mies oranssissa takissa

KUINKA PESTÄ UNTUVATAKKI TAI -TÄKKI

Jos pidät untuvasta hyvää huolta, se pitää sinut lämpimänä. Kuivauspallojen lisääminen rumpuun pesuohjelman ajaksi estää untuvia kerääntymästä takin nurkkiin, jotta takki pysyisi muhkeana ja lämpimänä.

 • kuivausrummun ohjauspaneeli
  1
  Valitse matala lämpötila untuvalle

  Varmista, että peset untuvan aina kädenlämpöisessä vedessä hellävaraisella ohjelmalla, ja valitse aina lisähuuhtelu poistaaksesi kaikki pesuaineen jäämät.

 • kuivauspallot
  2
  Untuvatyynyjen, -täkkien ja -takkien peseminen koneessa

  Jotta untuva kuivuisi tasaisesti, valitse villanpesuohjelma. Jos koneessasi ei ole ohjelmaa villalle, valitse pitkä pesuohjelma keskilämpötilalla. Käytä myös kuivauspalloja, jotta untuva olisi kevyt, muhkea, ja hyväntuoksuinen pesun jälkeen.

 • oranssi untuvatakki
  3
  Suojele untuvatakin pintaa

  Pese untuva erillään muista vaatteista taskut tyhjinä, ja tarranauhat ja vetoketjut suljettuina, estääksesi pintaa vahingoittumasta.

3DSCAN-TEKNOLOGIA KUIVAA TARKKUUDELLA

Koe erityisen kattava kuivaus AEG:n 3DScan-teknologian ansiosta. Se analysoi vaatteen kosteustason käyttäen sensoreita, jotka havaitsevat kosteutta jopa 5 cm syvyydestä tekstiilin sisältä. Kun perinteinen kuivausrumpu ilmoittaa takin olevan jo kuiva, 3DScan jatkaa vielä kuivausta kunnes kaikkein paksuimmatkin tekstiilit ovat täysin kuivia – ilman että niitä tarvitsee ripustaa lisäkuivumaan huoneilmaan. Tämän ansiosta takki pitää ulkomuotonsa, ja antaa 30% korkeamman lämpöeristyksen kuin ilmakuivatessa.

Samankaltaisia artikkeleita

 • KUINKA PESTÄ PAITOJA - KOLME NIKSIÄ
  mies liilassa paidassa
 • KUINKA PESTÄ VILLAVAATTEITA
  mies sinisessä villapaidassa
 • KUINKA PESTÄ URHEILUVAATTEITA
  nainen urheiluvaatteissa