Tuotetiedot

Tämän induktiotason Multiple Bridge -toiminnon avulla voit luoda monia suuria keittoalueita. Kaksi keittoaluetta voidaan yhdistää yhdeksi suureksi alueeksi yhdellä painikkeen kosketuksella. Samojen lämpötila- ja aika-asetusten ansiosta se sopii ihanteellisesti suurikokoisten keittoastioiden ja pannujen samanaikaiseen käyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Enemmän tilaa. Enemmän makuja. Yhdellä kertaa

6000 Bridge -induktiokeittotaso sopii erinomaisesti ruoanlaittoon suurikokoisissa keittoastioissa. Siltatoiminto yhdistää kaksi keittoaluetta kolmella keittotason sivulla sopiviksi mille tahansa suurikokoisille tai pitkille keittoastioille. Siltavyöhykkeellä on sama lämpötila ja aika.

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Yhdistämällä valmistat suurempia ruokamääriä. TripleBridge-toiminnolla

TripleBridge-toiminnolla saat yhdistettyä kaksi keittoaluetta kolmella keittotasosi alueella. Näillä alueilla voidaan sitten käyttää erikokoisia keittoastioita. Ja niillä kaikilla on samat lämpötila- ja aika-asetukset.

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Hob2Hood®: yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti.

Hob2Hood®-toiminto yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti. Kun aloitat ruoanlaiton, liesituuletin säätää asetukset automaattisesti parhaan ilmanvaihdon varmistamiseksi keittotason tehotason mukaan.

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Keittoalueet syttyvät automaattisesti. ActiveTouch-toiminto

Active Touch -toimintoa käytettäessä vastaavaan liukusäätimeen syttyy automaattisesti valo, kun pannu asetetaan keittotasolle. Sinun tarvitsee vain asettaa haluamasi lämpötila. Intuitiivinen tapa laittaa ruokaa.

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Lisää tehoa PowerBoost -toiminnon avulla

Ei enään aikaa vievää veden kiehauttamista. PowerBoost toiminnolla induktiokeittoalueiden tehoa nostetaan, jotta esimerkiksi suuri määrä vettä saadaan kiehumaan erittäin nopeasti.

AEG - Induktiotaso - IKE96654FB

Keittotason ajastin, ensiluokkaista tarkkuutta

Induktiotason sisäänrakennettu ajastin voidaan asettaa jopa tunniks, keittotasu sammuu automaattisesti ajan kuluessa umpeen.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa