Tuotetiedot

SensePro®-keittotaso takaa ensiluokkaiset tulokset. Langaton paistolämpömittari mittaa ruoan sisälämpötilan. Pastan keittämiseen, kastikkeiden hauduttamiseen, pihvien paistamiseen – halusitpa lihan olevan sitten raakaa, puolikypsää tai kypsää. Keittotaso mahdollistaa jopa SousVide-tekniikan käyttämisen. Henkilökohtainen keittiöapulainen korkealuokkaisten tulosten saavuttamiseksi kotona.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Helppokäyttöinen

arvostellut EM 07 lokakuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Mukava kätevä induktiolevy, toimii täydellisesti Hob2Hoodin ja poistoyksikkömme kanssa. Hyviä esiasetuksia, joita käytämme jo usein.
Induktio vaatii tottumista, mutta on erittäin nopeaa ja tehokasta

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • EM suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Erinomainen ennätys, jolla on valitettavasti MUTTA

arvostellut Daniel 21 elokuuta 2021 Käännetty kielestä tšekistä

Keittotaso vastaa meidän kokoa. Automaattinen vaihto hupulla on loistava. Esiasetetut toiminnot ovat mukavia. Valitettavasti sillä on myös BUT: t anturin ja pidemmän sous-vide-ruoanlaiton muodossa. Anturi ilmoittaa joskus tyhjästä, että se on ilman signaalia, vaikka se oli ollut täynnä jonkin aikaa eikä kukaan liikuttanut mitään, valitettavasti anturia ei voida käyttää paistamiseen, jos minun on lämmitettävä öljy yli 120 ° C: n. Myöhemmin halusin tehdä sous-vide ja halusin käyttää vasemman vyöhykkeen yhdistämistä, mikä ei ole mahdollista tällä toiminnolla, mutta olen silti pahoillani siitä. Joka tapauksessa halusin tehdä sous-videota yli 12 tuntia, valitettavasti neljän tunnin kuluttua hallitus ilmoitti minulle, että se suljetaan passiivisuuden vuoksi. Keittotason automaattinen virrankatkaisu kuulostaa hyvältä, kun valmistan ruokaa normaalisti ja saatan nukahtaa, mutta sous-vide-toiminnolla tämä suojaus on poistettava käytöstä. Pääasiassa voit asettaa ajastimen kello 23.59 asti. Mitä järkeä on levyllä, joka sulkeutuu joka tapauksessa paljon aikaisemmin :-D
Tämän seurauksena olen tyytyväinen keittotasoon, pystyn käsittelemään anturia jotenkin, mutta sous-vide-toiminto pettyi minuun hieman. Rahalla se maksaa, se haluaisi muokata ohjelmistoa hieman.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  5
 • Daniel suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Mahtava

arvostellut Linlin 04 kesäkuuta 2021 Käännetty kielestä ranskasta

Erittäin hyvä tuote.
Löydä toiminnot aeg-neuvojen avulla, jotta saat tietää tuotteen potentiaalista. Kiitos.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • Linlin suosittelee tätä tuotetta
 • Arvostelu kirjoitettu osana kampanjaa

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Erittäin hyvä, tehokas, vallankumouksellinen ja intuitiivinen tuote.

arvostellut jetandenne 01 toukokuuta 2021 Käännetty kielestä ranskasta

erittäin mukava tuote, kokki riisiä tai pastaa ilman vettä minun ruoanlaitto lautaselle, mitä onni ansiosta lämpömittari, joka voidaan laittaa pannulla, se ei välttämättä tarvitse olla pystysuoraan, mutta voi yksinkertaisesti laittaa kulmassa jos pannut ovat liian pieniä.
Yritin kala-astiaa (makuuasennossa) oikealla keittotasolla, ja olen hieman pettynyt, koska ulkotilat eivät kuumene, mutta kerran laitettu vasemmalle 2 keittotasolle, ongelma ratkaistu. levyt vasemmalla vastaavat 2 erillistä aluetta (Minun täytyy vielä löytää miten sekoittaa 2 automaattisesti), mutta erikseen se on hyvin helppoa, se on puute kerta, en ole löytänyt sitä vielä, koska kaikki on hyvin intuitiivinen.
muuten valikko on hyvin tehty ja nopea käyttää, paljon mahdollisuuksia, joita ei ole vielä testattu, mutta se lupaa hyviä ruokia, joissa on paljon mahdollisuuksia. tuotteen, joka ehdottomasti ei kadu, mutta joka ansaitsee, että otamme vähän aikaa kesyttää sitä 100% niin on mahdollisuuksia ja aion ottaa enemmän ja olen jo suunnitellut kokki alhaisessa lämpötilassa tänä sunnuntaina, se on jumalallista.
Kun Induktiokeittotason on ostettu ja rekisteröity sivusto, saat paljon tutorials sähköpostisi käyttää sitä parasta, en ole koskaan ollut tätä aikaisemmassa induktio, lyhyesti sanottuna ostat konseptin ja saat palvelua enemmän kuin sinä odottaa ja se on ilmainen. Ja tämä on säännöllistä, joten voit ottaa asiat omiin käsiisi ilman, että heittäisit itseäsi tai veisit sinua 3 tuntia yhdellä kertaa. Lyhyesti sanottuna, ruoanlaittokurssi tuolissasi laitteidesi kanssa, enemmän kuin testaus käytännössä ja olet valmis menemään.
Kuluttaa ilman maltillisuutta ...

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • jetandenne suosittelee tätä tuotetta
 • Arvostelu kirjoitettu osana kampanjaa

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Muut tuotteet

AEG - Induktiotaso - IPS84530IB
Pure Induktiotaso 80 cm

80 cm Pure Design induktiokeittotaso, Pyöreät liukuhipaisukytkimet,Silta-toiminto,PowerBooster, Ajastin, Silta-toiminto,Kuluneen ajan näyttö, Eko-ajastin, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Kehyksetön. Asennusmitat (LxSxK)(mm): ...

 • Keittoalueet 4
 • Tason tyyppi induktiotasolla
 • Mitat (LxS, mm) 770x510
AEG - Induktiotaso - HK604200IB
Induktiotaso 60 cm

60 cm induktiokeittotaso, PowerBooster, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Kehyksetön. Asennusmitat (LxSxK)(mm): 560x490x60

 • Keittoalueet 4
 • Tason tyyppi induktiotasolla
 • Mitat (LxS, mm) 590x520
AEG - Induktiotaso - IKE95474XB
FlexiBridge Induktiotaso 90 cm

90 cm - FlexiBridge-induktiokeittotaso, Hob²Hood, Silta-toiminto, PowerSlide-kokkitoiminto, PowerBooster, Ajastin, Kuluneen ajan näyttö, Eko-ajastin, Stop&Go -toiminto, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Teräs. Asennus: Asennusau...

 • Keittoalueet 5
 • Tason tyyppi induktiotasolla
 • Mitat (LxS, mm) 896x516
 • FlexiBridge FlexiBridge
 • Hob2Hood Hob2Hood

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi AEG -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröi tuotteesi