Säästä jopa 20 % kesäalessa –
LR956P16C

9000 AbsoluteCare® 10 kg Pyykinpesukone

Tuotetiedot
173 €  energiansäästöä
Paras energiansäästö Energiansäästön kultamitali Energiansäästön hopeamitali Energiansäästön pronssimitali Hyvä hinta/tehokkuussuhde Hintansa arvoinen
Tämä toimenpide avaa Yourekon energiansäästötyökalun.
Energiatehottomimpaan vastaavaan malliin verrattuna (FI)
hidden
Loppu varastosta
hidden
Seuraa tuotetta

Parempi kuin paras energialuokka* – luonnonvarojen säästämiseksi

Tämä AEG EcoLine -pesukone ylittää parhaan energiamerkinnän A:n vaatimukset eli se säästää erityisen paljon energiaa. AEG EcoLine -pesukoneet kuuluvat korkeimpaan energialuokkaan, ja niissä on luonnonvaroja käytön aikana säästäviä ominaisuuksia.

*Energiankulutukseltaan EU:n energiankulutuksen kynnysarvojen mukaan verrattuna A-merkinnän saaneisiin laitteisiin. **Saatavilla olevat ominaisuudet vaihtelevat tuotesarjoittain.
  • AEG tarjoaa 10 vuoden takuun uuden pyykinpesukoneesi, kuivausrumpusi tai kuivaavan pesukoneesi Inverter-moottorille. Osta ja rekisteröi tuotteesi 90 päivän kuluessa ostosta hyödyntääksesi takuun. Lue lisää

    Lue lisää
Max. täyttömäärä (kg)10
Max. linkousnopeus (kierr/min)1600
PaneeliA.5
Max. syvyys (mm)660
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
AbsoluteWash
AbsoluteWash
Älylaiteyhdistettävyys
Älylaiteyhdistettävyys
Tuotetiedot
AbsoluteCare® Pesukone käyttää ainutlaatuista tekniikkaa joka suodattaa ja puhdistaa veden pesun aikana, tämä takaa sen että vaatteiden väri ei haalistu.
AbsoluteCare® - SÄILYTTÄÄ UUDEN VAATTEEN TUNTUMAN PIDEMPÄÄN

AbsoluteCare® Pesukone käyttää ainutlaatuista tekniikkaa joka suodattaa ja puhdistaa veden pesun aikana, tämä takaa sen että vaatteiden väri ei haalistu.

*Ulkoinen värinpysyvyystesti suoritettiin punaisella polyesterillä SoftWater-tekniikalla 30 asteessa tehtyjen 50 pesuohjelman jälkeen **Sisäisessä testissä vähemmän kutistumista SoftWater-tekniikalla kovassa vedessä puuvillaohjelmalla pestyillä puuvillakankailla verrattuna suodattamattomaan veteen.
AEG - 10 kg pesukone - LR956P16C
"SÄILYTTÄÄ VÄRIT*. SÄILYTTÄÄ MUODON**"

Softwater-tekniikka suodattaa pesuvedestä mineraalit, ja säilyttää vaatteiden värit * ja muodon**. Jonka ansiosta vaatteitasi kestää pidempään ja mustat housut pysyvät mustina.

* Perustuu ulkoiseen testaukseen Softwater-teknologian vaikutuksesta mustan polyesterin värinkestoon 50 pesukerran jälkeen (pesulämpötila 30 °C). ** Sisäisen testauksen mukaan useiden puuvillakankaiden kutistuminen vähenee pestäessä vaate Puuvilla-ohjelmalla ja Softwater-teknologialla kovassa vedessä verrattuna suodattamattomaan kovaan veteen.
AEG - 10 kg pesukone - LR956P16C
100% TAHRATONTA 30 ASTEESSA - ABSOLUTEWASH 49 MINUUTTIA

AbsoluteWash on tehokas pesuohjelma joka puhdistaa vaatteet perusteellisesti alle tunnissa, 30 aseteessa. Suodatettu vesi tehostaa pesuaineen tehoa, jonka ansiosta 59 yleisintä kotioloissa syntyvää tahraa poistuu sataprosenttisesti.

*AbsoluteWash 49 min -ohjelmalla peseminen 30 asteessa 5 kg:n pyykkimäärällä poistaa 59 yleisintä kotitalouden tahraa täydellisesti.
AEG - 10 kg pesukone - LR956P16C
Vie laitteesi seuraavalle tasolle Wi-Fin avulla.

Käytä My AEG-Care sovellusta saadaksesi vinkkejä ja tallentaaksesi suosikki pesuohjelmasi. Mukauta pesuohjelmat ja ohjaa laitettasi opettamalla pesukoneellesi pesutarpeesi. Älykästä ja helppoa, älypuhelimella

AEG - 10 kg pesukone - LR956P16C
TEHOKAS, ALLE TUNNISSA, JOPA 30 ASTEESSA

PowerCare hyödyntää ainutlaatuista tekniikkaa pesuaineen nopeaan esisekoitukseen, joka varmistaa, että pesuaine leviää tasaisesti pyykkien päälle ja tuloksena on ällistyttävän puhdas lopputulos. Pesuaineen tehon aktivointi jo 30 asteessa ja erinomaisia pesutuloksia alle tunnissa.

AEG - 10 kg pesukone - LR956P16C
Raikasta* vaatteesi höyryllä ja nauti rypyttömistä tekstiileistä - 25 minuutissa

Steam Refresh poistaa vaatteista hajun ja rypy 25 minuutissa - myös vaatteista jotka vaativat hellävaraista käsittelyä. Mikäli haluat vielä raikkaamman tuntuman voit lisätä aromaattisen höyrytuoksun.

* Sisäinen testauksen mukaan Steam Refresh -ohjelma poistaa tupakanhajua.
Mies taittelee pyyhkeitä
Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia