Tutustu

Liesituulettimiin

AEG -induktiokeittotasolla kypsyviä ruokia AEG-liesituulettimen poistaessa höyryt

Huomaamaton vai silmiinpistävä. Se on oma valintasi.

Kaikki liesituulettimemme poistavat höyryt keittiöstäsi nopeasti. Niillä ei olekaan sitten muuta yhteistä. Valitse liesituulettimesi makusi mukaan – valikoimaan kuuluu silmiinpistävä Décor -malli kuten Skylight -liesituuletin (kuvassa) ja keittiöösi integroituva Discreet -malli.

Täydellinen keittiön ilmapiiri

Täydellinen ilmapiiri

Mausta. Maista. Taiteile. Nauti. Ruoanlaitossa on kyse nautinnosta. SilentTech -tekniikan avulla luot rauhallisen ja täydellisen ilmapiirin ruokien valmistamiseen. LED -valot luovat miellyttävän valaistuksen kun taas Breeze -toiminto puhdistaa ilman ruoanlaiton jälkeen täydellistä ilmapiiriä varten.

Raikkaampi keittiö, hands-free

Kun ruoanlaitto vie kaiken huomiosi, hands-free -liesituulettimemme toimivat intuitiivisesti keittiösi säilyttämiseksi puhtaana ja raikkaana. Hob2Hood -toiminto vastaa kaikkiin tarpeisiin käynnistämällä puhaltimen automaattisesti ja säätämällä sen tehoa ruoanlaiton mukaan. Tehokas moottori poistaa heti höyryt.

Pannussa valmistuvia merenherkkuja

Luotettavaa suorituskykyä

Tehokkaiden liesituulettimien avulla saat keittiöösi puhdasta ja raikasta ilmaa heti ruoanlaiton jälkeen. Älykäs suodatus tarkoittaa, ettei mekanismiin kerry rasvaa ja sen puhdistaminen on helpompaa. Tämän lisäksi epämiellyttävät hajut pidetään helposti poissa. Yksityiskohdilla on merkitystä, päivä toisensa jälkeen.

Erinomainen A/A+-luokan energiatehokkuus

Tehokas ja lähes äänetön harjaton moottori rauhallista ilmapiiriä varten

Hyvä näkyvyys koko keittoalueelle säädettävillä LED-valoilla

Tyylikäs ja saumaton malli kaikkiin keittiöihin

Minimaalinen ylläpito helposti puhdistettavan tasaisen pinnan ansiosta

Tyylikkäällä kaukosäätimellä tarkasti hallittavat tehotasot

Säätää tehotason automaattisesti valmistettavan ruoan mukaan Hob2Hood:n avulla

Huippuluokan teho suurimmissakin keittiöissä

Kestävää tehoa ruostumattomasta teräksestä valmistetun rasvasuodattimen ansiosta

Induktiokeittotasolla kypsyvä lohiruoka liesituulettimen poistaessa ylimääräiset höyryt
Laaja valikoima

Oman Hob2Hood -yhdistelmän löytäminen on helppoa laajasta valikoimasta.

Tyylikäs AEG -liesituuletin

Oma keittiösi, oma tyylisi

Suuri Hob2Hood -imuteho tyylikkäästi. AEG tarjoaa markkinoiden laajimman vastaavaa tekniikkaa käyttävän tuotevalikoiman. Laajimmasta yhdistettyjen keittotasojen ja liesituulettimien valikoimastamme löydät keittiöösi helposti täydellisen tyylin ja toimivuuden yhdistelmän. Eikä tehosta tarvitse tinkiä lainkaan!

AEG-liesituulettimen suodattimet

Lisää liesituulettimen suodattimista

Säilytä keittiösi raikkaana koko vuoden huoltamalla liesituulettimen suodattimia. Rasvasuodattimet poistavat ruokajäämät jättäen ilman ja pinnan puhtaaksi. Hiilisuodattimet puolestaan poistavat hajut. Joissakin liesituulettimissa on kestosuodattimet, jotka voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen, kun taas muissa on kertakäyttöiset suodattimet. Valitsitpa sitten millaisen liesituulettimen tahansa, muista puhdistaa tai vaihtaa suodattimet säännöllisesti.