AutoDose
AutoDose

Tarkka pesuaineen ja huuhteluaineen annostelu

Ei koskaan liikaa eikä liian vähän pesuainetta AutoDosen ansiosta. Älykäs teknologia annostelee juuri oikean määrän pesuainetta ja huuhteluainetta jokaiselle pesuohjelmalle, säilyttäen vaatteidesi ulkomuodon pitkään.

TARKKAA PESUAINEEN ANNOSTELUA. TEHOKASTA HUOLENPITOA.

Jokainen pesukerta vaatii eri määrän pesuainetta. Jätä pesuaineiden mittaaminen AutoDoselle, eikä sinun enää koskaan tarvitse miettiä kuinka paljon on liian paljon.

Älykäs AutoDose-toiminto annostelee automaattisesti ja tarkkaan sopivan määrän pesuainetta sekä huuhteluainetta juuri oikealla hetkellä pesun aikana. Kone punnitsee vaatteet rummussa ja valikoi joukkoon täydellisen määrän pesuainetta jopa 20 peräkkäisen pesukerran ajan*! Tämä ei ainoastaan ole helppoa ja käytännöllistä, vaan myös hyväksi vaatteille.

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti AutoDose-pesukoneestasi, lataa My AEG Care -sovellus.

*perustuu keskimääräiseen pesumäärään (viite JRC109033 EUR 28809 EN)

4 LOKERON VERRAN JOUSTAVUUTTA

Tukeva pesuainelokero sallii vuorottelun manuaalisen ja automaattisen pesuaineen täytön välillä, sekä nestemäisille että jauhemaisille pesuaineille. Neljä suurta osiota tekevät lokeron täytöstä ja puhdistamisesta helppoa.

1. Lokero pesuaineelle
2. Lokero huuhteluaineelle
3. Manuaaliset lokerot, joita voi käyttää automaattisten ohella esim. kun halutaan erillinen pesuaine valkopyykille, mustalle pyykille tai vettä hylkivillä ominaisuuksilla varustetuille vaatteille

Lue lisää lokerosta mobiilisovelluksessamme My AEG Care.

TARKKA PESUAINEEN ANNOSTELU. TEHOKAS HUOLENPITO.

Liian suuri tai pieni määrä pesuainetta voi vahingoittaa vaatteitasi, mutta AutoDose annostelee juuri oikean määrän jokaiselle pesukerralle, varmistaen että puuvillavaatteista pidetään huolta jokaisella pesulla – pitäen ne hyväkuntoisina pidempään.

3 x kestävämpi suoja kulumista vastaan*

Pesuaineen yliannostelu vahingoittaa vaatteittesi kuituja ajan myötä, jolloin ne kuluvat nopeammin. Teknologiamme ansiosta, puuvillavaatteet säästyvät kulumiselta, kutistumiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

*Puuvillan kuluminen testattu voimaa käyttäen. Puuvilla pesty 30 asteessa 30 kertaa AEG:n AutoDose-pesukoneella vs. 10 kertaa kilpailijan itseannostelevalla pesukoneella.

Pidä valkopyykkisi valkoisena

Liian pieni määrä pesuainetta muuttaa valkoiset vaatteet asteittain harmaimmiksi, koska pyykki ei puhdistu kunnolla. AutoDosen teknologian ansiosta voit luottaa siihen, että pesu- ja huuhteluainetta on joka pesukerralla juuri oikea määrä.

VÄLTY ARVAILULTA MY AEG CARE -SOVELLUKSEN ANSIOSTA

My AEG Care -sovellus on suunniteltu helpottamaan pyykinpesua. Voit tehdä AutoDose-asetuksista saumattomasti mielesi mukaiset ja saat myös ilmoituksen kun pesuaine on vähissä. Tee pyykinpesusta mukavaa älypuhelimesi avulla.

My AEG Care -mobiilisovellus