Tuotetiedot

Hob2Hood on langaton yhteys keittotasosi ja liesituulettimesi välillä, joka ohjaa tuulettimen tehoa automaattisesti perustuen keittoalueesi lämpötilaan. Tämä välittömästi reagoiva ominaisuus on aina apunasi keittiössä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Hob2Hood, keittiöavustajasi.

Hob2Hood on langaton yhteys keittotasosi ja liesituulettimesi välillä, joka ohjaa tuulettimen tehoa automaattisesti perustuen keittoalueesi lämpötilaan. Tämä välittömästi reagoiva ominaisuus on aina apunasi keittiössä.

MaxiSense - kaikenmuotoisille kattiloille

MaxiSense-keittotason keittoalueet mukautuvat keittoastian koon mukaan. Keittotaso reagoi välittömästi ohjaukseesi ja siirtää oikean lämmön tarkasti juuri keittoastiasi kohdalle.

Rapea pinta ilman öljyä AirFry:lla

Rei'itetty AirFry -pelti ja vastaava uunitoiminto tuottavat yhdessä öljyssä paistetun maun ja koostumuksen, mutta ilman öljyä. Kuuma ilma pääsee virtaamaan pellin läpi paistaen tasaisesti kaikista suunnista ja tuottaen rapean, terveellisemmän pinnan.

SteamBake - avain parempaan leivontaan

SteamBake tuo leipomotason tulokset kotiisi yhdellä napin painalluksella. Kosteus antaa taikinan kohota täysin ja luo pehmeän kuohkean sisuksen sekä täyteläisen rapean kuoren. Samalla toiminnolla saat upeaa paistettua kanaa tai paistia.

Pyrolyyttinen puhdistus. Puhdas uuni. Helppo homma

Pyrolyyttinen puhdistus, itsestään puhdistuva järjestelmä, muuttaa rasvan ja lian tuhkaksi nostamalla uunin lämpötilaa. Voit puhdistaa uunin sisäosan pyyhkimällä sen helposti kostealla liinalla.

Pysy tilanteen tasalla nopealla vilkaisulla

Ajastinnäyttö kertoo ruoanvalmistuksen edistymisestä nopealla vilkaisulla. Näet selkeältä näytöltä ajastamasi jäljellä olevan kypsymisajan ja voit halutessasi muuttaa aikaa helposti ja tarkasti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels