Tuotetiedot

SensePro®-keittotaso takaa ensiluokkaiset tulokset. Langaton paistolämpömittari mittaa ruoan sisälämpötilan. Pastan keittämiseen, kastikkeiden hauduttamiseen, pihvien paistamiseen – halusitpa lihan olevan sitten raakaa, puolikypsää tai kypsää. Keittotaso mahdollistaa jopa SousVide-tekniikan käyttämisen. Henkilökohtainen keittiöapulainen korkealuokkaisten tulosten saavuttamiseksi kotona.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Näytämme myös samanlaisten tuotteiden arvosteluja

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Suuri keittoalue

arvostellut Rudolf 28 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä slovakista

Induktiokeittotasolla on todella suuri keittoalue. Lämpötilan ilmaisin on myös loistava.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • Rudolf suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Toimii täydellisesti, mutta...

arvostellut barty 22 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä tšekistä

Lauta lämpenee todella nopeasti. Pidän lämpömittaritoiminnosta. Hän ilahdutti myös Tšekkiä näytöllä. Lasin sävy on melko harmaa, musta olisi mukavampi. Minulla oli ongelma toistuvassa lämpötila-anturin tiedonsiirtohäiriössä. Lopulta ratkaisin ongelman liittämällä anturin ylemmän metalliosan pottiin pyykkitapin avulla, sitten anturi toimi paljon paremmin. Normaalissa kovaksi kiehuvassa munatoiminnossa lautanen kehottaa lisäämään munat kiehuvaan veteen, mikä on outo tapa. Lisäksi se ei sammu asetetun kypsennysajan jälkeen, vaan kuuluu vain äänimerkki. Haluaisin mielelläni mahdollisuuden sammuttaa automaattisesti tuetun kypsennyksen valitun ajan jälkeen. Sous-vide-toiminnolla on mahdollista asettaa maksimilämpötila 74 °C, pidin mahdollisuudesta asettaa lämpötila jopa juuri ennen kiehumispistettä. Olisin iloinen mahdollisuudesta päivittää ohjelmisto, koska siinä on melko vähän puutteita. Laudan hinnasta johtuen mainitsemani "pienet asiat" voitiin ratkaista.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • barty suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Upea liesi, jossa pieni parannusmahdollisuus

arvostellut Lokes14 16 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä ruotsista

Sain tilaisuuden testata tätä keittotasoa Smartsonin kautta, enkä ollut myöhässä hypätä päälle. Kun sain tuotteen toimitettua ja asennettua, olin erittäin innoissani testata kaikkea heti.

Minuun iski heti laadun tunne ja tyylikäs muotoilu. Kiuas on tehty viisteellä viimeiset 1,5-2 senttimetriä, jotta saadaan parempi koheesio, kun se lasketaan pesualtaaseen. Valitsi kuitenkin sen sijaan, että jyrsin työtasosta ulos ja upotetaan liesi työtasoon, jotta saadaan tasainen pinta koko matkalta ja vältytään ärsyttäviltä reunoilta, joita on myös vaikea pitää puhtaana. Todella suosittele tätä.

Yksi parhaista ominaisuuksista on langaton lämpömittari, joka yhdessä ruoanlaittoapuaineen kanssa tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia. Kypsennysavun avulla voit valita, minkä tyyppistä tuotetta haluat valmistaa ja miten haluat sen kypsentää (keittää, paistaa jne.) Sitten liesi yhdessä lämpömittarin kanssa seuraa sinua saavuttavasi aina täydelliset tulokset. Voit esimerkiksi keittää riisin tällä tavalla, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan kiehu ja siten kiehuu yli. Ajastin piippaa myös täydellisesti, kun vesi loppuu, mutta ennen kuin se ehtii palaa. Voiko se parantua?

Pieni yksityiskohta, joka on itse asiassa erittäin ärsyttävää, on se, että et voi pyyhkiä näyttöä nopeasti ilman, että liesi sammuu välittömästi. Viivettä ei siis ole, joten tämä tapahtuu riippumatta siitä, kuinka nopeasti olet. Tämä tarkoittaa, että jos jostain syystä haluat pyyhkiä liesi ruoanlaiton aikana ja päästä vain näyttöön, kaikki pysähtyy kokonaan ja sinun on aloitettava alusta.

Sum on edelleen upea liesi, joka tarjoaa upeita elämyksiä keittiöön.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • Lokes14 suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Oikeastaan kaikki mitä haluat.

arvostellut RobinH 12 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Todella kaunis liesi. Ollut käytössä nyt puolitoista vuotta. Kosketusnäyttö toimii erittäin hyvin. Jotkut arvostelut sanovat ei: älä rasvoitu sormiasi, niin se toimii. Menurakenne on huippuluokkaa. Langaton lämpömittari on loistava keksintö. Sous-videa käytetään usein yhdessä pienen pölynimurin kanssa. Mutta myös yksinkertaisesti paistamaan muna. Turbotoiminto "liekki", ennen kuin huomaatkaan, että vesi kiehuu tai vihannekset tai liha ovat kauniisti kypsyneet. Yhdessä hob2-huuvan kanssa se ohjaa hienosti liesituuletinta. Edelleen melko naarmuuntumaton puolentoista vuoden jälkeen. Toivottavasti tämä levy kestää pitkään. Suosittelen lämpimästi harrastukseen ammattikokkina. (Saanko sanoa ammattikokiksi)

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • RobinH suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Muut tuotteet

AEG - Induktiotaso - IPS84530IB
Pure Induktiotaso 80 cm

80 cm Pure Design induktiokeittotaso, Pyöreät liukuhipaisukytkimet,Silta-toiminto,PowerBooster, Ajastin, Silta-toiminto,Kuluneen ajan näyttö, Eko-ajastin, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Kehyksetön. Asennusmitat (LxSxK)(mm): ...

AEG - Induktiotaso - HK604200IB
Induktiotaso 60 cm

60 cm induktiokeittotaso, PowerBooster, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Kehyksetön. Asennusmitat (LxSxK)(mm): 560x490x60

AEG - Induktiotaso - IKE95474XB
FlexiBridge Induktiotaso 90 cm

90 cm - FlexiBridge-induktiokeittotaso, Hob²Hood, Silta-toiminto, PowerSlide-kokkitoiminto, PowerBooster, Ajastin, Kuluneen ajan näyttö, Eko-ajastin, Stop&Go -toiminto, Autom. virrankatkaisu, Lapsilukko, Toimintojen lukitus, Kehys: Teräs. Asennus: Asennusau...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa