
Tutustu höyryuunien valikoimaamm. Niissä innovatiivinen tekniikka kohtaa saumattoman muotoilun. Vie ruoanlaitto uudelle tasolle höyryn avulla. Säilytä maku, mehukkuus ja ravintoaineet, kun perinteiset uunin toiminnot yhdistyvät höyryn kanssa luodakseen yksinkertaisempaa ja inspiroivampaa ruoanlaittoa.

Höyryuuneja tarkkuudella. Maailmanluokan maut.
Höyryuunimme sopivat loistavasti leivontaan, grillaamiseen sekä perinteiseen paistamiseen, mutta luovat myös mahdollisuuksia uusille kulinaristisille elämyksille. Edistyksellinen höyrytoiminto kohottaa makuja, auttaa säilyttäämään ruokien ravintoaineet ja antaa sinulle täyden kontrollin.

Höyryä, jolla on merkitystä.

Ravinto keskipisteessä. Makua jokaisella suupalalla.

Älykästä ruoanlaittoa. Vähemmän energiaa.
Höyryuunimme
Löydä juuri oikea höyryuuni keittiöösi
Valinta perinteisen kiertoilmauunin ja höyryuunin välillä riippuu siitä kuinka haluat valmistaa ruokaa. Osto-oppaamme auttaa sinua löytämään sopivan uunin tarpeisiisi, tyyliisi ja kulinaristisiin tavoitteisiisi.
Usein kysyttyjä kysymyksiä höyryuuneista
Höyryuuni säilyttää ruokien maut, ravintoaineet ja mehukkuuden. Se valmistaa ruokaa tasaisesti, tekee rapean pinnan ja sopii sekä arkiruokien että hienojen illallisten valmistukseen.
Höyryuuni lisää höyryä paistamisen aikana. Mallista riippuen vesi lisätään joko ulosvedettävään säiliöön tai uunin pohjalle. Höyry kiertää uunissa ja valmistaa ruoan hellävaraisesti ja tasaisesti. Monissa höyryuuneissa on useita höyrytasoja, jotka sopivat eri ruokalajien valmistukseen. Mahdollisuus yhdistää höyry kiertoilmaan tuo vielä lisää tarkkuutta ruoanlaittoon.
Höyryuuni on uuni, jossa on höyrytominto. Se yhdistää höyrytoiminnon perinteiseen kiertoilmaan.
Höyryuunissa on kaikki perinteiset uunin toiminnot, kuten alalämpö ja ylälämpö, grilli ja kiertoilma – erona vain höyrytoiminto. Höyryuuni on valmistettu niin, että höyry kiertää uunissa ruoan valmistuksen ajan.
Höyryuunit on suunniteltu käsittelemään kosteutta, koska ne on valmistettu materiaalista, joka kestää korkeaa ilmankosteutta. Tavalliseen uuniinkin voi joskus lisätä höyryä esimerkiksi asettamalla uuniin vuoallisen vettä leipää leipoessa, mutta tämä voi pitkällä aikavälillä vahingoittaa uunia tai luoda ruostetta.
¹Perustuu kolmansien osapuolien suorittamiin testeihin, jossa C-vitamiinin määrää raa'assa parsakaalissa verrattiin höyrytettyyn parsakaaliin. Testi on suoritettu elintarvikkeissa olevan askorbiinihapon (C-vitamiini) mittaamiseen HPLC/UV-Vis-menetelmällä.
²Perustuu sisäisiin testeihin, joissa verrattiin höyryllä kypsennettyä lohifileetä perinteiseen kypsennykseen 170 asteessa.
³Perustuu sisäisiin testeihin, joissa verrattiin SteamPro-uunin (höyrypuhdistuksella) energiankulutusta SteamCrisp-uunin (pyrolyyttisellä itsepuhdistuksella) energiankulutukseen.