Tutustu

Höyryuuneihin

Food cooked with AEG Steam Ovens

Uunituore leipä - pehmeä sisältä ja rapean kuori. Tämä uuni on leipurin unelma, ja uusi paras ystäväsi kun haluat valmistaa mehevän pataruoan illallispöytään.

Höyryn avulla saat rapean pinnan keittiösi luomuksiin ja pääset kokeilemaan uusia koostumuksia keittiössäsi.

Nauti mureaksi ja herkulliseksi paistetusta kalasta ja vihanneksista - täynnä makuja, joita et aiemmin ole päässyt maistamaan.

Parhain uunimme mahdollistaa Sous Vide -menetelmän lisäämisen sinun keittiörepertuaariisi. Täydellinen tapa valmistaa lihaa, kalaa ja vihanneksia - yksinkertaista, mutta totta.

Miksi valita höyryuuni?

Höyryuuni tarjoaa kaiken mitä nykyinen tavallinen uunisi tarjoaa vieden ruoanlaiton samalla uudelle tasolle. Tavallinen uunisi kypsentää ruoan kuivalla lämmöllä. Höyryuunit lisäävät höyryä kypsennyksen aikana. Ylimääräinen kosteus parantaa aromeja, koostumusta ja väriä säilyttäen samalla rapeuden - sen avulla voit tehdä jokaisesta ateriasta ainutkertaisen makukokemuksen. Sinun ei tarvitse luottaa sanaamme...

Miksi valita Sous Vide?

Sous Vide -toimintoja sisältävillä SteamPro -uuneillamme voit saavuttaa lopputuloksia, joita on mahdoton luoda tavallisella uunilla. Tyhjiöpussit hidastavat hapettumista säilyttäen aromit pitempään. Lämpötila säilyy puolen asteen välillä. Tämä tarkkuus mahdollistaa suussa sulavien lopputuloksien saavuttamisen kerta toisensa jälkeen. Sous Vide on edistynyt tekniikka, mutta AEG tekee sen käyttämisestä helppoa.

Lisää höyryä lohiruokaasi

Unohda haudutuskattila. Valmista sen sijaan lohiruoka höyryn avulla. Kun valmistat lohta SteamBoost -höyryuunissa, se pysyy kauniin mureana ja mehukkaana hellävaraisen kypsennyksen avulla. Huomaat eron välittömästi. Höyry auttaa säilyttämään ruokien luonnollisen värin. Tuoreen oranssin sävyn ansiosta se näyttää yhtä hyvältä kuin se maistuu.

Höyry parantaa aina lopputulosta

Halusitpa sitten valmistaa mitä tahansa ruokaa, höyryohjelmien avulla saavutat aina huippuluokan lopputulokset. Alhaisen höyryn avulla valmistat suussa sulavia paisteja ja leivonnaisia. Keskisuuren höyryn avulla muutat lämmitettävät ruoat huippuherkullisiksi. Suuren höyryn avulla puolestaan valmistat nopeammin maukkaampia ja terveellisempiä kala-, kasvis- ja riisi- ja kuskusruokia yms.

Paremman ruoanlaiton takana oleva tiede

Leipominen on taidetta. Erinomainen leipominen on tiedettä. Ensiluokkaisten tuloksien kannalta höyryn lisääminen on yhtä tärkeää kuin yksi leivontaharjan pyyhkäisy. SteamBake -tekniikkaa käyttävä monitoimiuunimme lisää sopivan määrän höyryä yhdellä painikkeen kosketuksella. Tuloksena suuremmat ja nopeammin kohonneet taikinat sekä rapea pinta.

Kolme vaihetta täydelliseen leivontaan SteamBake -uunilla

 • Veden lisääminen monitoimiseen SteamBake -höyryuuniin
  1
  1. vaihe

  Lisää 100 ml vettä uunin alaosan lokeroon.

 • Monitoimisen SteamBake -höyryuunin höyrypainike
  2
  2. vaihe

  Valitse SteamBake -ohjelma ja paina Steam -painiketta

 • Monitoimisella SteamBake -höyryuunilla leipominen
  3
  3. vaihe

  Anna uunin esikuumentua 5 minuutin ajan, minkä jälkeen voit valmistaa huippuateriasi.

Höyryuunireseptit

Höyry on helppokäyttöinen ja uusi salainen aseesi keittiössä. Höyryreseptiemme avulla saat esille uusia maku-ulottuvuuksia ja koostumuksia keittiön luomuksiisi. Tuo esille se juuri oikeanlaisen rapea kuori kevätkääryleisiin tai pidä suklaakohokkeen sisus pehmeänä, itse kohokkeen noustessa uusin korkeuksiin. Tutustu höyryn tuomin maahdollisuuksiin. 

Lisää höyryuunien etuja

AEG -höyryuunin puhdas sisäosa

Yksinkertaiseen ruoanlaittoon ja puhdistukseen

Höyrykypsennys on helppoa uuniemme avulla, ja kun ruokasi on valmista, myös puhdistaminen on helppoa. Höyrypuhdistusohjelma auttaa poistamaan vaativimmatkin ruokajäämät. Pyrolyysipuhdistus muuttaa ruokajäämät hienoksi tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti pois. Jotta voisit keskittyä herkullisten ruokien valmistamiseen huolehtimatta sotkujen puhdistamisesta.

MaxiKlasse-leivinpelti tarttumattomalla pinnalla

Ensiluokkaisten leivonnaisten valmistamiseen

Suussa sulavien leivonnaisten ja maalaisleipien valmistaminen on helppoa höyryuunin parhaita varusteita käyttämällä. Lävistetyllä pohjalla varustettu MaxiKlasse -leivinpelti takaa tasaisen lämmön jakautumisen. Suuri tarttumaton pinta on täydellinen kooltaan erilaisten leivonnaisten valmistamiseen. Herkullisten rapeiden ja kullanruskeiden patonkien valmistamiseen.

A keen cook explore recipes on her iPad using the My AEG app

Herkulliset reseptit kosketuksen päässä

Laita höyry- ja sous vide -tekniikat herkulliseen käyttöön My AEG -sovelluksen avulla. Löydä satoja reseptejä ruokalajien, allergioiden tai jääkaapista löytyvien raaka-aineiden mukaan. Anna sovelluksen ohjata sinua parhaimpiin uunin asetuksiin, jonka jälkeen voit tehdä ja tallentaa muistiinpanoja ja suosikkireseptejäsi ja jopa jakaa niitä sosiaalisessa mediassa.