MY AEG -SOVELLUS

MY AEG -SOVELLUS

Unohda pyykinhoito-ohjeiden etsiminen ja hoito-ohjeiden selvittäminen Googlen avulla. Tutustu alan ammattilaiseen: MY AEG -SOVELLUKSEEN. Yhdistä laitteet sovellukseen saadaksesi ylivertaista huolenpitoa vaatteillesi älykkäämmin ja nopeammin. Tämän teknologian avulla voimme käsitellä tehokkaasti jopa 48 eri tekstiiliä ja 40 erilaista tahraa. Se on intuitiivista, välitöntä, räätälöityä huolenpitoa vaatteillesi - kaikki älylaitteesi kautta.

LATAA

ÄLYKÄSTÄ HOITOA

Ei pelkkää pesua ja kuivausta vaan perusteellista pyykinhoitoa. Sovelluksen avulla voit yksinkertaisesti valita tekstiilityypin, värin ja likaisuustason - My AEG -sovellus suosittelee parasta ohjelmaa ja lähettää sen automaattisesti pesukoneeseen. Se on älykästä hoitoa. Intuitiivisen Care Advisor -toiminnon avulla säilytät vaatteesi uudenveroisina pitempään - se tarjoaa ensiluokkaista hoitoa suosittelemalla pyykeillesi aina parasta ohjelmaa.

MUKAUTETTUA PYYKINHOITOA

Suunniteltu mukautettuun pyykinhoitoon. Voit tallentaa omat asetuksesi, kuten mukautetut Care Advisor -ohjelmat, käyttämällä My Favourites -toimintoa. Mahdollistaa jopa 6 pesuohjelman ja 6 kuivausohjelman tallentamisen nopeaa käyttöä varten. Voit säästää aikaa pesemällä usein käyttämäsi vaatteet helposti yhdellä napsautuksella.

AEG:n 9000-sarjan älylaiteyhteensopivat pesukoneet käyttävät uraauurtavaa SoftWater-tekniikkaa tekstiileille mahdollisesti haitallisten vedessä olevien epäpuhtauksien poistamiseksi. Hellävaraisempi käsittely takaa, ettei musta väri haalistu ja että värilliset pyykit säilyvät uudenveroisina.

AEG:n 8000-sarjan älylaiteyhteensopivilla kuivausrummuilla voit kuivata arkalaatuisimmatkin vaatteesi. Woolmark-sertifioinnin saaneet kuivausrumpumme käyttävät ainutkertaista AbsoluteCare®-järjestelmää. Puserosi säilyttävät alkuperäisen muodon ja rakenteen, ei kutistumisvaaraa.

TÄYDELLINEN HALLINTA

Voit käynnistää koneen My AEG -sovelluksella ja tarkistaa pesuohjelman tilan mistä tahansa kotonasi.
Valitse haluamasi pesuohjelma ja Wi-Fi-symboli My AEG -sovelluksessa. Kytket tällöin päälle etäkäynnistystilan. Sovellus näyttää ohjelman tilan tarkkailunäytössä ja ilmoittaa, kun ohjelma päättyy. Täydellinen pyykinpesun hallinta My AEG -sovelluksen avulla.

KUIVAUS KUIVAUSRUMMUSSA

Pesu kattaa ainoastaan puolet pyykinhoidosta - pyykkien oikeaoppinen kuivaus on tärkeä osa pyykinhoitoa. My AEG -sovellus toimii yhtä hyvin kuivausrumpusi kanssa. Care Advisor -toiminto valitsee ohjelman automaattisesti tarpeidesi mukaan. Voit tallentaa omat suosikkiohjelmasi My Favourites -toiminnolla ja hallita kuivausrumpuasi mistä tahansa kotonasi.

HOITO-OHJEOPAS

Ei enää epäselviä hoito-ohjemerkintöjä. My AEG -sovelluksen Care Advisor valitsee oikean ohjelman pesukoneessasi tai kuivausrummussasi pyykkiesi hoito-ohjemerkintöjen symbolien mukaan. Sinun tarvitsee vain valita hoito-ohjemerkinnässä olevat symbolit, sovellus valitsee ja lähettää sen jälkeen oikean ohjelman koneeseesi. Mukautettua hoitoa – kaikki tämä älypuhelimesta.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää My AEG -sovelluksesta, älylaiteyhteensopivista kodinkoneistamme vai tarvitsetko ohjeita Wi-Fi -yhteyden luomiseen? Usein kysytyt kysymykset -sivulta saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Haluatko aloittaa My AEG -sovelluksen ja yhteensopivan laitteen käyttämisen? Lataa pika-aloitusoppaamme ja luo yhteys.

Tarkistuslista

  • Apple: puhelin tai tabletti. Vähintään iOS 8.0 tai sitä uudempi
  • Android: puhelin tai tabletti. Vähintään Android 4.0.3 tai sitä uudempi
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, jossa WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internetyhteydellä
  • Varmista, että signaali on riittävän voimakas laitteen asennuspaikassa
  • Jos laite asennetaan kauas Wi-Fi-reitittimestä, verkkolaajennin voi olla tarpeen