Tuotetiedot

Vastapestyn pyykin tuntuma. Steam Fragrance pitää vaatteet upean näköisinä, tuntuisina ja tuoksuisena vain 15 minuutissa, ajansäästötoiminnolla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Raikasta vaatteesi. Höyryllä

Vastapestyn pyykin tuntuma. Steam Fragrance pitää vaatteet upean näköisinä, tuntuisina ja tuoksuisena vain 15 minuutissa, ajansäästötoiminnolla.

Steam Fragrance. Raikkaan tuoksuiset vaatteet pesemättä

Steam Fragrance -hajusteessa yhdistyy raikas sitruunan ja pehmeä kukka, joka jättää vaatteisiin raikkaan tuoksun ja puhtaan tuntuman.

Steam Fragrance. Raikkaat vaatteet 96 % vähemmän vettä*

Steam Fragrance käyttää 96 % vähemmän vettä. Höyryn käyttäminen täysien pesuohjelmien sijaan on ympäristöystävällisempää ja saa vaatteet tuntumaan ja näyttämään uusilta pidempään.

*Käytä höyryä vaatteiden raikastamiseen ja säästä yli 40 l vettä pesuohjelmaa kohden, testattu 1 kg:lla hellävaraista käsittelyä vaativia vaatteita, verrattuna hienopesuohjelmaan.

Raikkaat vaatteet, nopeasti. Steam Fragrance -hajusteella

Raikkaat vaatteet käden käänteessä. Lisää huuhteluainelokeroon enintään 20 ml hajustetta käyttämällä Steam Fragrance -pullon korkkia. Näin helppoa on saada vaatteet tuoksumaan raikkailta. Etsi pesukoneen ohjauspaneelista kukka-kuvake.

Steam Fragrance. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

Steam Fragrance täysin kierrätettävässä PET pakkauksessa. Ympäristöystävällisempi tapa pitää vaatteet raikkaina.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa