Tutustu

Liesituulettimiin

Pastan valmistusta AEG-keittiössä

Hienovarainen tai näyttävä. Sinä päätät.

Kaikki liesituulettimemme poistavat höyryä ja ruoanhajua tehokkaasti, mutta siihen niiden yhtäläisyydet oikeastaan loppuvatkin. Valitse tuuletin juuri sinun makuusi – kenties rohkean näyttävä Skylight-liesituuletin keittiön keskipisteeksi tai lähes huomaamaton Discreet-malli, joka sulautuu saumattomasti keittiöösi.

Luo täydellinen ilmapiiri keittiöön

Luo täydellinen ilmapiiri

Mausta ruokiasi mielesi mukaan ja nauti luovuudesta ruoanlaitossa. Saat täydellisen ilmapiirin ruoanlaittohetkeesi SilenceTech-teknologiamme ansiosta. LED-valot luovat miellyttävän valaistuksen samalla kun tuuletin raikastaa ilman lähes huomaamattoman hiljaisesti.

Raikkaampi keittiö, hands-free

Kun ruoanlaitto vie kaiken huomiosi, Hands-free-liesituulettimemme toimivat intuitiivisesti pitäen keittiössä puhtaana ja raikkaana. Hob2Hood-toiminto reagoi höyryäviin vesikattiloihin ja tiriseviin pannuihin käynnistäen liesituulettimen ja automaattisesti säätäen tehotason sopivaksi kunkin aterian valmistukseen. Tehokas moottori poistaa höyryt heti kun ne ilmestyvät.

Pannussa valmistuvia merenherkkuja

Luotettavaa suorituskykyä

Tehokkaiden liesituulettimiemme ansiosta voi aina nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta kokkaillessasi. Suodattimet varmistavat, että rasva ei jää kiinni laitteeseen, jolloin se on helpompi puhdistaa. Pahat hajut poistuvat myös vaivattomasti.

Erinomainen A/A+-luokan energiatehokkuus

Tehokas ja lähes äänetön harjaton moottori rauhallista ilmapiiriä varten

Hyvä näkyvyys koko keittoalueelle säädettävillä LED-valoilla

Tyylikäs ja saumaton malli kaikkiin keittiöihin

Minimaalinen ylläpito helposti puhdistettavan tasaisen pinnan ansiosta

Tyylikkäällä kaukosäätimellä tarkasti hallittavat tehotasot

Säätää tehotason automaattisesti valmistettavan ruoan mukaan Hob2Hood:n avulla

Huippuluokan teho suurimmissakin keittiöissä

Kestävää tehoa ruostumattomasta teräksestä valmistetun rasvasuodattimen ansiosta

Liesituuletin poistaa ylimääräiset höyryt
Laaja valikoima

Laajan valikoimamme ansiosta juuri sinulle sopivan Hob2Hood-yhidstelmän löytäminen on helppoa.

Tyylikäs AEG -liesituuletin

Sinun keittiösi, sinun tyylisi

Nauti vaivattomasta Hob2Hood-tekniikasta liesituulettimen tyylistä tinkimättä. AEG:lla on laaja valikoima yhdistettäviä keittotasoja ja liesituulettimia, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sekä keittiösi tyyliin sopivan yhdistelmän. Ei kompromisseja tehokkuudessa tai tyylikkyydessä.

Ruuanlaittoa ComboHob-keittotasolla

Joustavuutta keittiön suunnitteluun

AEG:n ComboHob-induktiotaso ei vaadi perinteistä liesituuletinta asennettavaksi sen yläpuolelle, sillä yhdistelmätasoon on integroitu liesituuletin. Vihdoin voit suunnitella haluamasi keittiön – liesituulettimella tai ilman.

AEG-liesituulettimen suodattimet

Lisää liesituulettimen suodattimista

Liesituulettimen suodattimia tulisi huoltaa, jotta keittiösi pysyy raikkaana ympäri vuoden. Rasvasuodattimet vangitsevat ruokahiukkasia jättäen ilman sekä keittiön pinnat puhtaiksi. Aktiivihiilisuodattimet taas ovat parhaita hajujen vangitsijoita ja poistajia. Joissain liesituulettimissa on kestosuodattimet, jotka voi puhdistaa ja käyttää uudelleen, kun taas toiset käyttävät kertakäyttöisiä suodattimia. Valitsitpa sitten millaisen liesituulettimen tahansa, muista puhdistaa tai vaihtaa suodatin säännöllisesti.