Tuotetiedot

Laadukkaat vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön, ne edellyttävät samalla hellävaraista hoitoa. AEG:n pesukoneet säätävät ohjelman keston täyttömäärän mukaan vähentäen tekstiilien kulumista ja minimoiden ohjelman keston sekä veden- ja energiankulutuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

SÄÄTÄÄ PESUAJAN JA ENERGIANKULUTUKSEN AUTOMAATTISESTI PYYKKIMÄÄRÄN MUKAAN

6000 ProSense®pesukone säätää pesuajan ja energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan. Varmistaen että vaatteet pestään vain tarvittavan ajan, jotta väri ja muoto sailyy mahdollisimman pitkään.

PROSENSE® VÄHENNÄ VEDEN- JA ENERGIANKULUTUSTA JOPA 30 %*

ProSense® punnitsee, ja optimoi pesuohjelman automaattisesti täyttömäärän mukaan, vähentää veden ja energiankulutusta jopa 30%. Antureiden avulla jokaisen pesuohjelman kesto optimoidaan, jotta vaatteesi käsitellään hellävaraisesti jättäen niihin raikkaan tuntuman.

* Perustuu sisäiseen testaukseen, jossa mitattiin ProSense®-optimoidun 30 °C:n Puuvilla-ohjelman kesto, vedenkulutus ja energiankulutus 1 kg:n täyttömäärällä verrattuna täyteen täyttömäärään.

ENEMMÄN JOUSTAVUUTTA TIMESAVE PLUSSAN AVULLA – TEHOKAS PESU MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI

Valitsemalla TimeSave-asetuksen voit lyhentää ohjelman kestoa jopa kaksi kertaa, mikä mahdollistaa tehokkaan pesun mahdollisimman nopeasti.

Hygieniaohjelma poistaa 99.9% bakteereista ja viruksista

Swissatestin hyväksymä hygieniaohjelma on tehokas pesuohjelma, joka poistaa vaatteista yli 99,99 % bakteereista ja viruksista*. Pitämällä pesulämpötilan yli 60 asteessa voit myös vähentää allergeenien määrää.

*Testattu Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa ja MS2-bakteriofagi ulkoisessa testissä, jonka suoritti Swissatest Testmaterialien AG 2021 (testiraportti nro. 202120117)

Räätälöity pesuohjelma sekapyykille - MixLoad 69 min

MixLoad 69 min pesuohjelma mahdollistaa puuvillan ja synteettisten vaatteiden pesun samalla pesuohjelmalla, säätää energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan, puhdas lopputulos 30°C .

INVERTTERIMOOTTORI ON KESTÄVÄ JA ENERGIATEHOKAS

Energiatehokasta pesua pitempään invertterimoottorilla. Alhainen energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä tehokkaaseen pesuun.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä