomaisten viimeisimpien tietojen ja suositusten mukaisesti.

Ottaen huomioon tämänhetkisen tilanteen, teemme parhaamme palvellaksemme sinua ja pahoittelemme, jos vastausajat ovat tavallista pidempiä.

Olet edelleen tervetullut ottamaan yhteyttä meihin:

Soita meille (Ma - To klo 8.00 - 18.00, Pe klo 9.00 - 16.00)

* Kirjoita meille chatissa

* Ota yhteyttä lomakkeen avulla

* Facebook

Voit selata ohjeartikkeleitamme vianmääritys-hakukentästä sivuston Asiakastuki-osiossa

Huoltokäynnit

Jos tarvitset huoltokäyntiä, suosittelemme että ensisijaisesti selaat ohjeartikkeleitamme vianmääritys-hakukentästä sivuston Asiakastuki-osiossaOngelman jatkuessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos sinä tai perheenjäsenesi olette vierailleet ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana, tai jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi esiintyy koronaviruksen kaltaisia oireita, pyydämme sinua ystävällisesti siirtämään huoltoajan varausta, kunnes kaikkien oireiden päättymisestä on kulunut 7 päivää tai ulkomailta paluusta kulunut 14 päivää.

Jos olet jo varannut huoltokäynnin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme varataksesi uuden ajan.

Huolehtiaksemme työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta, olemme Electroluxilla ohjeistaneet huoltoliikkeitä varovaisuuteen huoltokäynnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että teknikot voivat välttää suoraa kontaktia, mukaan lukien kättelyä, käyttää hengityssuojainta ja kysyä lisäkysymyksiä terveydestäsi (mukaan lukien ehdottaa myöhempää vierailuajankohtaa).

Varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppamme toimii normaalisti

Näinä haastavina aikoina arvostamme ja pidämme tärkeänä terveellisen kodin ylläpitämistä. Verkkokauppamme tarjoaa jatkossakin täsmällistä ja turvallista palvelua. Viralliset AEG-varaosat ja tarvikkeet voidaan edelleen toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että varastomme riittää palvelemaan kaikkia. Meillä on myös laaja valikoima ilmanpuhdistimien ja pölynimurien suodattimia sekä puhdistusaineita kodin pitämiseksi terveellisenä asua.

 • basket
  Verkkokauppa on avoinna

  Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että meillä on riittävästi keittiö- ja kodinkoneiden varaosia ja tarvikkeita asiakkaidemme palvelemiseksi. Meillä on myös laaja valikoima ilmanpuhdistimien ja pölynimurien suodattimia sekä puhdistusaineita kodin pitämiseksi terveellisenä asua.

 • phone
  Asiakaspalvelu

  Viranomaisten antamia ohjeita noudattaen, asiakaspalvelumme on valmis työskentelemään etäyhteyksin tarjotakseen sinulle oikea-aikaista ja täsmällistä palvelua.

 • delivery
  Toimitus

  Luotettavat logistiikkakumppanimme seuraavat tiukkoja terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä varmistaakseen, että kaikki tilaukset toimitetaan turvallisesti ja ajallaan.