Tuotetiedot

FreshScent Pure Steam -höyrytuoksu AEG 7000, 8000 & 9000 -sarjojen edestä täytettäviin pesukoneisiin ja kuivaaviin pesukoneisiin. Vähentävät pesutarvetta ja sitä kautta vähentävät vaatteiden kulumista pidentävät niiden käyttöikää. Sisältää 1 kierrätetystä muovista valmistettu 300 ml pullo (rittoisuus n. 15 sykliä).

Tärkeimmät ominaisuudet

Raikasta vaatteesi. Höyryllä

Vastapestyn pyykin tuntuma. Steam Fragrance pitää vaatteet upean näköisinä, tuntuisina ja tuoksuisena vain 15 minuutissa, ajansäästötoiminnolla.

Steam Fragrance. Raikkaan tuoksuiset vaatteet pesemättä

Steam Fragrance -hajusteessa yhdistyy raikas sitruunan ja pehmeä kukka, joka jättää vaatteisiin raikkaan tuoksun ja puhtaan tuntuman.

Steam Fragrance. Raikkaat vaatteet 96 % vähemmän vettä*

Steam Fragrance käyttää 96 % vähemmän vettä. Höyryn käyttäminen täysien pesuohjelmien sijaan on ympäristöystävällisempää ja saa vaatteet tuntumaan ja näyttämään uusilta pidempään.

*Käytä höyryä vaatteiden raikastamiseen ja säästä yli 40 l vettä pesuohjelmaa kohden, testattu 1 kg:lla hellävaraista käsittelyä vaativia vaatteita, verrattuna hienopesuohjelmaan.

Raikkaat vaatteet, nopeasti. Steam Fragrance -hajusteella

Raikkaat vaatteet käden käänteessä. Lisää huuhteluainelokeroon enintään 20 ml hajustetta käyttämällä Steam Fragrance -pullon korkkia. Näin helppoa on saada vaatteet tuoksumaan raikkailta. Etsi pesukoneen ohjauspaneelista kukka-kuvake.

Steam Fragrance. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

Steam Fragrance täysin kierrätettävässä PET pakkauksessa. Ympäristöystävällisempi tapa pitää vaatteet raikkaina.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä