Induktiotaso liesituulettimella
Induktiotaso liesituulettimella

Saat jopa 200 euroa takaisin!

Kun ostat AEG:n induktiotasoliesituulettimen joltakin valikoiduista keittiömyyjistämme, saat jopa 200 euron ostohyvityksen valitsemastasi tasosta riippuen.

Osallistu cashback-kampanjaan täällä

Osta induktiotasoliesituuletin

Tarjous koskee vain valikoituja AEG:n induktiotasoliesituulettimia (katso mallit alta), jotka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä Suomessa: HTH, KVIK, Novart, Puustelli.

Tarjous koskee ainoastaan allaolevia tuotteita 3.4.-2.7.2023 välisenä aikana.

CCK84543CB - 100 euroa rahaa takaisin
CCK84751CB - 150 euroa rahaa takaisin
CCE84779CB - 200 euroa rahaa takaisin

Sinun tulee rekisteröidä uusi induktiotasoliesituulettimesi 12 viikon kuluessa sen ostosta osallistuaksesi kampanjaan. Tuotteen viimeinen rekisteröintipäivä on 24.10.2023.

Lue täydelliset ehdot täällä

Toimi näin niin saat ostohyvityksen

1. Osta yksi valikoiduista induktiotasoliesituulettimista valikoidulta jälleenmyyjältä.

2. Säästä ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen.

3. Mene osoitteeseen: aegcashback.com/fi

4. Liitä ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen ja ilmoita tilinumerosi.

5. Kun rekisteröinti on suoritettu, saat rahat tilillesi kolmen viikon kuluessa.*

*Edellyttäen, että olet täyttänyt lomakkeen ohjeiden mukaan, eikä prosessin aikana ilmene ennalta-arvaamattomia viivästyksiä, joihin AEG ei voi vaikuttaa.

Täydelliset ehdot

Asiakaspalvelu

Kampanjaa koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen: info@aegcashback.com

Electrolux Oy Electrolux Ab
Lautatarhankatu 8 B
PL 1002
00580 Helsinki

Kuka voi osallistua?

Tämä kampanja koskee kaikkia yli 18-vuotiaita aikuisia, joilla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Kampanja ei koske työntekijöitä, jotka osallistuvat tämän kampanjan toteuttamiseen.

Tämä kampanja koskee vain AEG induktiotasoliesituulettimia, jotka on ostettu kampanjan aikana 3.4.-2.7.2023 AEG:n valtuutetulta jälleenmyyjältä Suomessa: HTH, KVIK, Novart, Puustelli. Katso kampanjatuotteet alta.

Kampanjaan eivät kuulu ostot, jotka tehdään Electroluxin/AEG:n kautta jakelijoiden, jälleenmyyjien, vuokraajien, vuokranantajien tai henkilöstön toimesta. Jakelijat, jälleenmyyjät, vuokraajat, vuokranantajat ja muut yritykset eivät voi osallistua kampanjaan asiakkaidensa puolesta suoraan tai välillisesti.

Kampanja hyväksyy vain rekisteröinnit, joihin lisätään pankkitilinumero. Koskee vain yhtä rekisteröintiä per asiakas ja tuote. Tätä kampanjaa ei voi yhdistää muihin saman tuotteen kampanjoihin tai tarjouksiin.

Kampanja-aika

Kampanja koskee vain Suomessa tehtyjä tuoteostoja 3.4.-2.7.2023 välisenä aikana. Kampanja-ajan ulkopuolella tehtyjä ostoja ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Malli
CCK84543CB - 100 €
CCK84751CB - 150 €
CCE84779CB - 200 €

Osallistu kampanjaan

Cashback-kampanjaan linkitetty ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen voidaan rekisteröidä vain kampanjasivulla: https://aegcashback.com/fi
3.4.-24.10.2023 välisenä aikana. Tämän ajanjakson ulkopuolella tehtyjä rekisteröintejä ei hyväksytä eikä kampanjahyvitystä makseta.

Kampanjasivua ylläpitää liikekumppanimme Qwamplify Nordics AB 556905-2094, Maria Skolgata 83, 118 53 Tukholma. Qwamplify Nordics AB vastaa tarvittavien taloustietojen keräämisestä ja cashbackin maksamisesta. Maksun suorittamista varten tarvitaan henkilötietoja, kuten etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja tilinumero IBAN-muodossa.

Tarvittavien maksutietojen lisäksi vaaditaan myös voimassa oleva ostokuitti tai kauppakirja tuoteluetteloineen rekisteröitymisen yhteydessä. Kuvassa tulee näkyä koko kuitti tai tilausvahvistus ja siinä tulee mainita tuotenimi/tuotenumero, ostopaikka ja ostopäivämäärä. Jos tavaran tuotenimi/tuotenumero ei näy kuitissa, tulee liittää mukaan myös asiakirja (tilausvahvistus, pakkausluettelo, kodinkoneluettelo), jossa tuotenumero on selvästi mainittu. Electrolux/AEG ja/tai kumppanimme varaavat oikeuden hylätä hyvityspyynnöt, jos asiakirjat katsotaan puutteellisiksi tai lukukelvottomiksi. Säilytä alkuperäinen ostokuitti tai kauppakirja siltä varalta, että sinun tulee esittää se myöhemmin.

Kumppanimme tavoitteena on, että maksu suoritetaan määritellylle tilinumerolle 3 viikon kuluessa hyväksytystä rekisteröinnistä. Maksu on sallittu vain suomalaisille pankkitileille.

Maksu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Electrolux/AEG voi hylätä maksupyynnön tai vaatia maksun takaisin, jos kyseessä on epärehellinen toiminta, luvaton rekisteröinti tai muut vastaavat olosuhteet.

Henkilötietojen käyttö

Keräämme sinulta tarvittavat henkilötiedot, kun osallistut tähän kampanjaan. Kumppanimme käsittelee näitä henkilötietoja, ja koko tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

Muut ehdot

Osallistumalla cashback-kampanjaan hyväksyt ehdot. Jos Electroluxilla/AEG on syytä epäillä petosta tai muita käyttöehtojemme rikkomuksia, pidätämme oikeuden hylätä hyvityshakemuksesi. Jos eväämme hakemuksesi, emme ole velvollisia korvaamaan rekisteröintiin ja/tai tuotteen ostamiseen liittyviä kuluja.

Electrolux/AEG pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai kampanjan toteutukseen. Kampanjan toteuttamiseen liittyvistä muutoksista tiedotetaan osoitteessa: https://aegcashback.com/fi

Electrolux/AEG varaa lisäksi oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jos epäillään petosta tai muuta käyttöehtojen rikkomista.

Palautukset

Kampanja koskee vain tehtyjä ostoksia. Electrolux/AEG pidättää oikeuden hylätä hyvityshakemuksen, jos kuluttaja on käyttänyt peruuttamisoikeuttaan tai muuten peruuttanut ostoksensa (poikkeuksena takuutapaukset ja muut Electroluxin vastuulla olevat tapaukset, kuten vialliset tuotteet). Mikäli cashback-kampanjan yhteydessä on suoritettu virheellinen maksu, kuluttaja sitoutuu maksamaan takaisin koko cashback-summan Electroluxille.