Tuotetiedot

Rei'itetty AirFry -pelti ja vastaava uunitoiminto tuottavat yhdessä öljyssä paistetun maun ja koostumuksen, mutta ilman öljyä. Kuuma ilma pääsee virtaamaan pellin läpi paistaen tasaisesti kaikista suunnista ja tuottaen rapean, terveellisemmän pinnan.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Lattialiesi - CCS6662ABW

Lisää höyryä. Valmista rapeita ja mehukkaita taikoja

Normaalien toimintojen lisäksi SteamBake lisää höyryä paiston aikana. Höyrykypsennys pitää taikinan pinnan kosteana, mikä auttaa sitä kohoamaan paremmin ja antaa sille kullanruskean värin ja herkullisen rapeuden. Leivän, muffinssien ja piirakoiden lisäksi myös kana ja lasagne paranee höyryllä.

AEG - Lattialiesi - CCS6662ABW

SteamBake – paremman leipomisen salaisuus

SteamBake-toiminnon avulla voit valmistaa leipomolaatuisia tuotteita kotioloissa. Kosteus saa taikinan kohoamaan täysin, mikä takaa pehmeän sisuksen ja rapean kuoren. Ja höyryä kannattaa kokeilla myös paistetun kanan tai täydellisesti lohkeilevan kalan valmistukseen.

AEG - Lattialiesi - CCS6662ABW

Rapeaa kalaa ilman öljyä – AirFryn avulla

AirFry-uuni yhdessä reiällisen paistopellin kanssa takaa uppopaistetun ruoan herkullisen maun ja rouskeen ilman öljyä. Kuuma ilma pääsee reikien ansiosta kulkemaan paistopellin läpi ja lämmittämään ruokaa kaikista suunnista. Näin saadaan terveellinen ja rapea lopputulos.

AEG - Lattialiesi - CCS6662ABW

Kuuma ilma takaa. nopean ja tasaisen paistumisen jokaisella kerralla

Kuumailmapuhallin jakaa lämmön tasaisesti kaikkialle uuniin ja loihtii näin erinomaiset puitteet kaikenlaisille leipomuksille. Saat siis täydellisen lopputuloksen riippumatta siitä, mitä olet valmistamassa.

AEG - Lattialiesi - CCS6662ABW

Ei enää turhaa arvailua. Kytke paistolämpömittari

Paistolämpömittari mittaa sisälämpötilan ruoan keskeltä kypsymisen aikana. Sen ansiosta ei enää tarvitse arvailla, vaan saat täydelliset tulokset joka kerta.

LED-ajastin valvoo tarkasti kypsennystoimintoa

Lieden mukana tulee LED-ajastin, jolla voit valvoa tarkasti kypsennystoimintoa. Ajastin ilmoittaa, kun asetettu kypsennysaika on kulunut, jolloin voit valita, jatkatko kypsentämistä hieman pitempään, säädätkö lämpöä vai valmistaudutko tarjoilemaan ruokaa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels