AutoDose

AutoDose

Tarkka pesuaineen ja huuhteluaineen annostelu

Ei koskaan liikaa eikä liian vähän pesuainetta AutoDosen ansiosta. Älykäs teknologia annostelee juuri oikean määrän pesuainetta ja huuhteluainetta jokaiselle pesuohjelmalle, säilyttäen vaatteidesi ulkomuodon pitkään.

Suojaa vaatteita ja säästä jopa 60% pesuaineen määrässä AutoDosella*

Autodosen avulla sinun ei tarvitse annostella pesu- ja huuhteluainetta uudelleen jokaista pesua varten. Pesukoneen sensorit laskevat optimaalisen pesuaineen määrän jokaista pesuohjelmaa kohden. Tämän ansiosta pesukone käyttää jopa 60% vähemmän pesuainetta*, mikä vähentää puuvillavaatteiden kulumista.

* Perustuu sisäiseen testiin, jossa 2 kg:n täyttöön AutoDosella käytettyä pesuainetta verrataan keskimääräiseen manuaaliseen pesuainemäärään.

4 LOKERON VERRAN JOUSTAVUUTTA

Tukeva pesuainelokero sallii vuorottelun manuaalisen ja automaattisen pesuaineen täytön välillä, sekä nestemäisille että jauhemaisille pesuaineille. Neljä suurta osiota tekevät lokeron täytöstä ja puhdistamisesta helppoa.

1. Lokero pesuaineelle
2. Lokero huuhteluaineelle
3. Manuaaliset lokerot, joita voi käyttää automaattisten ohella esim. kun halutaan erillinen pesuaine valkopyykille, mustalle pyykille tai vettä hylkivillä ominaisuuksilla varustetuille vaatteille

Lue lisää lokerosta mobiilisovelluksessamme My AEG Care.

Tutustu My AEG -sovelluksen ominaisuuksiin

My AEG Care -sovellus on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellistä pesutukea. Mukauta AutoDose-asetuksia tarpeidesi mukaan ja vastaanota ilmoitus, kun pesuaine on vähissä. Pesurutiinien hallitseminen älypuhelimesta on kätevää.

Anna AutoDose:n hoitaa pesuaineen annostelu

AutoDosella varustetut pyykinpesukoneemme ovat itseannostelevia. Pesu- ja huuhteluaineen määrä perustuu pesukoneen täyttökuormaan, jonka ansiosta pesu- ja huuhteluainetta ei kulu turhaan.