Tuotetiedot

7000 SenseFry -induktiotason älykkään paistoanturin ansiosta paistaessa ei tarvitse enää arvailla. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi tehotaso, niin keittotaso säilyttää automaattisesti oikean lämpötilan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Valmistus ja tarjoilu oman maun mukaan

7000 SenseFry -induktiotason älykkään paistoanturin ansiosta paistaessa ei tarvitse enää arvailla. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi tehotaso, niin keittotaso säilyttää automaattisesti oikean lämpötilan.

Tasaiset tulokset langattomalla paistolämpömittarilla

Induktiotason edistynyt langaton paistolämpömittari varmistaa tasaisen paistotuloksen.Anturi tunnistaa ja säätää tasaisen lämpötilan ja valvoo sitä kaikkialla keittotason ja pannun pinnalla.

AEG - Induktiotaso - IAE64443FB

Yhdistä kaksi keittoaluetta bridge toiminnon avulla

Siltatoiminnolla voit yhdistää kaksi keittoaluetta suurikokoisia tai pitkiä keittoastioita käyttäessäsi. Samojen lämpötila- ja aika-asetusten ansiosta yhdistetyt keittoalueet sopivat ihanteellisesti illallisjuhlien tai suurempien aterioiden valmistamiseen.

Vähemmän vaiheita, helpompi hallinta liukuohjaimilla

Liukuohjain käyttää intuitiivisia numeroita 1–9. Voit asettaa oikean lämpötilan välittömästi ilman, että sinun tarvitsee käyttää plus- ja miinuspainikkeita.

Hob2Hood®: yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti.

Hob2Hood®-toiminto yhdistää keittotason liesituulettimeen langattomasti. Kun aloitat ruoanlaiton, liesituuletin säätää asetukset automaattisesti parhaan ilmanvaihdon varmistamiseksi keittotason tehotason mukaan.

Lisää tehoa PowerBoost -toiminnon avulla

Ei enään aikaa vievää veden kiehauttamista. PowerBoost toiminnolla induktiokeittoalueiden tehoa nostetaan, jotta esimerkiksi suuri määrä vettä saadaan kiehumaan erittäin nopeasti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä