Induktiotaso liesituulettimella

Induktiotaso liesituulettimella

Huomioitavaa ennen ostoa

Jotta voit tehdä varman valinnan hankkiessasi induktiotasoon liesituulettimella, olemme koonneet tänne kaiken hyödyllisen tiedon. Osto-oppaamme auttaa sinua valitsemaan sopivan tuotteen keittiöösi.

Vapautta keittiösuunnitteluun

Induktiotasot liesituulettimella antavat vapauden keittiösuunnittelusi viimeistelyyn. Voit suunnitella keittiösi juuri sellaiseksi kuin unelmoit ajattelematta liesiuulettimen paikkaa. Asenna induktioliesituuletin keittiösaarekkeeseen, jolloin voit helposti seurustella vieraiden kanssa, tai ikkunan eteen, jotta voit nauttia puutarhanäkymistä. Jos haluat säästää tilaa, asenna se seinän eteen ja käytä yläkaappia säilytykseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tila lieden alla

Liesituulettimella varustetun induktiotason alle voit asentaa laatikon, jossa on täysi syvyys. Tämä antaa enemmän säilytystilaa suuremmille keittiövälineille, kuten kattiloille ja paistinpannuille. Liesituulettimella varustettu induktiotaso voidaan asentaa vähintään 4 mm:n työtasoille.

Asennettu ja valmis

AEG:n induktiotaso liesituulettimella on helppo ja nopea asentaa. Keittotaso on kiertoilmatilassa asennettavissa myös ilman erillisiä poistoputkia. Ilma kiertää sillon turvallisesti alakaapissa siihen erikseen rakennetussa tilassa. Innovatiivinen suodatusjärjestelmämme kerää kosteutta, jotta keittiökaapit eivät ajan myötä vahingoittuisi.

Mitä tarkoittaa asennus poistoilmalla tai kiertoilmalla?

Kiertoilmatilassa ilma kiertää alakaapin sisällä tai puhalletaan esimerkiksi alasokkelin kautta takaisin huoneilmaan. Toinen vaihtoehto on johtaa poistoilma hormia pitkin ulkoilmaan.

 • Kiertoilmatilan edut

  Laitteiden tuottama lämpöenergia jää sisäilmaan, minimoiden energiahävikin.

  Ei putkijärjestelmää.

  Ei tarvetta purkaa tai rei'ittää seiniä ja muita rakenteita.

 • Poistoilman ulospuhaltamisen edut

  Tehokas ilmanvirtaus.

  Tehokas hyötysuhde myös matalalla teholla.

  Ei lisäkustannuksia aktiivihiilisuodattimista.

2-in-1 yhdistelmäsuodatin

2-in-1-suodatimessa yhdistyy rasvan- ja kärynpoisto. Kun halutaan kierrättää poistoilma takaisin huoneilmaan, on tämä suodatin tarpeen.

Rasvasuodatin ulospuhallukseen

Rasvasuodatin auttaa suodattamaan ruoanlaiton yhdydessä syntyvää rasvaa. Rasvasuodatin on aina tarpeellinen, eikä muita suodattimia tarvita silloin, kun poistoilma ohjataan ulos.

2-in-1-suodattimien puhdistus

Päivittäinen puhdistus - alle 100 käyttötuntia:

Jos puhdistat suodattimen ennen ilmoitusta (se lähetetään 100 käyttötunnin jälkeen), huuhtele suodatin lämpimällä vedellä. Älä käytä pesuainetta. Käytä tarvittaessa pehmeää sientä rasvakerrostumien poistamiseen. Suodatin voidaan laittaa uuniin korkeintaan 60°C lämpötilaan enintään 15 minuutiksi.

 

Suodattimen regenerointi - yli 100 käyttötuntia:

100 tunnin käytön jälkeen saat ilmoituksen suodattimen puhdistamisesta. Aseta suodatin astianpesukoneeseen ilman pesuainetta ja muita astioita. Valitun pesuohjelman tulee olla 65-70°C. Kun suodatin on pesty, aseta se uuniin 80°C-110°C lämpötilaan tunniksi. 2-in-1-suodatin voidaan regeneroida jopa 8 kertaa ennen kuin se on vaihdettava.

Rasvasuodattimen puhdistus

Rasvasuodatin voidaan huuhdella kuumalla vedellä ja pesuaineella tai laittaa astianpesukoneeseen pesuaineen kanssa. Se voidaan puhdistaa niin monta kertaa kuin haluat ilman vaihtoa.

Suodattimen ostaminen

Huomioi, että suodatintyyppi vaihtelee valitsemasi keittotason mukaan. Vieraile myymälässämme ja etsi tuote/mallitunnus löytääksesi oikeat osat ja tarvikkeet.

 • Bridge -keittotasomme
  Bridge ikoni
  Bridge

  Yhdistä kaksi keittoaluetta Bridge-toiminnolla ja saat yhden suuren keittoalueen, johon mahtuu isommat kattilat ja pannut.

 • Paljon ruokaa Double bridge-keittotasolla
  Double bridge ikoni
  Double bridge

  Bridgen avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta ja saada näin suuremman keittoalueen. DoubleBridge-toimintoa voidaan käyttää keittotason molemmilla puolilla.

 • Flexibridge-keittotasolla kypsentyvä pata
  Flexibridge ikoni
  Flexibridge®

  Flexibridge® antaa sinun säätää keittotason pintaa yhdistämällä jopa neljä keittoaluetta. Kypsennä useilla erikokoisilla kattiloilla ja pannuilla äärimmäisen joustavuuden saavuttamiseksi.

 • Ruoanlaittoa Double FlexiBridge® -keittotasolla
  Double flexibridge ikoni
  Double FlexiBridge®

  Säädä keittotason pintaa ja yhdistä jopa neljä eri vyöhykettä Flexibridge®:llä. Kypsennä useilla erikokoisilla kattiloilla ja pannuilla äärimmäisen joustavuuden saavuttamiseksi. Double FlexiBridge® -toiminnolla pääset käyttämään tätä toimintoa keittotason molemmilla puolilla.

 • Breeze-toiminto käytössä keittiössä
  Breeze keittotaso ikoni
  Breeze

  Haluat nauttia ateriasi, kun ruoka on valmis. Breeze-toiminto puhdistaa keittiön ilman lähes äänettömästi häiritsemättä ympäristöäsi ja illallisvieraitasi.

 • Ruoanlaittoa Hob2hood® -keittotasolla
  Hob2hood ikoni
  Hob2hood®

  Hob2hood®-tekniikan ansiosta keittotaso on yhteydessä liesituulettimeen. Jos käännät keittotason lämpötilaa ylös tai alas, liesituuletin mukautuu vastaavasti.

Yhdistetty Wi-Fi

Yhdistetty Wi-Fi

Yhdistä keittotaso My AEG Kitchen -sovellukseen ja ota kaikki irti tuotteestasi. Sovelluksen kautta voit ohjata keittotasoasi ja lukea hyödyllisiä oppaitamme, jotka opettavat sinua käyttämään kaikkia tuotteen toimintoja. Sovellus voi jopa lähettää sinulle viestin, kun on aika vaihtaa suodatin.

Oletko valmis ostoksille?
Tai haluatko lukea lisää keittotasoistamme