Tuotetiedot

Parhaat aromit ja koostumukset aina ruokia paistaessa. Aloita valitsemalla ruoka ja haluamasi tulos. Ei enää keittoastian tai öljyn oikean lämpötilan arvailua. SenseFry®-induktiokeittotasolla saavutat herkulliset tulokset luotettavasti.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Induktiotaso - IAE84845FB

Valmista ja tarjoile, -oman maun mukaan

Saat parhaan mahdollisen maun ja koostumuksen paistaessasi 7000 SenseFry® -induktiotasolla. Valitse vain ruoka ja haluttu tulos. Ei enää arvailua, milloin pannu tai öljy on oikeassa lämpötilassa. Ei enää lämpötilan säätöä.

Tasaiset tulokset langattomalla paistolämpömittarilla

Induktiotason edistynyt langaton paistolämpömittari varmistaa tasaisen paistotuloksen.Anturi tunnistaa ja säätää tasaisen lämpötilan ja valvoo sitä kaikkialla keittotason ja pannun pinnalla.

AEG - Induktiotaso - IAE84845FB

Värilliset kosketuspainikkeet

Värillinen kosketusnäyttö opastaa sinua askel askeleelta ja antaa suoraa palautetta. Vie ruoanlaitto seuraavalle tasolle.

AEG - Induktiotaso - IAE84845FB

Yhdistä kaksi keittoaluetta bridge toiminnon avulla

Siltatoiminnolla voit yhdistää kaksi keittoaluetta suurikokoisia tai pitkiä keittoastioita käyttäessäsi. Samojen lämpötila- ja aika-asetusten ansiosta yhdistetyt keittoalueet sopivat ihanteellisesti illallisjuhlien tai suurempien aterioiden valmistamiseen.

AEG - Induktiotaso - IAE84845FB

Hob2Hood®: yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti.

Hob2Hood®-toiminto yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti. Kun aloitat ruoanlaiton, liesituuletin säätää asetukset automaattisesti parhaan ilmanvaihdon varmistamiseksi keittotason tehotason mukaan.

Yksittäinen keittoalue. Erillisellä ajastuksella

Kun keittoalue on käytössä, sen ajastinta voidaan käyttää nopeasti ja kätevästi kosketusnäytöstä. Ei valikoiden tai muiden alueiden selaamista. Takaa ruoanlaiton täydellisen hallinnan kaikkien alueiden ajastuksen ansiosta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä