Tutustu

Astianpesukoneisiin

Markkinoiden ensimmäinen

Astianpesukoneen tyhjentäminen ja täyttäminen on nyt helpompaa kuin koskaan

AEG:n ComfortLift-astianpesukone

Nosta tasoa

ComfortLift-astianpesukone sisältää markkinoiden ensimmäisenä tasaisesti toimivan nostomekanismin, joka nostaa alakorin. Sen ansiosta koneen tyhjentäminen ja täyttäminen on helpompaa kumartumatta. ComfortRails-kiskot liu'uttavat korin sen jälkeen takaisin paikoilleen lautasia heiluttamatta.

 • Satelliittisuihkuvarsi
  1
  Puhdistaa tehokkaasti nurkat

  Satelliittisuihkuvarsi puhdistaa tehokkaasti nurkat, jotka saattaisivat jäädä tavanomaisilta astianpesukoneilta pesemättä. 

 • Pidä huolta laseistasi
  2
  Paras mahdollinen suoja

  Suojaa lasisi ja pidä ne kiiltävinä. SoftGrips-pidikkeet suojaa myös arkalaatuisimmat lasisi naarmuilta.

 • AEG-pesukoneen ComfortRails
  3
  Aina hellävarainen astioillesi

  ComfortRails-liukukiskojen avulla voit liu'uttaa astioitasi hellävaraisesti ilman että lautaset kolistelevat.

AEG SoftGrips ja SoftSpikes jotka pitävät lasia paikallaan

Lasisi ansaitsevat parasta

Käytä rohkeasti erilaisia samppanja- ja viinilaseja. XXL-koneen pehmeät SoftGrips ja SoftSpikes® -pidikkeet pitävät lasit tukevasti ja tarkasti pystyssä, joten voit aina pestä ne hellävaraisesti. XXL-astianpesukoneen ansiosta lasisi ovat aina valmiina kaikkia tilaisuuksia varten.

 

 

 

 

Luonnollinen kuivaus

Astiasi ovat aina valmiina AirDry-toiminnon ansiosta. Astianpesukoneidemme teknologia käyttää luonnollista ilmankiertoa astioiden kuivaamiseen. 10 minuuttia ennen pesuohjelman loppua ovi avautuu automaattisesti, jotta ilma pääsee kiertämään koneessa. Toiminto säästää aikaa, vähentää energiankulutusta ja tekee astioistasi tahrattoman puhtaita.

AEG:n lasiteline pitää kuohuviinilasit varmasti paikoillaan

Palkittu suoja laseille

Hienoimpienkin lasien turvallinen pesu astianpesukoneessa. Palkittu lasiteline pitää jopa 8 lasia paikoillaan pesuohjelman aikana pehmeiden ja joustavien piikkien ansiosta. Teline voidaan säätää kooltaan erilaisiin laseihin ja se sopii täydellisesti astianpesukoneen alaosaan, jotta voisit aina nauttia kirkkaan puhtaista laseista ja pestä ne huoletta astianpesukoneessa.

Muita ominaisuuksia

Enemmän tilaa ja joustavuutta

Tilavaan XXL-pesukoneeseen mahtuu jopa 15 astiastoa. Valmistaessasi ruokaa suurelle porukalle tai käyttäessäsi suurikokoisia keittoastioita, tiskien pesu onnistuu nyt helposti. Astianpesukone ei myöskään vie enemmän keittiön tilaa, joten se on joustava ratkaisu keittiöön kuin keittiöön.

Kirkkaan puhdas viinilasi ja pannut

Huolella hiotut ohjelmat

AEG-astianpesukoneet ovat suunniteltu käsittelemään useita erityyppisiä astioita, joiden vaatima pesuteho vaihtelee. XXL-astianpesukoneiden Sensorlogic-toiminto arvioi antureidensa avulla astioiden koon ja likaisuuden, minkä jälkeen se hienosäätää valitun ohjelman vastaamaan astioiden pesutarpeita.

Erinomaista puhtautta pienemmällä vedenkulutuksella

WaterSave-järjestelmä kuluttaen puolet vähemmän vettä tavalliseen astianpesukoneeseen verrattuna. Vesisäiliöön jää jokaisen ohjelman aikana hiukan vettä sen käyttämiseksi uudelleen seuraavan ohjelman esipesun aikana. WaterSave säästää 2100 litraa vuodessa tavalliseen astianpesukoneeseen verrattuna – mikä vastaa 12 kylpyammeellista vettä.

Extra Silent -ohjelma on hiljainen

Nauti hiljaisuudesta

XXL-astianpesukoneet parantavat elämänlaatuasi hiljaisella toiminnallaan. Koneemme ovat luokkansa hiljaisimmat, sillä Extra Silent -ohjelman melutaso on vain 37 dB(A). Voit siis järjestää illalliskutsut tai nauttia rauhassa lasin viiniä. Ajanheijastustoiminto heijastaa lattiaan punaisen valon merkiksi ohjelman käynnistymisestä ja päättymisestä.