Tutustu

Astianpesukoneisiin

Markkinoiden ensimmäinen

Astianpesukoneen tyhjentäminen ja täyttäminen on nyt helpompaa kuin koskaan

AEG:n ComfortLift-astianpesukone

Nostaa sopivalle korkeudelle

ComfortLift -astianpesukone sisältää markkinoiden ensimmäisenä tasaisesti toimivan nostomekanismin, joka nostaa alakorin. Sen ansiosta koneen tyhjentäminen ja täyttäminen on helpompaa kumartumatta. ComfortRails -kiskot liu'uttavat korin sen jälkeen takaisin paikoilleen lautasia heiluttamatta.

 • Satelliittisuihkuvarsi
  1
  Puhdistaa tehokkaasti nurkat

  Satelliittisuihkuvarsi puhdistaa tehokkaasti nurkat, jotka saattaisivat jäädä tavanomaisilta astianpesukoneilta pesemättä. 

 • Delicate glassware
  2
  Paras mahdollinen suoja

  Suojaa lasisi ja pidä ne kiiltävinä. SoftGrips -pidikkeet suojaa myös arkalaatuisimmat lasisi naarmuilta.

 • AEG -pesukoneen ComfortRails
  3
  Aina hellävarainen astioillesi

  ComfortRails -liukukiskojen avulla voit liu'uttaa astioitasi hellävaraisesti ilman että lautaset kolistelevat.

AEG SoftGrips ja SoftSpikes jotka pitävät lasia paikallaan

Paras lasinhoito

Samppanjaa kannattaa nauttia ensiluokkaisista laseista. ProClean™ -koneen pehmeät Soft pidikkeet sekä SoftSpikes® pitävät lasit tukevasti ja tarkasti pystyssä. ProClean™ -astianpesukoneen avulla lasisi ovat aina valmiina kaikkia tilaisuuksia varten.

 

 

 

 

Luonnollinen kuivaus

Astiasi ovat aina valmiina AirDry -toiminnon ansiosta. Uusi teknologia ProClean™ -astianpesukoneessa käyttää luonnollista ilmankiertoa kuivatakseen astiasi. 10 minuuttia ennen pesuohjelman loppua ovi avautuu automaattisesti, jotta ilma pystyisi kiertämään koneessa. Toiminto säästää aikaa, vähentää energiankulutusta ja tekee astioistasi tahrattoman puhtaita.

AEG:n lasiteline pitää kuohuviinilasit varmasti paikoillaan

Palkittu suoja

Hienoimpienkin lasien turvallinen pesu astianpesukoneessa. Palkittu lasiteline pitää jopa 8 lasia paikoillaan pesuohjelman aikana pehmeiden ja joustavien piikkien ansiosta. Teline voidaan säätää kooltaan erilaisiin laseihin ja se sopii täydellisesti astianpesukoneen alaosaan, jotta voisit aina nauttia kirkkaan puhtaista laseista ja pestä ne huoletta astianpesukoneessa.

Muita ominaisuuksia

Enemmän tilaa ja joustavuutta

ProClean™ -pesukoneella voit pestä helposti suurimmatkin astiamäärät juhlien jälkeen. XXL -altaaseen mahtuu jopa 15 astiastoa, mikä tekee koneesta markkinoiden tilavimman. Valmistitpa ruokaa sitten lukuisille vieraille tai suurikokoisissa keittoastioissa, suurempienkin kuormien pesu onnistuu nyt helposti. Se ei myöskään vie enemmän keittiön tilaa.

Kirkkaan puhdas viinilasi ja pannut

Huolella hiotut ohjelmat

AEG -astianpesukoneet ovat suunniteltu käsittelemään useita erityyppisiä astioita, joiden vaatima pesuteho vaihtelee. ProClean™ -valikoiman Sensorlogic -toiminto arvioi kahden anturin avulla astioiden koon ja likaisuuden. Sen jälkeen se hienosäätää valitun ohjelman vastaamaan astioittesi pesutarpeita.

Erinomainen puhtaus, puolet pienempi vedenkulutus

Korkealuokkaiset puhdistustulokset kuluttaen puolet vähemmän vettä tavalliseen astianpesukoneeseen verrattuna. Uusi WaterSave -järjestelmä on vedenkulutuksen kannalta yksi markkinoiden tehokkaimmista. Vesisäiliöön jää jokaisen ohjelman aikana hiukan vettä sen käyttämiseksi uudelleen seuraavan ohjelman esipesun aikana. ProClean™ säästää 2100 litraa vuodessa tavalliseen astianpesukoneeseen verrattuna – mikä vastaa 12 kylpyammeellista vettä.

AEG:n ProClean Extra Silent -ohjelma

Nauti hiljaisuudesta

ProClean™ -astianpesukoneet parantavat elämänlaatuasi hiljaisella toiminnallaan. Koneemme ovat luokkansa hiljaisimmat, sillä Extra Silent -ohjelman melutaso on vain 37 dB(A). Voit siis järjestää illalliskutsut tai nauttia rauhassa lasin viiniä. Ajanheijastustoiminto heijastaa lattiaan punaisen valon merkiksi ohjelman käynnistymisestä ja päättymisestä.