mies sinisessä villapaidassa

KUINKA PESTÄ VILLAVAATTEITA

Villavaatteet ovat loistava investointi, koska ne kestävät pitkään jos niistä pidetään hyvää huolta. Oli kyseessä sitten laadukas villakangastakki tai lempivillapaitasi, näiden ohjeiden avulla teet siitä pitkäikäisemmän.

 • mies täyttää pesukonetta
  1
  Villan peseminen pesukoneessa

  Jos pesukoneessasi ei ole erillistä ohjelmaa villapyykille, on suositeltavaa pestä villavaatteet nurinpäin kylmässä vedessä.

 • harmaa villapaita
  2
  Valitse pesuaine viisaasti

  Vältä käyttämästä voimakkaita pesuaineita, ja pesuaineita jotka sisältävät entsyymejä tai valkaisuaineita. Jos mahdollista, käytä erityisesti villalle tarkoitettua pesuainetta.

 • villapaidat pinossa
  3
  Kuinka säilyttää villavaatteita

  Säilytä villapaitasi litteäksi viikattuna estääksesi niitä venymästä. Jos ne kuitenkin täytyy ripustaa roikkumaan, käytä villavaatteille suunniteltuja henkareita antaaksesi niille maksimaalisen tuen.

RUMPUKUIVAA VILLAVAATTEESI

Voit nyt rumpukuivata villavaatteesi pitääksesi ne loistokunnossa. AbsoluteCare-kuivausrummuissa on erityinen ohjelma juuri villan kuivaamiselle. Erityinen rummun nopeus pitää villavaatteen litteänä rummun seinää vasten, jonka ansiosta tulos on yhtä hyvä kuin vaakatasossa kuivatessa. Vaatteesi eivät siis pääse kutistumaan tai venymään.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ FLEECE-VAATTEITA
  fleece-takki
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATAKKI TAI -TÄKKI
  mies oranssissa untuvatakissa
 • KUINKA PESTÄ VAATTEET SÄILYTTÄEN NIIDEN VÄRIT
  nainen punaisessa mekossa