
Rakkaudesta ruoanlaittoon. Täydellinen lopputulos.
Sinulla on täysi kontrolli, kun valmistat ruokaa uuniemme avulla. Tutustu uusiin makuihin ja ruoanvalmistustekniikoihin elegantista höyrystä herkulliseen sous videen. Inspiroidu tyylikkäästä muotoilusta ja edistyksellisistä toiminnoista, ja valmista ruokaa kuin ammattilainen omassa keittiössäsi.

Saumaton muotoilu, joka nostaa keittiösi uudelle tasolle
Autamme sinua valitsemaan juuri oikean uunin
Integroitu, höyryuuni tai kiertoilmauuni – nykyajan uunit tarjoavat paljon valinnanvaraa. Mutta mikä uuni sopii juuri sinun keittiöösi ja ruoanlaittotapoihisi? Osto-oppaastamme saat vinkkejä siitä, mitä tulisi ottaa huomioon uunin valinnassa.
Usein kysyttyjä kysymyksiä uuneista
Jokaisen käyttökerran jälkeen kevyen lian voi pyyhkiä kostealla rätillä. Kun uunin haluaa syväpuhdistaa, voi käyttää uuninpuhdistusainetta tai hyödyntää uunin omaa puhdistusohjelmaa, kuten esimerkiksi pyrolyysiä, joka muuttaa lian tuhkaksi, tai höyrypuhdistusta, joka irrottaa likaa hellävaraisesti ja tehokkaasti.
Kiertoilmauunissa on tuuletin, joka puhaltaa kuumaa ilmaa kaikkialle uuniin, ja jonka avulla ruoka valmistuu nopeasti ja tasaisesti uunin eri tasoissa.
Uunin energiankulutus riippuu mallista, koosta ja käytöstä. Valitsemalla korkeampaan energialuokkaan kuuluvan uunin voit säästää sähköä ja kustannuksia pitkällä aikavälillä. Youreko-työkalun avulla voit laskea kuinka paljon energiaa säästyy.
Suurin osa uuneista saavuttaa 200 °C 10-15 minuutissa. Joissain malleissa on pikakuumennustoiminto, ja ne voivat kuumentua jopa 5 minuutissa.
¹Perustuu kolmansien osapuolien suorittamiin testeihin, jossa C-vitamiinin määrää raa'assa parsakaalissa verrattiin höyrytettyyn parsakaaliin. Testi on suoritettu elintarvikkeissa olevan askorbiinihapon (C-vitamiini) mittaamiseen HPLC/UV-Vis-menetelmällä.